Οι 5 καλύτερες απώλειες βάρους και διατροφικές εφαρμογές για το iPhone

Χάστε βάρος και να ταιριάζει με αυτές τις εφαρμογές διατροφής IPhone

Μελέτες έχουν δείξει ότι η παρακολούθηση της πρόσληψης τροφής μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους απώλειας βάρους. Το App Store διαθέτει μια σειρά από καλές διατροφικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν κατά μήκος, καθιστώντας εύκολο να κρατήσετε καρτέλες για την πρόσληψη θερμίδων σας και να επιμείνετε σε ένα σχέδιο υγιεινής διατροφής. Η απώλεια βάρους είναι σκληρή δουλειά, οπότε κάθε εφαρμογή iPhone που το καθιστά λίγο πιο εύκολο αξίζει να το δούμε.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερες εφαρμογές συνταγών iPhone για dieters

01 από 05

Το χάνω!

Το χάνω! είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές διατροφής εκεί έξω και το γεγονός ότι είναι δωρεάν το κάνει μια τεράστια αξία. Η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα έναν καθημερινό "προϋπολογισμό θερμίδων" με βάση τα προσωπικά σας στοιχεία και τους στόχους απώλειας βάρους. Εισαγάγετε όλα όσα τρώτε και τα σύνολα άσκησης για την ημέρα. Η εφαρμογή θα εμφανίσει πόσες θερμίδες έχετε παραμείνει. Η βάση δεδομένων για τα τρόφιμα είναι τεράστια και περιλαμβάνει αριθμούς θερμίδων για πολλά εστιατόρια. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσθέσετε ό, τι τρώτε κάθε μέρα, αλλά η ρουτίνα γίνεται ταχύτερη καθώς αρχίζετε να προσθέτετε φαγητά στα αγαπημένα σας. Ενημερώθηκε τον Οκτώβριο του 2016, χάσει! λειτουργεί με το iOS 7.0 και μεταγενέστερα. Περισσότερο "

02 του 05

Calorie Tracker Πατήστε και παρακολουθήστε

Το σύστημα παρακολούθησης θερμίδων Tap and Track έχει περισσότερες δυνατότητες αναφοράς από άλλες εφαρμογές παρακολούθησης θερμίδων, οπότε αξίζει τα χρήματα, αν θέλετε όλες τις πληροφορίες σας να χρειαστούν χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Εκτός από μια βάση δεδομένων με 300.000 είδη διατροφής και 700 εστιατόρια, αυτή η εφαρμογή προσφέρει πολλές αναφορές. Μπορείτε να δείτε γραφήματα για το βάρος, το βάρος στόχου, την πρόσληψη θερμίδων, τα συνολικά θρεπτικά συστατικά και άλλα. Όπως το χάσει! App, η Calorie Tracker παρακολουθεί επίσης τις πληροφορίες άσκησης, τις οποίες όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί σημαντικό συστατικό της απώλειας βάρους. Είναι συμβατό με iOS 6.0 και νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

03 του 05

Βάρος Κινηματογράφοι

Αν ακολουθήσετε τη δίαιτα Weight Watchers, αυτή η δωρεάν εφαρμογή για κινητά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα σημεία σας εν κινήσει. Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει περισσότερα από 30.000 τρόφιμα με τις αντίστοιχες τιμές τους και η εφαρμογή εμφανίζει πόσους πόντους έχετε παραμείνει για την ημέρα. Θα έχετε επίσης καθημερινές συνταγές, ιστορίες επιτυχίας και συμβουλές. Το μειονέκτημα: Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές του Weight Watchers Online, το οποίο απαιτεί μηνιαία συνδρομή και τέλη εκκίνησης. Η εφαρμογή είναι μια μη-brainer εάν έχετε ήδη εγγραφεί, αλλά το κόστος μπορεί να είναι απαγορευτικό για μερικούς διαφορετικά. Η έκδοση 4.14.0 απαιτεί iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

04 του 05

MealLogger

Η παρακολούθηση των γευμάτων σας στην Έκδοση 4.5 αυτής της εφαρμογής μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο η σάρωση μιας εικόνας του φαγητού σας με το iPhone σας. Δεν περιορίζεστε μόνο στη λήψη εικόνων για πιο σύνθετα γεύματα - μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε τις καταχωρήσεις σας. Παρακολουθήστε το βάρος, τις θερμίδες, τις πρωτεΐνες ή τους υδατάνθρακες με βάση προσωπικούς στόχους. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες για συμβουλές ή καθοδήγηση μέσω του δικτύου παροχέα υπηρεσιών MealLogger. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και απαιτεί iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση.

05 του 05

MyNetDiary

Αυτή η εφαρμογή απλοποιεί επίσης την εισαγωγή των δεδομένων σας. Απλά σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα των συσκευασμένων προϊόντων ή πατήστε στα πρώτα γράμματα του ονόματος του πιάτου. Η βάση δεδομένων του MyNetDiary περιλαμβάνει περίπου 420.000 τρόφιμα για να ταιριάζει με τις πληροφορίες με. Παρακολουθεί τις θερμίδες, την πρόσληψη διατροφής και την άσκηση σε μια ποικιλία γραφημάτων και διαγραμμάτων. Είναι δωρεάν και η έκδοση 5.1 είναι συμβατή με iOS 8.1 ή νεότερη έκδοση.