Οι κορυφαίοι προγραμματιστές παιχνιδιών Android της Αυστραλίας

Αυτοί οι προγραμματιστές από κάτω έχουν παράγει μερικά υπέροχα παιχνίδια για κινητά.

Η Αυστραλία μπορεί να είναι σχετικά απομονωμένη σε παγκόσμια κλίμακα και το διαδίκτυο δεν είναι τόσο γρήγορο, αλλά η άνοδος της ψηφιακής διανομής και η εποχή παιχνιδιών App Store έδωσαν τη δυνατότητα στους προγραμματιστές από την περιοχή αυτή όχι μόνο να συμβάλλουν στην βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών με μεγαλύτερη ευκολία αλλά να ευδοκιμήσουν. Και στην πραγματικότητα, η σύγχρονη εποχή του κινητού παιχνιδιού επέτρεψε στα αυστραλιανά στούντιο παιχνιδιών να ευδοκιμήσουν και να έχουν τεράστια επιρροή στο κινητό τυχερό παιχνίδι, με κάποια κλασικά τυχερά παιχνίδια Android να προέρχονται από αυτή τη μεγάλη χώρα. Εδώ είναι δέκα επιρροές στούντιο που πρέπει να ξέρετε για:

Halfbrick

Halfbrick

Πιθανότατα γνωρίζετε τα παιχνίδια της εταιρείας Brisbane Fruit Ninja και Jetpack Joyride, δύο από τα καλύτερα casual κινητά παιχνίδια όλων των εποχών. Το στούντιο έχει δει κάποια άδεια ταλέντων τα τελευταία χρόνια, αλλά το συνολικό ιστορικό τους μέχρι στιγμής είναι αναμφισβήτητο, όχι μόνο με τα δημοφιλή παιχνίδια τους, αλλά με άλλους όπως το διασκεδαστικό shooter διπλής όψης Age of Zombies, το δράμα Monster Dash, γνωστά παιχνίδια διασκέδασης, όπως Radical Rappelling και Bears vs. Art. Περισσότερο "

Φάλαινα Hipster

Οι αρχικοί τρεις ιδιοκτήτες του Hipster Whale από αριστερά προς τα δεξιά: Ben Weatherall, Andy Sum, και Matt Hall. Φάλαινα Hipster

Το τρίο των Matt Hall, Andy Sum και Ben Weatherall συναντήθηκαν για να κάνουν το Crossy Road, το οποίο ήταν ένα από τα πιο επιδραστικά κινητά παιχνίδια ποτέ, με το φιλικό προς τον παίκτη επιχειρηματικό του μοντέλο να ισορροπεί ανάμεσα στο αίσθημα δίκαιης για τους ελεύθερους παίκτες το δυναμικό κέρδους για τους δημιουργούς. Από τότε, το στούντιο βοήθησε να φέρει στο προσκήνιο το Pac-Man 256, το οποίο ήταν μια ατελείωτη έκδοση του Pac-Man, συνεργάστηκε με τη Disney για την Disney Crossy Road και τα δύο τρίτα της ομάδας σχημάτισαν το Mighty Games Group για να δημιουργήσουν Shooty Skies . Αυτό το στούντιο βγάζει λάθη, και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι κάνουν οι μελλοντικές προσπάθειες δημοσίευσης για αυτούς. Περισσότερο "

Αρκετά

Αρκετά

Ένας από τους άλλους λόγους για τους οποίους η Halfbrick έχει τόσο μεγάλη επιρροή στην αυστραλιανή σκηνή των παιχνιδιών είναι ότι μερικά από τα μεγάλα ταλέντα έχουν πάει να κάνουν κάποια παιχνίδια δολοφονιών μετά το Halfbrick. Το Prettygreat είναι ένα από αυτά τα στούντιο, όπου συνεργάζονται αρκετοί πρώην υπάλληλοι της Halfbrick (και παίρνουν χρηματοδότηση από την Crossy Road Makers Hipster Whale) για να κάνουν τις απίστευτα διασκεδαστικές Land Sliders, ακολουθούμενες από την πρόκληση Slide the Shakes. Ο χρόνος θα δείξει τι άλλο αυτό το ταλαντούχο πλήρωμα έχει να προσφέρει το κινητό τυχερό παιχνίδι. Περισσότερο "

SMG Studio

SMG Studio

Αυτοί οι λαοί είδαν το πρώτο μεγάλο παιχνίδι τους με το One More Line, ένα στυλιστικό ατελείωτο grappler, όπου πρέπει να περιστρέψετε διάφορα σημεία για να ξεκινήσετε τον εαυτό σας χωρίς να πάτε πολύ μακριά στη μία πλευρά. Με ένα σαφώς καθορισμένο οπτικό στυλ, απλό, αλλά και δύσκολο παιχνίδι, και ακόμη και με κάποια ωραία Πασχαλινά αυγά, αυτό ήταν ένα μεγάλο σημάδι για μελλοντική επιτυχία από το στούντιο. Το One More Dash ήταν ένα άλλο συμπαγές παιχνίδι στη σειρά, αλλά το επόμενο μεγάλο παιχνίδι τους, Thumb Drift, έδειξε ότι θα μπορούσαν πραγματικά να ξεχωρίζουν. Το ατελείωτο παιχνίδι οδήγησης με κίνηση στην κίνηση ήταν ιδανικό για κυνηγώντας υψηλό σκορ με το ένα χέρι, με τους τόνους των μεγάλων οχημάτων να ξεκλειδώσουν στην παράδοση Crossy Road. Το πρώτο τους δημοσιευμένο παιχνίδι One More Jump υπόσχεται να ανταποκριθεί σε αυτό που έχουν κάνει πριν. Ενώ το στούντιο απέχει πολύ από το κινητό μόνο - το OTTTD κυκλοφορεί σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές και το μελλοντικό παιχνίδι Death Squared έχει οριστεί για κονσόλες και PC - κινητά ήταν εκεί όπου έχουν δει την μεγαλύτερη επιτυχία με κάποια παιχνίδια διασκέδασης. Περισσότερο "

Πυροσβέστες

Στιγμιότυπο από μια κούρσα μετοχών Nascar στο Real Racing 3. EA / Firemonkeys

Δεν είναι όλα τα σπουδαία αυστραλιανά στούντιο κινητών τυχερών παιχνιδιών, απαραίτητα. Αυτή η θυγατρική της EA έχει ξεκινήσει μερικά μεγάλα παιχνίδια υπό την ιδιοκτησία της EA, συμπεριλαμβανομένου του επεκτατικού και πανέμορφου αγωνιστικού παιχνιδιού Real Racing 3, καθώς και του δημοφιλούς The Sims FreePlay, το οποίο ήταν δημοφιλές στο franchise του προσομοιωτή ζωής. Αλλά η προέλευση του στούντιο πριν από τη συγχώνευση των Firemint και IronMonkey Studios δείχνει ότι υπάρχει ένα σπουδαίο ιστορικό για αυτό το στούντιο. Υπάρχουν τα πρώτα 2 παιχνίδια Real Racing, φυσικά. Όμως ο έλεγχος πτήσης ήρθε από αυτό το στούντιο και αυτό ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην πολύ πρώιμη εποχή αυτού που ορίζω ως εποχή App Store του σύγχρονου τυχερού παιχνιδιού. Το IronMonkey είχε επίσης το εντυπωσιακό παιχνίδια Dead Space και Mass Effect Infiltrator στο όνομά του, πριν συνδεθεί με το Firemint. Περισσότερο "

Διασκεδάστε Αγώνες

Ο Phil Faily πετάει σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Faily Brakes. Διασκεδάστε Αγώνες

Αυτός ο σχετικός νεοφερμένος στην αυστραλιανή σκηνή κινητών τυχερών παιχνιδιών στο Μπρίσμπεϊν είχε ένα στερεό ντεμπούτο στο Cartoon Survivor, έναν ισομετρικό αυτόματο δρομέα που έμπνευσε από παιχνίδια όπως το Crash Bandicoot. Αλλά ήταν ο τρίτος τίτλος τους, η Faily Brakes, που τους έβαλε πραγματικά στο χάρτη - αυτό το παιχνίδι για να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ οδηγείτε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα, παρέχει μεγάλη πρόκληση για να πάρει υψηλά αποτελέσματα. Αλλά είναι τα ξεκαρδιστικά crashes που συμβαίνουν όταν ο οδηγός σας πετάει μέσα από τον αέρα που έχουν βοηθήσει το παιχνίδι να πάρει πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις, και να δώσει μια βάση για αυτό το στούντιο να έχει κάποια διαρκή επιτυχία. Περισσότερο "

Kumobius

Kumobius

Αυτό το στούντιο βρήκε τον εαυτό του στο χάρτη με την Time Surfer, μια έξυπνη εκδοχή για τα Tiny Wings που προστέθηκε σε έναν μηχανισμό αντιστροφής χρόνου που χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για να προσθέσει μια μοναδική αίσθηση σε αυτό που θα μπορούσε να νιώθει σαν μια εμπειρία μου. Στη συνέχεια, ο Ντουέτ χτύπησε και έδειξε ότι η ομάδα είχε κάποιες πραγματικές μπριζόλες για να κάνει κάτι με μια πιο πρωτότυπη ιδέα πυρήνα, που εξισορρόπησε επίσης την περιστασιακή έκκληση με μια γεύση της τέχνης σε αυτό με τρόπο που λίγα άλλα παιχνίδια έχουν κάνει σε αυτό το σημείο. Αλλά όταν ο Kumobius έκανε συνέχεια σε ένα από τα πρώτα του παιχνίδια με τα Bean Dreams, έδειξαν πόσο μακριά είχαν έρθει, καθώς ένας γερός γερός πλατφόρμας εξευρίστηκε σε ένα αριστούργημα με την πρόσθετη εμπειρία που είχε ο Kumobius. Περισσότερο "

Παιχνίδια με ορυχεία

Παιχνίδια με ορυχεία

Όταν σκέφτεστε τη διαδραστική φαντασία, αυτό είναι ένα όνομα που πρέπει να γνωρίζετε. Αυτό το στούντιο έχει μια απίστευτα παραγωγική παραγωγή, από τις σειρές Gamebook Adventures μέχρι τις προσαρμογές των μυθιστορημάτων του Ryan North και του Zack Weinersmith, στους τίτλους Strange Loves του Miellyn Barrows, προσαρμογές των τίτλων του θρυλικού συγγραφέα Steve Jackson και άλλων. Η παραγωγή υψηλής ποιότητας αλληλεπιδραστικής φαντασίας είναι απεριόριστη. Η επερχόμενη προσαρμογή του The Warlock of Mountain Mountain αξίζει επίσης να παρακολουθήσετε. Περισσότερο "

Defiant Development

Στιγμιότυπο οθόνης του Ski Safari. Defiant Development

Αυτή η ομάδα θα πρέπει να είναι γνωστή στους παίκτες κινητής τηλεφωνίας για το Ski Safari, τον ατελείωτο δρομέα τους με σκι που δημιούργησε πολλά knockoffs, μαζί με ένα Spinoff Adventure Time, και μια συνέχεια από μια άλλη ομάδα. Αλλά μην ξεχνάτε τους άλλους τίτλους τους - το Call Heroes είναι ένα διασκεδαστικό RPG ελεύθερο στο παιχνίδι και το Rocket Bunnies ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι πλανήτη-hopping όταν κυκλοφόρησε. Η τελευταία τους δουλειά τους βλέπει να δουλεύουν στην κονσόλα και το PC με το Hand of Fate, αλλά η δομή της με βάση την κάρτα θα την έκανε μια μεγάλη ιδέα για μια κινητή προσαρμογή κάποια μέρα. Περισσότερο "

Οι πράκτορες Voxel

Στιγμιότυπο οθόνης του Train Conductor World for Android. Οι πράκτορες Voxel

Αυτό το στούντιο είναι γνωστό για την τριλογία του αγωγού αμαξοστοιχίας, το οποίο μετατρέπει το επίπονο έργο της τοποθέτησης του σιδηροδρομικού σκάφους και του σχεδιασμού σε παιχνίδια διασκέδασης. Η σειρά έχει πάρει όλο και καλύτερα με κάθε νέα είσοδο από το αρχικό παιχνίδι. Αλλά τι είναι περίεργο να δω είναι η διακλάδωση τους με το The Gardens Between. Έχω δει μια πολύ πρόωρη κατασκευή αυτού του παιχνιδιού, και φαινόταν πανέμορφη και είχε κάποια υπόσχεση σε αυτό. Περισσότερο "

Η Νέα Ζηλανδία αξίζει κάποια αγάπη, πάρα πολύ

Η Νέα Ζηλανδία είναι ξεχωριστή χώρα και είμαι βέβαιος ότι θα ήθελαν να είστε σίγουροι ότι θα το ξέρετε. Αλλά ο γείτονας της Αυστραλίας αξίζει τον κόπο να αναφερθεί, καθώς υπάρχουν και μερικά σπουδαία στούντιο από την περιοχή, με το PikPok να παράγει ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών με εκπληκτικές αξίες παραγωγής όπως το Monsters Ate My Condo. Bloons TD προγραμματιστής Ninja Kiwi καλεί Auckland σπίτι. Και ο δημιουργός Blockheads David Frampton είναι από τον κόλπο Hawkes.