Τα 7 καλύτερα ελικόπτερα απομακρυσμένου ελέγχου να αγοράσουν το 2018

Τρέξτε τον ουρανό με αυτούς τους φοβερούς ελιγμούς

Είτε είστε νέος έφηβος που ψάχνει ώρες διασκέδασης είτε ένας ενήλικας ψάχνει για ένα νέο χόμπι, τα ελικόπτερα απομακρυσμένου ελέγχου είναι ένας φανταστικός τρόπος για να διασκεδάσετε. Ένα μεγάλο πράγμα για αυτή τη σειρά προϊόντων είναι ότι δεν υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων επιλογών, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο δεξιοτήτων. Εάν εργάζεστε με μεγαλύτερο προϋπολογισμό, υπάρχει κάτι για σας. Και αν ψάχνετε για ένα που είναι ανθεκτικό για τα παιδιά, έχουμε ακόμα καλύπτονται. Συνεχίστε λοιπόν και ελέγξτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα ελικόπτερα τηλεχειρισμού παρακάτω.

Για τον καλύτερο συνδυασμό ελέγχου πτήσης, διάρκεια ζωής και ποιότητας μπαταρίας, μην κοιτάξετε περισσότερο από το ελικόπτερο E-flite Blade mCX2 RTF RC. Το ήδη έτοιμο μοντέλο, που έχει ήδη συναρμολογηθεί από το κουτί, σας επιτρέπει να βρίσκεστε σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά. Ιδανική για τους πρώτους χειριστές και τους επαγγελματίες, το mCX2 περιλαμβάνει δύο τρόπους πτήσης: το ένα είναι "RTF" (σύντομο για έτοιμο να πετάξει) και το άλλο είναι η έκδοση "Blind & Fly" που σας επιτρέπει να επιταχύνετε τα πράγματα αν αισθάνεστε Το RTF είναι λίγο αργό).

Ο ομοαξονικός σχεδιασμός εξαλείφει τις ανησυχίες σταθερότητας κατά τη διάρκεια της πτήσης και τα αντίθετα περιστρεφόμενα πτερύγια συμβάλλουν στη διατήρηση του ελέγχου πτήσης με ελάχιστη παρέμβαση του χρήστη. Το πακέτο μπαταριών λιθίου των 120mAh 3.7V επιτρέπει την άφιξη πάνω από οκτώ λεπτά χρόνου πτήσης και η επαναφόρτιση διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Με πιο ισχυρούς κινητήρες, μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, άριστο έλεγχο και βέλτιστη σταθερότητα στην κατηγορία, το mCX2 είναι μια έξυπνη επιλογή σε όλους τους τομείς.

Αυτό το ελικόπτερο μεγέθους φοινικών είναι μόνο οκτώ ίντσες, αλλά αυτό που το Syma S111G δεν διαθέτει σε μέγεθος είναι κάτι περισσότερο από αυτό που κάνει με φιλική προς το πορτοφόλι τιμολόγηση. Έτοιμο έξω από το κουτί με πέντε έως έξι λεπτά χρόνου πτήσης, χρειάζονται μόνο 30 λεπτά φόρτισης για να πάρει το S111G πίσω στον αέρα, επιτρέποντας δεκάδες ευκαιρίες να πετούν καθημερινά. Ο σχεδιασμός της Ακτοφυλακής προσθέτει μια μικρή επιπλέον αίσθηση σχεδιασμού στο ανθεκτικό πλαίσιο που είναι περισσότερο από ικανό να αντέξει σε αρχάριους χρήστες που μπορεί να βρεθούν στο λάθος τέλος μιας σύγκρουσης.

Χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο σύστημα ηλεκτρικού γυροσκοπίου, το S111G είναι εύκολο να ελεγχθεί και επιτρέπει μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι ρυθμιζόμενοι χειρισμοί ρύθμισης της κλίσης και τα συστήματα ελέγχου πτήσης πολλαπλών κατευθύνσεων επιτρέπουν στο ελικόπτερο να μετακινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω και να περιστρέφεται τόσο δεξιόστροφα όσο και αριστερόστροφα, καθώς και να κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Οι ομοαξονικές λεπίδες παρέχουν επιπλέον σταθερότητα και αντοχή κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, το ελικόπτερο Haktoys HAK303 mini remote control προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο και σταθερότητα πτήσης. Ευτυχώς για τα παιδιά, ο εύκαμπτος σχεδιασμός του θόλου είναι σχεδιασμένος να αντέχει σε ζημιές σε περίπτωση σύγκρουσης και η περιοχή πτήσης 50 ποδιών προσδίδει αρκετή απόσταση για να πετάξει οπουδήποτε σε ένα σπίτι ή εσωτερικό χώρο. Ο χρόνος πτήσης είναι έξι έως οκτώ λεπτά και απαιτεί μόνο 30 λεπτά για να επιστρέψει στον αέρα.

Το ενσωματωμένο γυροσκόπιο ενισχύει τη σταθερότητα κατά την πτήση (και συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στα μικρότερα παιδιά), ενώ οι εργονομικοί έλεγχοι είναι άνετοι για να κρατάτε και να μαθαίνετε. Μετρώντας μόνο οκτώ ίντσες σε μήκος, το HAK303 επιτρέπει την κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω, καθώς και προς τα αριστερά, δεξιά, προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Επιπλέον, ο ρυθμιζόμενος έλεγχος ταχύτητας επιτρέπει στους γονείς να κρατούν την ταχύτητα στο ελάχιστο, ενώ τα παιδιά τους μαθαίνουν τα καλύτερα σημεία της απογείωσης και του touchdown.

Χειροκίνητα ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα ελικόπτερο τηλεχειρισμού που διατίθενται σήμερα, το Syma S107G, το οποίο διαθέτει οκτώ ίντσες, προσφέρει λειτουργικότητα φιλική προς τους αρχάριους χωρίς να σπάσει την τράπεζα. Τα χειριστήρια τριών καναλιών επιτρέπουν στους πρώιμους χρήστες να μάθουν τα βασικά στοιχεία οδήγησης (πάνω και κάτω, εμπρός ή πίσω, καθώς και αριστερά και δεξιά). Το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο προσθέτει ένα κουμπί ρύθμισης της ευθυγράμμισης για γρήγορη εξισορρόπηση του ελικοπτέρου, εάν απομακρυνθεί εσφαλμένα από εσάς κατά την πτήση.

Η μπαταρία 150mAh σημαίνει 12 λεπτά χρόνου πτήσης σε 30 λεπτά φόρτισης, δίνοντάς της μερικά επιπλέον λεπτά στον αέρα πάνω από τον ανταγωνισμό σε παρόμοια τιμή. Προσθέστε ένα ελαφρύ σχέδιο που είναι λιγότερο πιθανό να βλάψει ή να σπάσει σε μια σύγκρουση και αυτή η επιλογή μόνο για εσωτερικούς χώρους γίνεται ακόμη πιο ελκυστική στους χειριστές για πρώτη φορά.

Το ελικόπτερο BLH4100 120 S της Blade είναι έτοιμο να πετάξει έξω από το κιβώτιο και είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους "πιλότους". Αυτός ο ελικόπτερο μονής ρότορας, σταθερού βήματος, μπορεί να χειριστεί λίγο αέρα, χάρη σε τρεις διαφορετικές λειτουργίες πτήσης που χρησιμοποιούν την τεχνολογία SAFE της Blade. Η λειτουργία αρχαρίων προσφέρει πιο αργή ταχύτητα πτήσης και αυτόματη ισοπέδωση αν πιέσετε ένα κουμπί πανικού. Η ενδιάμεση λειτουργία προσθέτει υψηλότερες γωνίες κλίσης και ρολού (ενώ προσθέτει ακόμα αυτοεπιπεδούμενο). Ο έμπειρος τρόπος απενεργοποιεί το βήμα και το ρολό, αφήνοντας όλα τα χειριστήρια στον χρήστη (αν και διατηρεί τη δυνατότητα αυτόματης ισοστάθμισης με το πάτημα ενός κουμπιού σε κάθε περίπτωση). Η συσσωρευμένη μπαταρία των 500mAh μεταφράζεται σε τέσσερα έως έξι λεπτά χρόνου πτήσης, ανάλογα με το πόσο επιθετικοί είστε με τους ελιγμούς. Η επαναφόρτιση διαρκεί μόνο 60 λεπτά για να επιστρέψετε στον αέρα.

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, το ελικόπτερο τηλεχειρισμού GPToys G610 είναι μια ιδανική επιλογή για αγοραστές που αναζητούν μια φθηνή επιλογή που είναι εύκολο να ελεγχθεί και είναι έτοιμη να βγει από το κουτί. Καλό για παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω, ο χρόνος φόρτισης των 50 λεπτών επιτρέπει οκτώ λεπτά πτήσης με απόσταση περίπου 50 ποδιών από τον ελεγκτή. Με τα διαθέσιμα 3,5 κανάλια ελέγχου, η μονάδα GPToys επιτρέπει στους οδηγούς να χειρίζονται πάνω και κάτω, αριστερά και δεξιά, προς τα εμπρός, προς τα πίσω και να αιωρούνται με σταθεροποίηση γυροσκοπίων για να διατηρούν τη σταθερότητα πτήσης.

Σε λίγο περισσότερο από 10 ίντσες σε μήκος, το GPToys διαθέτει πολύχρωμα LED φώτα για να πετάει γύρω από οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο στο σκοτάδι χωρίς να χάσει το βλέμμα του ελικόπτερου. Η συμπερίληψη των διπλών ρότορων ενισχύει τον συνολικό έλεγχο πτήσης, καθιστώντας τους GPToys καλούς για αρχάριους που ξεκινούν ή ενδιάμεσους χρήστες που θέλουν να ξεκινήσουν να πιέζουν τα όρια, ενώ αισθάνονται άνετα για γρήγορη εξισορρόπηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το ελικόπτερο τηλεχειρισμού Blade 230s BNF ("Blind & Fly") αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή για έλεγχο, απόδοση και ακροβατικά. Αν κοιτάτε προς τον ουρανό για ανατροπές, ανεστραμμένες πτήσεις, βρόχους και ρολά, το Blade 230s είναι μια επιλογή go-to, χάρη στους διπλούς κινητήρες χωρίς ψήκτρες υψηλής ταχύτητας. Ο σχεδιασμός από πλαστικό γεμάτο με ίνες αισθάνεται ανθεκτικός στο χέρι σας, αλλά και αρκετά ισχυρός για να χειριστεί μια σύγκρουση ή δύο χωρίς να προκαλέσει υπερβολική ζημιά σε οποιοδήποτε ολοκληρωμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των κύριων λεπίδων ανθεκτικών στην κρούση.

Τα 230s σίγουρα δεν είναι για αρχάριους. Η συμπερίληψη ενός προοδευτικού τρόπου πτήσης στοχεύει στην γρήγορη δημιουργία των ακροβατικών δεξιοτήτων σας, αλλά υπάρχει και μια λειτουργία ανάκαμψης και πανικού που συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία SAFE της Blade και γρήγορα το ελικόπτερο σε περίπτωση που πάρετε πρόβλημα. Η μπαταρία λιθίου 800mAh επιτρέπει περίπου πέντε έως έξι λεπτά χρόνου πτήσης όταν χρεώνεται.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .