Επαναφορά φακέλων αλληλογραφίας του Outlook Express από αντίγραφο ασφαλείας

Τώρα που έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων αλληλογραφίας σας από το Outlook Express - ελπίζουμε ότι δεν χρειάζεστε τα αντίγραφα ασφαλείας. Αλλά πρέπει να τα χρειαστείτε, εδώ μπορείτε να επαναφέρετε το Outlook Express από ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Επαναφορά φακέλων αλληλογραφίας του Outlook Express από αντίγραφο ασφαλείας

Για να εισαγάγετε φακέλους αλληλογραφίας από αντίγραφο ασφαλείας στο Outlook Express:

  1. Επιλέξτε Αρχείο | Εισαγωγή | Μηνύματα ... από το μενού στο Outlook Express.
  2. Επισημάνετε το Outlook Express 6 ή το Outlook Express 5 ως πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το οποίο μπορείτε να εισάγετε.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> .
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Εισαγωγή μηνυμάτων από έναν κατάλογο καταστημάτων OE6 ή Εισαγωγή μηνυμάτων από κατάλογο καταστημάτων OE5 .
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  6. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Αναζήτηση για να επιλέξετε τον φάκελο που περιέχει το αντίγραφο ασφαλείας του αποθετηρίου αλληλογραφίας του Outlook Express.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> .
    • Εάν λάβετε το μήνυμα Δεν μπορούν να βρεθούν μηνύματα σε αυτόν το φάκελο ή εκτελείται άλλη εφαρμογή που έχει ανοίξει τα απαιτούμενα αρχεία. , βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία που προσπαθείτε να εισαγάγετε δεν είναι μόνο για ανάγνωση: αντιγράψτε τα αρχεία .dbx από οποιοδήποτε μέσο ανάγνωσης (από CD-ROM σε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας, για παράδειγμα), επισημάνετε τα αρχεία .dbx στα Windows Εξερεύνηση, κάντε κλικ με το δεξί κουμπί του ποντικιού, επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού, βεβαιωθείτε ότι το στοιχείο Μόνο για ανάγνωση δεν είναι επιλεγμένο και κάντε κλικ στο OK .
  8. Και τώρα
    • επιλέξτε Όλοι οι φάκελοι για να εισάγετε όλα τα μηνύματα ή
    • επισημάνετε συγκεκριμένα γραμματοκιβώτια κάτω από τους επιλεγμένους φακέλους: για να επαναφέρετε μόνο τους επιλεγμένους φακέλους.
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο> .
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .