Τα 10 καλύτερα δώρα που θα αγοράσετε για κόπτες καλωδίων το 2018

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να εξαπατάτε τους προμηθευτές καλωδίων

Η κοπή του καλωδίου μπορεί να είναι ένα από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης τεχνολογίας. Αντίστοιχα με την άνοδο του Netflix, η κοπή του καλωδίου κυριαρχεί κυριολεκτικά το καλωδιακό σας σχέδιο υπέρ μιας υπηρεσίας μόνο στο Διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές ροής από τις αυτόνομες εφαρμογές όπως το Hulu έως τις υπηρεσίες που βασίζονται σε κανάλια, όπως το HBO NOW, που βασικά κάνουν τα πακέτα παραδοσιακών καλωδίων παρωχημένα, εξοικονομώντας σας τόνους χρημάτων. Αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό - η κοπή με κορδόνι είναι μια κουλτούρα αγκαλιάζοντας την εξελισσόμενη έξυπνη τεχνολογία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βάζουμε μαζί αυτόν τον εύχρηστο οδηγό δώρων για κάθε περίσταση που υπογραμμίζει την καλύτερη τεχνολογία για το σπίτι σας, τις πιο απρόσκοπτες συσκευές ροής και όλα τα ενδιάμεσα.

Το Amazon Firestick προσφέρει αναμφισβήτητα το καλύτερο κτύπημα για το buck σας όταν πρόκειται για streaming συσκευές. Πολλές υψηλότερες πλατφόρμες ροής δολαρίου θα σας δώσουν απρόσκοπτη απόδοση, αλλά το περιβάλλον εργασίας του Firestick είναι απόλυτα εξυπηρετικό για τα πιο casual Netflixers σε ένα κλάσμα της τιμής. Αυτό που το ξεχωρίζει, όμως, είναι ο ανοιχτός κώδικας. Οι εφαρμογές πλευρικής φόρτωσης στη συσκευή είναι απλές επειδή λειτουργούν ένα λειτουργικό σύστημα Android που βασίζεται σε πυρκαγιά. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να φορτώσετε ευέλικτες εφαρμογές όπως το Kodi που εκπέμπει μέσα τρίτων και ακόμη και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα δικά σας αρχεία βίντεο από τη συσκευή.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων συσκευών τηλεοπτικής ροής μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εάν έχετε καλωδιακή υπηρεσία ή όχι, είναι πιθανό να χρειάζεστε έναν αξιόπιστο δρομολογητή Wi-Fi ούτως ή άλλως. Αλλά όταν βασίζεστε εξ ολοκλήρου σε ροή, αυτές οι ταχύτητες πρέπει να είναι ακόμα υψηλότερες. Πληκτρολογήστε: το σύστημα Wi-Fi της Google. Ο τεχνολογικός γίγαντας ανέθεσε πρόσφατα στους οδηγούς υλικού τους να βρουν ένα σύστημα Wi-Fi που παρέχει απρόσκοπτο σήμα στο σπίτι σας, χωρίς νεκρές ζώνες. Και αποδεικνύεται ότι το τέχνασμα ήταν τόσο απλό όσο παρέχει ένα σύστημα μίνι δρομολογητών που όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, τοποθετημένα ομοιόμορφα σε όλο το σπίτι σας. Σκεφτείτε αυτό ως το δώρο των πλέον οθονών φόρτωσης.

Αυτό είναι το δώρο για το κρεβάτι σε αυτό το ανελκυστήρα - το πράγμα που ο παραλήπτης ίσως δεν γνωρίζει ότι χρειάζονται μέχρι να το δουν σε δράση. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε ζωντανή καλωδιακή τηλεόραση, πιθανότατα θα θελήσετε να παρακολουθήσετε το μεγάλο παιχνίδι ζωντανά ή να δείτε βραβεία βραδυνών της Κυριακής. Η ζωντανή τηλεόραση δικτύου εξακολουθεί να είναι πλήρης ψυχαγωγία και αυτή η κεραία HD σάς επιτρέπει να τραβήξετε όλα τα κανάλια αυτά σε πλήρη HD δεξιά από τον αέρα. Απλά κολλήστε το στον τοίχο, συνδέστε το πείρο και είστε καλός για να πάτε. Έχει απόσταση 50 μιλίων.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τις καλύτερες κεραίες τηλεόρασης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εάν δεν διαθέτετε καλώδιο, δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε DVR, σωστά; Δεν είναι αλήθεια. Σε συνδυασμό με μια κεραία HD, μπορείτε να δώσετε αυτό το πλήρως εξοπλισμένο ανεξάρτητο DVR TiVo. Μπορείτε να συνδέσετε το δικαίωμα στην κεραία σας και στη συνέχεια μπορείτε να καταγράψετε δείχνει ακριβώς τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε με ένα πιο παραδοσιακό καλώδιο βίντεο εγγραφής. Μπορείτε να εγγράψετε μέχρι και τέσσερις εκπομπές HD ταυτόχρονα και το ίδιο το κουτί διαθέτει χώρο αποθήκευσης 1TB. Αυτό μεταφράζεται σε 150 ώρες βίντεο. Το καλύτερο κομμάτι? Σε αντίθεση με κάποια άλλα κιβώτια TiVo, αυτό το πράγμα δεν απαιτεί μηνιαία συνδρομή.

Ο Roku ήταν ένα από τα πρώτα streaming ονόματα στη σκηνή και παρόλο που οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Apple και το Amazon απάντησαν με τις δικές τους streaming λύσεις, αυτοί οι OG παίκτες εξακολουθούν να αξίζουν το βάρος τους κατά την προβολή. Το Roku Premier + είναι σαν το μέλος όλων των αστέρων της μεγαλύτερης σειράς Roku. Αυτό το πράγμα μεταδίδεται σε 4K UHD, έρχεται στάνταρ με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα και προσφέρει ασύρματη διπλή ζώνη 802.11ac, έτσι ώστε το σήμα σας να ταιριάζει με το ψήφισμά σας. Έχει επίσης ενσωματωμένο HDR για πιο ζωντανά, ευρύτερα χρώματα. Φυσικά, επίσης, ρέει περιεχόμενο από οτιδήποτε υπάρχει μια εφαρμογή Roku για (έτσι, σχεδόν τίποτα που μπορείτε να σκεφτείτε), συν έχει ένα εξαιρετικά αποκριτικό τηλεχειριστήριο με θύρα ακουστικών για ιδιωτική προβολή.

Ένα από τα συχνά ανεπαρκώς συζητημένα μειονεκτήματα της εγκατάλειψης του καλωδίου είναι ακριβώς πόσες συσκευές θα χρειαστείτε για να πιάσετε όλους τους αγαπημένους σας προγραμματισμούς. Έτσι, για να αποφύγετε ένα τραπέζι του καφέ που ξεχειλίζει με τηλεχειριστήρια, γυρίστε στο Harmony Smart Control. Αυτό το μαγικό μικρό κουτί τοποθετείται στην βάση της τηλεόρασής σας και συνδέεται μέσω Wi-Fi σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή. Έρχεται επίσης με ένα πλήρως προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο (και με προγραμματιζόμενο, εννοούμε ότι μπορείτε να πάρετε αυτά τα κουμπιά για να κάνετε οποιαδήποτε συνδυασμός ενεργειών που απαιτούν οι συσκευές σας). Επιπλέον, η Harmony προσφέρει μια εφαρμογή smartphone που λειτουργεί το ίδιο με το τηλεχειριστήριο.

Ειλικρινά, μεγάλο μέρος της σειράς Sonos θα εντασσόταν σε αυτόν τον κατάλογο. Ολόκληρο το MO τους ταιριάζει με τον τρόπο ζωής του κορδονιού. Αλλά το Soundbar είναι ιδιαίτερα κατάλληλο επειδή θα συνδεθεί μέσω Wi-Fi όχι μόνο στην τηλεόρασή σας (για τις τελευταίες νύχτες ταινιών) αλλά και στις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming μέσω μιας αυτόνομης εφαρμογής. Και με εννέα ενισχυμένους οδηγούς (συμπεριλαμβανομένων έξι woofers και τριών tweeters), καλύτερα να πιστέψετε ότι αυτό το κοκαλιάρικο μικρό σύστημα συσκευάζει μια γροθιά. Μεταφέρετε αυτό σε μερικά εξαιρετικά δροσερά extras όπως μια λειτουργία σαφήνειας ομιλίας (ας πείτε αντίο στους υπότιτλους) και μια νυχτερινή λειτουργία που ενισχύει ήχους ήχους και εξασθενίζει δυνατά και έχετε νικητή.

Τις περισσότερες φορές, μια κάρτα δώρων μπορεί να είναι ένα πραγματικό δώρο "womp womp". Αν όμως συνδέσετε μια κάρτα δώρου με μία από τις παραπάνω συσκευές σε μια υπηρεσία που θα χρειαστεί αυτή η συσκευή, τότε είναι ένα πολύ μεγάλο συμπλήρωμα. Μπορείτε να πάρετε κάρτες δώρων απευθείας στο Amazon για τις περισσότερες από τις δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Netflix, το Hulu και πολλά άλλα. Για πόντους μπόνους, ελέγξτε μερικές ακόμη πιο μοναδικές πλατφόρμες streaming όπως το Tribeca Shortlist - το όνειρο ενός εραστή του κινηματογράφου indie με τις επιλογές του σκηνοθέτη και τις περιορισμένες τρέχουσες ταινίες από ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο.

Για να συνδέσετε τα πάντα σε αυτόν τον κατάλογο μαζί, θα θελήσετε να συνδέσετε το κόπτη του καλωδίου σας με την απόλυτη ασύρματη συνδεσιμότητα. Σκεφτείτε το Echo Dot όχι μόνο ως μια έξυπνη διεπαφή που ελέγχεται από τη φωνή, αλλά και ως την ευκαιρία να ζήσετε στο μέλλον. Το Dot λειτουργεί μέσω Wi-Fi και ελέγχεται με την εφαρμογή Alexa ή απλά λέγοντας "Alexa". Υπάρχει ένας τόνος συμβατών συσκευών (συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων σε αυτόν τον κατάλογο) και είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας νικητής για κάθε παραλήπτη.

Οποιοσδήποτε κόπτης καλωδίων πρόκειται να προσελκύσει τις έξυπνες οικιακές συσκευές, γι 'αυτό είναι ένα ασφαλές στοίχημα για δώρο τους κάτι σαν το Philips Hue Lightbulb. Υπάρχει επίσης ένα πρόσθετο πλεονέκτημα όταν πρόκειται για streaming ταινίες: μπορείτε να επισημάνετε το σύστημα Hue για να μειώσετε ή να χρωματίσετε φωτισμό για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε διάθεση. Ταινία τρόμου? Πηγαίνετε με ένα σκοτεινό, αχνό κόκκινο. Νύχτα ψύξης νύχτα; Ένα απαλό, γαλάζιο γαλάζιο. Ο λαμπτήρας αλληλεπιδρά με το δίκτυό σας Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να το ελέγχετε μέσω οποιασδήποτε διεπαφής με έξυπνη λειτουργία.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους έξυπνους λαμπτήρες .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .