Σχεδιάστε ένα δωμάτιο, ένα διαδικτυακό χώρο διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Επιλέξτε δάπεδο, μπογιά και περιποίηση για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας

Η εταιρεία Armstrong για δάπεδα φιλοξενεί το Design a Room διαδραστικό δωμάτιο σχεδιαστή δωμάτιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σχεδίασης για να απεικονίσετε διαφορετικά δάπεδα, χρωματιστά χρώματα και διακοσμητικά για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας που σκέφτεστε για αναδιαμόρφωση. Ο ιστότοπος προσφέρει φωτογραφίες αποθήκης ή μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία ενός δωματίου στο σπίτι σας για να εργαστείτε.

Επιλέγοντας ένα αποθήκη και στυλ

Οι τύποι δωματίων διατίθενται σε πέντε στυλ: casual, σύγχρονο, country, εκλεκτικό και παραδοσιακό. Οι τύποι δωματίων είναι:

Αφού επιλέξετε έναν τύπο δωματίου και ένα στυλ από τις επιλογές του ιστότοπου, μπορείτε να εφαρμόσετε το δάπεδο, τα χρώματα βαφής και τα χρώματα περιποίησης για να απεικονίσετε πώς θα φαίνονται στο σπίτι σας.

Πώς να Σχεδιάσετε Σχεδόν ένα Χρηματιστήριο

Δάπεδα : Κάντε κλικ στην καρτέλα Floor στην κορυφή του πίνακα σχεδίασης που βρίσκεται στα δεξιά της φωτογραφίας. Επιλέξτε μια κατηγορία δαπέδου από το αναπτυσσόμενο μενού στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας δωματίου. Οι επιλογές είναι:

Ανάλογα με τη συγκεκριμένη επιλογή σας, τα δείγματα δείγματος αλλάζουν για να εμφανίσουν όλες τις επιλογές σας. Οι περισσότερες επιλογές έχουν περισσότερα από 100 δείγματα για να επιλέξετε. Μπορείτε να αλλάξετε περαιτέρω τον πίνακα επιλογής, επιλέγοντας ένα χρώμα , εμφάνιση και προδιαγραφή από τα αναπτυσσόμενα μενού που παρέχονται για το σκοπό αυτό. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε δείγμα για να το δείτε στη φωτογραφία του δωματίου. Εάν θέλετε, μπορείτε να περιστρέψετε την κατεύθυνση του δαπέδου κάνοντας κλικ στο κουμπί Περιστροφή πατώματος κάτω από τη φωτογραφία.

Βαφή : Κάντε κλικ στην καρτέλα Paint στην κορυφή του πίνακα σχεδίασης. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες δείγματα χρωμάτων για να δείτε πώς φαίνεται στο δωμάτιο με το επιλεγμένο δάπεδο σας.

Trim Stain : Κάντε κλικ στην καρτέλα Stain στο επάνω μέρος του πίνακα σχεδίασης. Εάν το δωμάτιό σας περιλαμβάνει εργασίες περιποίησης, αγγίξτε ένα από τα εκατοντάδες χρώματα του λεκέ. Σημείωση: Όχι κάθε δωμάτιο προσφέρει επιλογές λεκέδων.

Αφού είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε το σχέδιο στον ιστότοπο ή να το μοιραστείτε με τα κοινωνικά μέσα. Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε με το έργο αναδιαμόρφωσης, μπορείτε να προσδιορίσετε καθεμία από τις επιλογές δαπέδου, να βάψετε χρώματα ή διακοσμητικά στοιχεία απευθείας στον πίνακα σχεδίασης, έτσι δεν είναι απαραίτητη η εικασία. Μπορείτε ακόμη να εισάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα για να βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας που μεταφέρει τα προϊόντα.

Εργασία με μεταφορτωμένη φωτογραφία

Εάν προτιμάτε να εργαστείτε με μια φωτογραφία ενός από τα δωμάτιά σας, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Επιλέξτε μια φωτογραφία που δεν περιέχει πολλά αντικείμενα και δείχνει τόσο το πάτωμα όσο και τους τοίχους.

  1. Σύρετε τη φωτογραφία σας στην περιοχή που παρέχεται και δώστε στο έργο σας ένα όνομα. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη έργου .
  2. Περάστε τη φωτογραφία σε τετράγωνο σχήμα χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο εργαλείο. Περιστρέψτε την εικόνα αν χρειάζεται. Κάντε κλικ στην επιλογή Περικοπή & Συνέχεια .
  3. Κάντε κλικ στο εργαλείο πλήρωσης βούρτσας για να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια δαπέδου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία Outline και Erase για να τροποποιήσετε την επιλογή σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση & Συνέχεια .
  4. Σε αυτό το σημείο, δίπλα στη φωτογραφία εμφανίζεται ο ίδιος πίνακας σχεδίασης που εμφανίζεται δίπλα σε φωτογραφίες αποθέματος. Κάντε κλικ στην καρτέλα Floor στην κορυφή του πίνακα σχεδίασης και κάντε την επιλογή σας για το δωμάτιο.
  5. Στη συνέχεια, υποδείξτε την περιοχή χρωμάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιήσατε για να υποδείξετε την περιοχή δαπέδου. Όταν εμφανιστεί ο πίνακας σχεδίασης, κάντε κλικ σε ένα από τα δείγματα χρωμάτων στην καρτέλα Paint .
  6. Επαναλάβετε τη διαδικασία για την Περιοχή λεκέδων , εάν υπάρχει.
  7. Αποθηκεύστε το σχέδιό σας ή το μοιραστείτε με τα κοινωνικά μέσα.

Η τακτικότητα μετράει όταν αναγνωρίζετε τις περιοχές για το δάπεδο, το χρώμα και την περιποίηση της φωτογραφίας. Λαμβάνοντας το χρόνο σας για να κάνετε μια τακτοποιημένη δουλειά θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα.