Λήψη Περιοχών για το 'SimCity 4'

01 από 07

Βελτιώστε το παιχνίδι σας 'SimCity 4' με τις δημιουργούμενες από ανεμιστήρες περιοχές

Στο "SimCity 4", ένα παιχνίδι εξομοίωσης κτιρίων πόλης, δημιουργείτε πρώτα μια περιοχή γης με terraforming και στη συνέχεια ζώνη περιοχή σας ως οικιστική, εμπορική ή βιομηχανική. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσθέτετε τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για την περιοχή και την αναπτύξετε .

Αν προτιμάτε να μεταβείτε απευθείας στο παιχνίδι ή απλά να θέλετε μια αλλαγή, μπορείτε να κατεβάσετε μία από τις δημιουργούμενες από τον ανεμιστήρα περιοχές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και να τις χρησιμοποιήσετε με το παιχνίδι "SimCity4" . Ορισμένοι αποτελούνται μόνο από γη, ενώ άλλοι είναι μερικώς ή πλήρως ανεπτυγμένοι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια περιοχή δημιουργούμενη από ανεμιστήρες

Ορισμένες περιοχές ή χάρτες συνοδεύονται από οδηγίες εγκατάστασης σε ένα αρχείο readme που βρίσκεται στη λήψη. Αν κάνετε λήψη μιας περιοχής χωρίς οδηγίες, δοκιμάστε αυτές τις γενικές πληροφορίες εγκατάστασης:

  1. Πραγματοποιήστε λήψη της περιοχής ή χαρτών και αποσυνδέστε την εάν είναι φερμουάρ. Συνήθως, θα δείτε ένα αρχείο JPEG και ένα αρχείο bitmap.
  2. Εντοπίστε το φάκελο "My Documents / SimCity / Regions " στον υπολογιστή σας και αντιγράψτε τα αρχεία που έχετε λάβει, unzipped στο φάκελο ή δημιουργήστε ένα φάκελο μέσα στο φάκελο Regions με το ίδιο όνομα με τη νέα περιοχή και αντιγράψτε τα αρχεία σε αυτόν τον νέο φάκελο.
  3. Ανοίξτε το παιχνίδι "SimCity4".
  4. Για να εισαγάγετε μια νέα περιοχή, πατήστε παρατεταμένα τον ακόλουθο συνδυασμό πληκτρολογίου: Shift + Alt + Ctrl + R ή μεταβείτε στη λίστα Περιοχή σας και φορτώστε τη νέα περιοχή.
  5. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε το JPEG στον νέο φάκελο.

02 του 07

Περιοχή Maxisland

Η περιοχή Maxisland είναι μια πλήρως ανεπτυγμένη μητρόπολη με τρεις μεσαίου μεγέθους πόλεις που φιλοξενούν ένα μουσείο τέχνης, το καζίνο, το δικαστήριο και 1,3 εκατομμύρια sims. Ένα μόνο εργοστάσιο υδρογόνου εξουσιώνει και τις τρεις πόλεις. Υπάρχει μια γεωργική περιοχή με αγροκτήματα και μικρές πόλεις στο Βορρά και ένας κόλπος στο Νότο, όπου sims μπορούν να κάνουν μια κρουαζιέρα σε ένα κρουαζιερόπλοιο ή να επισκεφθούν τα απομακρυσμένα νησιά με πλοίο.

Το Maxisland είναι μια καλή αναφορά για τους ανθρώπους που προσπαθούν να οικοδομήσουν τις δικές τους μεγάλες περιοχές και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν μια πλήρως αναπτυγμένη νέα περιοχή.

03 του 07

Τα χαλαρά ποτάμια της Ρίνα

Η περιοχή Ridiculous Rivers της Ρίνας έχει νερό, νερό παντού, αλλά υπάρχουν και κυλιόμενοι λόφοι με προ-πεπλατυσμένες βεράντες τέλειες για οικοδόμηση. Ο χάρτης είναι βασικά ένας κενός καμβάς, ιδανικός για την οικοδόμηση της δικής σας κοινότητας από το μηδέν.

04 του 07

Βοστώνη

Η περιοχή του Boston 1.0.0 για το "SimCity 4" είναι ένας χάρτης κλίμακας 1: 1 της μεγαλύτερης περιοχής της Βοστώνης, Μασαχουσέτη. Είναι εντελώς επίπεδη, γι 'αυτό είναι έτοιμη για βαριά ανάπτυξη.

05 του 07

Nihon, Ιαπωνία

Η περιοχή Nihon της Ιαπωνίας για το "SimCity 4" είναι μια αγαπημένη και εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία περιοχή για λήψη. Είναι μια αναπαλαίωση μιας όμορφης ιαπωνικής περιοχής.

06 του 07

Περιφέρεια Ρέικιαβικ

Η περιοχή του Ρέικιαβικ απεικονίζει την πόλη του Ρέικιαβικ, την πρωτεύουσα της Ισλανδίας. Κυκλοφόρησε το 2003, αυτός ο χάρτης έχει χιλιάδες λήψεις στην πίστη του και κατατάσσεται σε υψηλό βαθμό από τους χρήστες.

07 του 07

Περιοχές αρσενικού και θηλυκού

Το μάντεψες. Οι χάρτες περιοχής αρσενικών και θηλυκών περιοχών βασίζονται στα σύμβολα των ανδρών και των γυναικών. Τα ίδια τα σύμβολα σχηματίζονται από νερό και οι υπόλοιποι χάρτες είναι επίπεδη γη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις περιοχές για να αναπτύξετε πόλεις με αρσενικά ή θηλυκά ονόματα ή πόλεις που ονομάζονται από αρσενικά ή θηλυκά που γνωρίζετε.