Πώς να κάνετε κοινή χρήση μουσικής στο iPad

Η ροή μουσικής στο iPad εξοικονομεί χώρο αποθήκευσης!

Ένας μεγάλος και εύκολος τρόπος για να αποθηκεύσετε χώρο στο iPad σας είναι να περιορίσετε το μέγεθος των μέσων - μουσική, ταινίες κλπ. - έχετε αποθηκεύσει σε αυτό. Όταν το iPad εισήχθη για πρώτη φορά, η μέση εφαρμογή δεν χρειάστηκε αρκετό χώρο, αλλά καθώς βλέπουμε περισσότερες εφαρμογές να διασχίζουν το όριο των 1 GB, όσοι από εμάς με iPad 16 GB και 32 GB μπορούν να αισθανθούν την κρίση. Μια λύση είναι να μεταφέρετε μουσική στο iPad σας αντί να το αποθηκεύσετε τοπικά.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεταδώσετε μουσική στο iPad σας και να θυμάστε ότι, αν έχετε συγκεκριμένα τραγούδια "πρέπει να έχετε" ή μια αγαπημένη λίστα αναπαραγωγής, μπορείτε πάντα να αποθηκεύσετε ένα υποσύνολο της μουσικής σας τοπικά για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε πάντα διαθέσιμο.

Πώς να επεκτείνετε την αποθήκευση στο iPad σας

iTunes Match και iCloud Music Library

Η Apple Music μπορεί να πάρει πολύ τον Τύπο αυτές τις μέρες, αλλά αν έχετε ήδη μια μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη, το iTunes Match μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Το iTunes Match κοστίζει 24,99 δολάρια ετησίως, κάτι που είναι ένα ωραίο κομμάτι εξοικονόμησης σε σύγκριση με την ετήσια τιμή των 119,88 δολαρίων της Apple Music. (Θα καλύψουμε περισσότερο την Apple Music αργότερα.)

Το iTunes Match διαβάζει ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να το μεταφέρετε από το cloud. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ακούσετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σας οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς να καταλάβετε χώρο στο iPad σας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο iTunes Match στην ιστοσελίδα της Apple.

Πώς να ενεργοποιήσετε το iTunes Match στο iPad σας

iTunes Home Sharing

Δεν θέλετε να πληρώσετε μια χρέωση για πρόσβαση στη μουσική σας; Υπάρχει στην πραγματικότητα μια δωρεάν έκδοση του iTunes Match, αλλά έχει περιορισμούς. Η κοινή χρήση στο σπίτι είναι μια λειτουργία που μπορείτε να ρυθμίσετε στο iTunes στον υπολογιστή σας, που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε τη μουσική σας (και ταινίες και άλλα μέσα) με το iPad, το iPhone, την Apple TV ή ακόμα και με άλλους υπολογιστές. Εδώ είναι το catch: μπορείτε να μοιραστείτε μουσική μόνο στο τοπικό σας δίκτυο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να ακούτε μουσική στο αυτοκίνητο, στο ξενοδοχείο, στο καφέ ή οπουδήποτε αλλού, όπου δεν έχετε πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο Wi-Fi. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση εάν χρησιμοποιείτε συχνά το iPad σας μακριά από το σπίτι.

Αλλά το iPad είναι συχνά μια συσκευή μόνο για το σπίτι, με πολλούς από εμάς να το βγάζουμε κυρίως από το σπίτι μόνο όταν πηγαίνουμε σε διακοπές. Και μπορούμε πάντα να φορτώσουμε λίγο μουσική και ταινίες στο iPad πριν φύγουμε από το σπίτι και να το διαγράψουμε όταν επιστρέψουμε στο σπίτι. Επομένως, το Home Sharing μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για πολλούς από εμάς.

Μάθετε πώς να ρυθμίσετε την Αρχική κατανομή στον υπολογιστή σας και στο iPad.

Apple Music

Η Apple ξεκίνησε πρόσφατα μια συνδρομητική μουσική υπηρεσία που ονομάζεται Apple Music. Είναι ουσιαστικά η απάντηση της Apple στο Spotify και, ενώ εξακολουθεί να είναι σχετικά καινούργιο, παίρνει ήδη ένα κομμάτι από τη συνδρομητική μουσική επιχείρηση.

Αν αγαπάτε τη μουσική και δεν έχετε μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη γεμάτη ήδη χωρίς τις αγαπημένες σας μουσικές ή αν βρεθείτε να αγοράζετε ένα νέο άλμπουμ σχεδόν κάθε μήνα, η Apple Music μπορεί να είναι πολύ καλή. Δεν μπορείτε να προβάλλετε τα πάντα - όχι όλοι οι καλλιτέχνες έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την υπηρεσία της Apple - αλλά μπορείτε να κάνετε ροή πολλά.

Η Apple Music έρχεται επίσης με ένα ραδιοφωνικό σταθμό με έναν πραγματικό DJ και έναν αριθμό ραδιοφωνικών σταθμών με βάση τον αλγόριθμο που παίζουν τυχαία μουσική μέσα σε ένα είδος. Τα τραγούδια στην Apple Music μπορούν να μεταφορτωθούν για αναπαραγωγή ενώ είναι εκτός σύνδεσης, προστίθενται σε λίστες αναπαραγωγής και λίγο πολύ ενεργούν όπως κάθε άλλο τραγούδι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Apple Music στο iPad

Pandora, Spotify και άλλες λύσεις ροής

Και ας μην ξεχνάμε όλες τις άλλες λύσεις streaming. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές ροής που δεν απαιτούν συνδρομή, οπότε αν είστε λάτρεις της μουσικής σε έναν προϋπολογισμό, εξακολουθούν να υπάρχουν εξαιρετικοί τρόποι για να διορθώσετε τη μουσική σας. Το ραδιόφωνο της Pandora είναι γνωστό για τη δημιουργία ειδικών ραδιοφωνικών σταθμών βασισμένων σε ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη και το iHeartRadio είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακούσετε τους πραγματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου.

Οι καλύτερες εφαρμογές μουσικής ροής για το iPad