Οι 10 καλύτεροι σκοπευτές Dual-Stick για το Android

Από τους πολέμους γεωμετρία και πέρα, οι καλύτεροι Shooters Arena στο Android.

Οι πυροβολητές διπλού ραβδιού είναι ένα τέλειο είδος για κινητά: οι ολισθαίνοντες εικονικοί έλεγχοι χειριστηρίων λειτουργούν με εκπληκτικό τρόπο και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με μια τόσο απλή ρύθμιση κίνησης και πυροδότησης. Ενώ πολλά παιχνίδια εντοπίζουν τη γενεαλογία τους στους Γεωμετρικούς Πολέμους, υπάρχουν τόνοι μοναδικών παιχνιδιών σε αυτό το είδος που αξίζει τον κόπο να εξακριβώσουν τα δικά τους πλεονεκτήματα.

01 από 10

Geometry Wars 3: Οι διαστάσεις εξελίχθηκαν

Geometry Wars 3: Οι διαστάσεις εξελίχθηκαν για το Android. Activision

Ο Geometry Wars είναι το αρχέτυπο που κυνηγούν οι σύγχρονοι σκοπευτές με διπλό ραβδί, αν και η σειρά ήταν αδρανής για μερικά χρόνια. Οι Lucid Games έφεραν έξυπνα αυτό το shooter με διπλό ραβδί, συνδυάζοντας τους εξαιρετικούς τρόπους παιχνιδιού του Geometry Wars: Retro Evolved 2, με το επίπεδο και την αναβάθμιση του Geometry Wars: Galaxies. Πέτα σε μια ελαστική οπτική εμφάνιση και νέα στοιχεία 3D που παίρνουν μετά από το Super Stardust, και αυτό που παίρνετε τελικά είναι ένας εξαιρετικός σκοπευτής διπλού ραβδιού που πρέπει να παίξετε. Υποστηρίζει επίσης ελεγκτές , αποθηκεύει σύννεφο και Android TV , σε περίπτωση που δεν είστε ακόμη πεπεισμένοι. Ήταν εξαιρετικό στις κονσόλες , και είναι εξίσου εξαιρετικό στο κινητό. Περισσότερο "

02 από 10

Διαστημόπλοια

Pixelbite

Αυτός ο σκοπευτής διπλού ραβδιού ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κατάλογο λόγω της πιο σίγουρης και τακτικότερης φύσης του. Δεν μπορείτε να βιάζεστε απλά με όπλα: πρέπει να είστε έξυπνοι και να χρησιμοποιείτε τα περιορισμένα πυρομαχικά και τα εργαλεία σας με σύνεση για να βγάλετε τους εχθρούς χωρίς να προειδοποιήσετε άλλους. Ευτυχώς, το παιχνίδι σας δίνει εξαιρετικούς ελέγχους αφής για να εργαστείτε. Είναι μια αλλαγή του ρυθμού είδος του παιχνιδιού, αλλά πολύ ευπρόσδεκτη. Περισσότερο "

03 από 10

JoyJoy

Radiangames

Ο Radiangames έχει μια σκληρή δέσμευση για το shooter διπλού ραβδιού. Ο σόλο προγραμματιστής έφτιαξε ακόμα ένα παιχνίδι Metroidvania για το Cartoon Network, το οποίο ήταν βασικά ένας ανοιχτός διπλός πυροβολισμός με πρωταγωνιστή το Powerpuff Girls. Το Radiangames πηγαίνει με την πιο παραδοσιακή διαδρομή εδώ, με ένα υψηλό σκορ κυνηγώντας παιχνίδι επιβίωσης αρένα. Έχετε πολλά όπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αυτόματη εκτόξευση, ειδικές επιθέσεις για να πετάξετε έξω, και όλα αυτά σε ένα πραγματικά μοναδικό οπτικό στυλ που ξεχωρίζει ακόμα και ανάμεσα σε πολύχρωμα παιχνίδια. Είναι ένας από τους καλύτερους σκοπευτές της αρένας που μπορείτε να παραλάβετε, και το συνιστώ. Περισσότερο "

04 από 10

Crimsonland

10tons

Τα 10tons αρχικά έκαναν αυτό το shooter διπλού ραβδιού πίσω το 2003 και ενώ του έδωσαν μερικά σύγχρονα τσιμπήματα και αναβαθμίσεις μαζί με την απελευθέρωση σε σχεδόν κάθε πλατφόρμα. Είναι προφανές ότι τα 10tons ήταν ακριβώς μπροστά από το χρόνο του με αυτό το παιχνίδι: τα συστήματα αναβάθμισής του, ένας μεγάλος αριθμός εχθρών ταυτόχρονα και η δράση co-op για πολλούς παίκτες, αν έχετε ένα gamepad, το καθιστούν ένα παιχνίδι που είναι τόσο καλό τώρα ήταν το 2003. Περισσότερα »

05 από 10

Ηλικία των ζόμπι

Halfbrick

Πριν το Halfbrick έγινε γνωστό για τα φρούτα Ninja και Jetpack Joyride, έκαναν αυτό το διπλό stick shooter για το PSP. Τελικά επικαιροποίησαν το παιχνίδι για κινητές συσκευές, το οποίο ήταν μια εξαιρετική επιλογή: αυτό είναι ένα παράλογο παιχνίδι που ταξιδεύει με το χρόνο για να παίρνετε αμέτρητες ορδές ζόμπι ταυτόχρονα. Διαθέτει τον ήρωα του Jetpack Joyride και θα σας οδηγήσει σε ένα σημείο T-Rex ζόμπι. Είναι ένα λαμπρό παιχνίδι. Επιπλέον, διαθέτει τον ελεγκτή πάντα ευπρόσδεκτη και την υποστήριξη Android TV. Περισσότερο "

06 από 10

PewPew 2

Jean-François Geyelin

Πολλά παιχνίδια έχουν προσπαθήσει να μιμηθούν το ύφος των Geometry Wars, με διαφορετικό αποτέλεσμα. Το PewPew 2 μπορεί να είναι ο καλύτερος από τους κλώνους Geometry Wars, καθώς δεν φοβάται να πάει με τον δικό του τρόπο. Διαθέτει λειτουργία βασισμένη σε επίπεδο, για να προχωρήσει μαζί με αρκετές ατελείωτες λειτουργίες που πραγματικά υπερβαίνουν τα όσα έχουν ήδη κάνει τα παιχνίδια Geometry Wars. Η έμπνευσή του μπορεί να είναι προφανής, αλλά ακόμα και με το Geometry Wars 3 για το Android τώρα, έχει ακόμα έναν καλό λόγο να υπάρξει. Περισσότερο "

07 από 10

Xenowerk

Pixelbite

Σε περίπτωση που ο Pixelbite του Space Marshals είχα πειστεί ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν ένα γρήγορο και βίαιο shooter με διπλό ραβδί, αφού έκαναν Space Marshals, καλά, ο Xenowerk, θα αποδείξει ότι εσύ είσαι λάθος. Αυτό το παιχνίδι είναι όλα σχετικά με ψεκασμό έντομα σκουλήκι πάνω από σκοτεινούς διαδρόμους με διάφορες μορφές όλο και πιο ισχυρά όπλα. Είναι μια πραγματική κουδούνισμα και ένας τρόπος διασκέδασης για να καθίσετε και να καταστρέψετε μόνο κάθε μεταλλαγμένο πλάσμα που μπορείτε να βρείτε. Περισσότερο "

08 από 10

Inferno 2

Radiangames

Το Radiangames παραδίδει εδώ ένα αρκετά υψηλού επιπέδου διπλό stick shooter, καθώς διερευνάτε τα επίπεδα για τους στόχους και τα μυστικά τους, παίρνοντας τους εχθρούς στην πορεία, με περιοδικούς αγώνες αφεντικών. Η δομή δεν ακούγεται υπερβολικά συναρπαστική, αλλά είναι το είδος του παιχνιδιού που μπορείτε να καθίσετε και να παίξετε για ώρες στο τέλος επειδή το ίδιο το παιχνίδι είναι τόσο καλοφτιαγμένο ώστε να μην υπάρχει τίποτα κακό γι 'αυτό καθόλου. Είναι απλά μια διασκεδαστική, συναρπαστική εμπειρία που ξέρει τι προσπαθεί να κάνει: σας παρέχει ώρες και ώρες δράσης πυροβολισμού. Περισσότερο "

09 από 10

Bullet Arena Storm

Αυτό το παιχνίδι αξίζει ειδοποίηση, αν μόνο επειδή καταφέρνει να κάνει πολλά πράγματα διαφορετικά από άλλους σκοπευτές με διπλό ραβδί. Είναι σε λειτουργία πορτραίτου, για ένα. το παιχνίδι απαιτεί ακόμα δύο χέρια. Αλλά το παιχνίδι χρησιμοποιεί επίσης τα χειριστήρια στυλ Battlezone όπου κινούνται σε δεξαμενή-esque μόδα, αν και με τη δυνατότητα να κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ενώ αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο. Ίσως να μην είστε ένας τεράστιος ανεμιστήρας των παιχνιδιών που χρησιμοποιούν σκόπιμα σχέδια περίεργου ελέγχου, αλλά αυτό ξεχωρίζει ως μια ιδιαίτερα μοναδική εμπειρία. Προσθέστε στο γεγονός ότι αυτό έχει αυθεντικό ιαπωνικό σχεδιασμό, ιδιαίτερα εμφανές στα μουσικά και ηχητικά εφέ, αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε. Περισσότερο "

10 από 10

Towelfight 2

Butterscotch Shenanigans

Ενώ ο δημιουργός αυτού του παιχνιδιού ήταν στο προσκήνιο για το παιχνίδι Crashlands, το παιχνίδι της επιβίωσης και την ταραχώδη προσωπική ιστορία πίσω από την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Butterscotch Shenanigans είχε ξεκινήσει καλά παιχνίδια πριν από αυτό. Αυτός ο ανόητος σκοπευτής από την κορυφή προς τα κάτω χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα πυρομαχικών και μια συνολική αίσθηση παιχνιδιού που μοιάζει με ένα παιχνίδι Zelda περισσότερο από τους άλλους σκοπευτές αυτής της λίστας. Περισσότερο "