Τα 10 χειρότερα πράγματα Σχετικά με το iPad

Το iPad δεν είναι τέλειο, όπως αποδεικνύεται από ένα νέο iPad και τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS που εκδίδεται κάθε χρόνο. Και ενώ είναι αρκετά εύκολο να παραθέσω τα καλύτερα πράγματα για το iPad, δεν είναι δύσκολο να αναφερθεί μερικά από τα χειρότερα πράγματα γι 'αυτό. Παραδόξως, μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το iPad τόσο καλό είναι επίσης μερικά από τα πράγματα που καταγγέλλουν οι άνθρωποι, όπως το κλειστό σύστημα αρχείων.

1. Δύσκολο να αναβαθμίσετε ή να επεκτείνετε .

Αυτό ισχύει για τα περισσότερα δισκία, αλλά ισχύει ιδιαίτερα για το iPad. Στον κόσμο των Η / Υ, η αναβάθμιση είναι στάνταρ. Στην πραγματικότητα, απλώς η αναβάθμιση της μνήμης σε έναν υπολογιστή μπορεί να επεκτείνει τη ζωή του κατά ένα ή δύο χρόνια και η εξάντληση του χώρου στον υπολογιστή δεν οδηγεί πάντοτε στη διαγραφή του λογισμικού για να καταστεί χώρος όταν η επέκταση χώρου αποθήκευσης είναι μια επιλογή.

Η έλλειψη μιας πραγματικής θύρας USB κάνει την ιδέα της αναβάθμισης του iPad ακόμη πιο σκληρή. Ενώ πολλά tablet Android μπορούν να επεκτείνουν τον αποθηκευτικό χώρο τους μέσω μιας μονάδας αντίχειρα συνδεδεμένης σε μια θύρα USB, οι μόνο καλές επιλογές του iPad είναι η αποθήκευση σε νέφος όπως οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι Dropbox και Wi-Fi. 17 πράγματα Android μπορεί να κάνει ότι το iPad δεν μπορεί

2. Ιδιοκτησία ενός χρήστη .

Το iPad είναι μια εξαιρετική οικογενειακή συσκευή, εκτός από ένα πρόβλημα: δεν είναι κατασκευασμένο για οικογένεια. Είναι χτισμένο για ένα άτομο. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι γονικοί έλεγχοι ενσωματωμένοι στο iPad , συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού των εφαρμογών που βασίζονται στην ηλικία και της απενεργοποίησης των αγορών εντός εφαρμογής , αλλά τυχόν περιορισμοί που θέτετε στο iPad σας για να προστατεύσετε το μικρό παιδί σας (ή για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από το μικρό παιδί σας) θα πρέπει να ζήσετε με τον εαυτό σας.

Ένα σύστημα πολλαπλών λογαριασμών που σας επέτρεψε να συνδεθείτε ως μικρό παιδί σας όταν θέλατε περιορισμούς ή συνδεθείτε ως εσάς όταν θέλατε να τα απενεργοποιήσετε θα ήταν ιδανικό για μια οικογένεια συσκευών. Δυστυχώς, η Apple δεν θέλει οικογένειες συσκευών. Θέλουν οικογένειες πολλαπλών συσκευών, οπότε αντί να μας δίνουν πολλούς λογαριασμούς για μια συσκευή, μας δίνουν την κοινή χρήση της οικογένειας, η οποία εμπίπτει στη νοοτροπία μιας συσκευής ανά άτομο.

Μην με πάρτε λάθος, η κοινή χρήση της οικογένειας είναι μεγάλη ... αν κάθε μέλος της οικογένειας έχει τη δική του iOS συσκευή. Αλλά αν θέλετε μια οικογένεια iPad, έχετε τύχη.

3. Δεν υπάρχει πρόσβαση στο σύστημα αρχείων .

Η αποθήκευση Cloud κάνει αυτό το λιγότερο σημαντικό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό που έχουν τα περισσότερα tablet Android που το iPad δεν το κάνει ακόμα. Στον πυρήνα τους, οι εφαρμογές iPad συσκευάζουν τα αρχεία τους σε ιδιωτικά αρχεία που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν μόνο από την εφαρμογή και αρχεία εγγράφων που μπορούν να τροποποιηθούν και να μοιραστούν.

Ενώ υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η Apple κρατά κλειδωμένο αυτό το φάκελο εγγράφων - το λιγότερο από το οποίο είναι προστασία από κακόβουλο λογισμικό, όπως οι ιοί - θα ήταν σίγουρα μια ωραία επιλογή να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία.

Πώς να ρυθμίσετε το Dropbox στο iPad

4. Δεν υπάρχουν προσαρμοσμένες εφαρμογές για εργασίες .

Είναι συνηθισμένο στον κόσμο των υπολογιστών να συνδέουν εργασίες σε συγκεκριμένο λογισμικό. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Office ως σουίτα γραφείου, τα έγγραφα επεξεργαστή κειμένου θα ανοίξουν στο Word, αλλά εάν χρησιμοποιείτε το OpenOffice, θα ανοίξουν στο OpenOffice Writer. Και ενώ η δυνατότητα χρήσης προσαρμοσμένων εφαρμογών για εργασίες είναι λιγότερο σημαντική όταν το σύστημα αρχείων είναι κλειστό, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες, όπως μια εφαρμογή που απλά ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το Bluetooth.

Η ενημέρωση του iOS 8 θα επιτρέψει τελικά την αντικατάσταση τρίτου για το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, οπότε ελπίζουμε ότι θα υπάρξει περισσότερη ευελιξία στον τομέα αυτό.

5. Πολλές οθόνες Nag για αναβάθμιση

Η Apple αγαπά να καυχηθεί για το πόσο γρήγορα οι χρήστες αναβαθμίζουν στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Αυτό που δεν σας λένε είναι πόσο γκρίνια κάνουν για να κάνουν τους πελάτες τους να αναβαθμίσουν. Κάθε φορά που είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση, το iPad θα σας ζητά συνεχώς να αναβαθμίσετε τώρα ή να αναβαθμίσετε αργότερα. Αν επιλέξετε να αναβαθμίσετε αργότερα, θα βρείτε το ίδιο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται σχεδόν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη συσκευή έως ότου τελικά αποκαταστήσετε και ενημερώσετε το iPad.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το iPad σας ενημερωμένο. Κρατώντας τους πελάτες σας να μην είναι πολύ ενοχλημένος θα πρέπει να είναι εξίσου σημαντική.

6. Κακή διαχείριση φωτογραφιών

Η πρώτη προσπάθεια της Apple να διαχειρίζεται φωτογραφίες μέσω του cloud ονομαζόταν Photo Stream και έχει ήδη ξεσπάσει. Η iCloud Photo Library αντικατέστησε το Photo Stream και, δυστυχώς, δεν είναι πολύ καλύτερο. Ενώ η iCloud Photo Library έχει καλή δουλειά να συγχρονίζει τις φωτογραφίες σας στο σύννεφο, είναι δύσκολο να κατεβάσετε αυτές τις φωτογραφίες σε έναν υπολογιστή Windows, παρά τις αξιώσεις της Apple για το αντίθετο. Ακόμα χειρότερα, οποιαδήποτε συσκευή με ενεργοποιημένη τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud ενεργοποιεί αυτόματα όλες τις φωτογραφίες στο σύννεφο. Θα ήταν ωραίο να το ενεργοποιήσετε για προβολή φωτογραφιών χωρίς αυτόματη μεταφόρτωση όλων των φωτογραφιών.

7. Παιχνίδια Freemium / Apps .

Η συμπερίληψη των αγορών εντός εφαρμογής δημιούργησε το μοντέλο " freemium ", το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιχνίδια. Και ενώ κάποια παιχνίδια παίρνουν το μοντέλο σωστά - δεν θα χάσετε τίποτα εάν δεν αγοράζετε αγορές in-app στο Temple Run - πάρα πολλά παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας κακομαθήσουν με το αίτημα αγοράς μετά το αίτημα αγοράς. Και τα χειρότερα είναι τα μοντέλα pay-for-time, όπου μπορείτε να παίζετε μόνο το παιχνίδι για μικρό χρονικό διάστημα κάθε μέρα εκτός αν αγοράσετε επιπλέον χρόνο από το κατάστημα.

