Πώς να ρυθμίσετε το Wi-Fi στο DSi

Το Nintendo DSi διαθέτει πολλές δυνατότητες διασκέδασης που απαιτούν τις δυνατότητες του Wi-Fi. Εάν παραβλέπετε τη ρύθμιση Wi-Fi, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Εδώ:

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo DSi
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί για να αποκτήσετε πρόσβαση στις "Ρυθμίσεις συστήματος".
  3. Επιλέξτε "Internet" στην τρίτη σελίδα των ρυθμίσεων συστήματος.
  4. Επιλέξτε "Ρυθμίσεις σύνδεσης" και πατήστε στη γραμμή "Κανένας" στη "Σύνδεση 1."
  5. Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε μια σύνδεση με μη αυτόματο τρόπο ή να αναζητήσετε διαθέσιμες συνδέσεις στην περιοχή. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύνδεσμο Wi-Fi του Nintendo USB εάν διαθέτετε (το προϊόν έχει διακοπεί). Το πιο εύκολο πράγμα είναι να επιλέξετε "Αναζήτηση για ένα σημείο πρόσβασης".
  6. Το Nintendo DSi θα απαριθμεί τα ονόματα οποιωνδήποτε ασύρματων σημείων πρόσβασης στην περιοχή. Ένα χρυσό, ξεκλειδωμένο εικονίδιο δίπλα στο όνομα της σύνδεσης δηλώνει μια ξεκλείδωτη σύνδεση WEP (Wired Equivalent Privacy) η οποία μπορεί να συνδεθεί άμεσα. Ένα κλειδωμένο χρυσό εικονίδιο δηλώνει μια κρυπτογραφημένη σύνδεση WEP που απαιτεί κλειδί WEP (κωδικό πρόσβασης).
  7. Εάν έχετε πρόσβαση σε κλειδωμένη / κρυπτογραφημένη σύνδεση, πληκτρολογήστε το κλειδί WEP. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην επιλογή "Αλλαγή ρυθμίσεων ασφαλείας" για να εισαγάγετε ένα κλειδί WPA (Προστατευόμενη πρόσβαση Wi-Fi).
  8. Εάν το κλειδί WEP είναι σωστό, το Nintendo DSi θα πρέπει να συνδεθεί. Μπορείτε να ελέγξετε τη σύνδεσή σας για επαλήθευση.
  1. Είστε έτοιμοι! Τώρα μπορείτε να σερφάρετε στο Internet, να αγοράσετε παιχνίδια και πρόσθετα στο Nintendo DSi Shop και να παίξετε παιχνίδια που επιτρέπουν την ασύρματη πρόσβαση και τον ανταγωνισμό (μόνο με τις συνδέσεις WEP).

Συμβουλές:

  1. Εάν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας, επισκεφτείτε τις συχνές ερωτήσεις του δρομολογητή της Nintendo
  2. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Nintendo DS και DSi μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο αναζητώντας ένα σημείο πρόσβασης, αλλά ορισμένοι ίσως χρειαστεί να καταφύγουν σε χειροκίνητη εγκατάσταση. Επισκεφθείτε το εγχειρίδιο οδηγιών εγκατάστασης της Nintendo εάν έχετε μια μοναδική κατάσταση και χρειάζεστε βοήθεια.
  3. Το Nintendo DSi μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο με μια σύνδεση WPA, αλλά στην πραγματικότητα παίζοντας παιχνίδια DSi online απαιτεί σύνδεση WEP.