Το χειρότερο μέρος αυτών των παιχνιδιών είναι ότι θα ήταν φθηνότερο να πληρώσετε μόνο 2,99 δολάρια ή 4,99 δολάρια για το παιχνίδι από ό, τι να είναι nickeled και dimed με $ .99 αγορές εδώ και εκεί. Αυτό έχει οδηγήσει τους εκδότες όπως το Gameloft να κάνει μερικά πραγματικά σπουδαία παιχνίδια που είναι παγιδευμένα από ένα φοβερό μοντέλο freemium.

8. Δεν υπάρχει έξοδος HDMI .

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας , συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός προσαρμογέα που μετατρέπει τον ακροδέκτη 30 ακίδων ή τον αλεξίσφαιρο σε θύρα HDMI. Αλλά γιατί θα έπρεπε να αγοράσουμε έναν προσαρμογέα καθόλου; Με τόσους πολλούς φανταστικούς τρόπους ροής ταινιών και τηλεόρασης, θα ήταν υπέροχο να έχετε μια θύρα HDMI ενσωματωμένη στο iPad για να κάνετε τη σύνδεση με μια τηλεόραση πολύ πιο εύκολη.

9. Δεν IR Blaster .

Μιλώντας για τις τηλεοράσεις, μια πραγματικά ωραία προσθήκη στο iPad θα ήταν ένα blaster IR. Όπως πολλοί άνθρωποι, συνήθως έχω το iPad σε απόσταση από το χέρι ενώ παρακολουθώ τηλεόραση. Είτε πρόκειται για περιήγηση κατά τη διάρκεια διαφημιστικών μηνυμάτων είτε για αναζήτηση ενός ηθοποιού στο IMDB για να μάθετε τι άλλο έχει, είναι πολύ χρήσιμο να έχω το iPad μου έτοιμο. Τηλεχειριστήριο τηλεόρασής μου; Παραδέχομαι, συχνά βρίσκω τον εαυτό μου να ψάχνει για εκείνο το μικρό gadget.

Ένας πυροκροτητής IR θα εξυπηρετούσε σίγουρα έναν σκοπό. Οι πυροκροτητές IR χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο συσκευών που χρησιμοποιούν υπέρυθρη επικοινωνία, όπως η τηλεόρασή σας ή το τηλεχειριστήριο του συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Το iPad θα έκανε ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο τηλεχειριστήριο για τις συσκευές μου - αν μπορούσε να τους μιλήσει.

10. Πολύ μικρή προσαρμογή .

Αυτός είναι ένας τομέας που η Apple βελτιώνει, αλλά εξακολουθούν να έχουν έναν τρόπο να πάνε. Επί του παρόντος, ο κύριος τρόπος που μπορώ να προσαρμόσω το iPad μου είναι να διαλέξω ένα προσαρμοσμένο υπόβαθρο για την οικιακή μου οθόνη ή την οθόνη κλειδώματος και να επιλέξω εξατομικευμένους ήχους για πράγματα όπως ένα εισερχόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η αποστολή ενός μηνύματος κειμένου. Περισσότερες συμβουλές για την εξατομίκευση του iPad σας

Η ενημερωμένη έκδοση iOS 8 θα προσθέσει πληκτρολόγια τρίτων και τη δυνατότητα προσθήκης γραφικών στοιχείων στο κέντρο ειδοποιήσεων, αλλά θα ήθελα ακόμα λίγο περισσότερη προσαρμογή. Η οθόνη κλειδώματος, για παράδειγμα, θα ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να προσθέσετε αυτά τα widget και όχι μόνο να τα ρυθμίσετε στο κέντρο ειδοποίησης. Η μετακίνηση της αποβάθρας στο επάνω μέρος της οθόνης ή σε μία από τις πλευρές θα ήταν επίσης πολύ δροσερή. Ή ίσως ακόμη και να αντικαταστήσετε την αποβάθρα με ένα εξειδικευμένο γραφικό στοιχείο που πραγματοποίησε κύλιση των καθημερινών ειδήσεων ή των πιο πρόσφατων ειδοποιήσεων ... οι δυνατότητες θα μπορούσαν να είναι ατελείωτες εάν ήταν μόνο δυνατές.

15 πράγματα το iPad έχει καλύτερη από το Android