Πώς να κρύψετε το iTunes και το App Store Purchases in Family Sharing

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοεμβρίου 2014

Η Κοινή χρήση οικογένειας καθιστά εύκολο για όλα τα μέλη μιας οικογένειας να κατεβάσουν μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία και εφαρμογές που έχει αγοράσει κάθε άλλο μέλος της οικογένειας. Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για τις οικογένειες να εξοικονομήσουν χρήματα και να απολαύσουν την ίδια ψυχαγωγία.

Αλλά υπάρχουν κάποιες περιστάσεις στις οποίες μπορεί να μην θέλετε όλες τις αγορές που έχετε θέσει στη διάθεση του καθενός στην οικογένεια. Για παράδειγμα, οι γονείς ενδέχεται να μην θέλουν οι ταινίες με την ονομαστική R που αγοράζουν να είναι διαθέσιμες για τα 8χρονά τους για λήψη και παρακολούθηση . Το ίδιο ισχύει για μερικά τραγούδια και βιβλία. Ευτυχώς, το Family Sharing δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μέλος της οικογένειας να κρύψει οποιαδήποτε από τις αγορές του από την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς.

Σχετικά: 11 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν κάνετε τα παιδιά iPod touch ή iPhone

01 από 04

Πώς να κρύβετε τις αγορές του App Store στην Κοινή χρήση οικογένειας

Για να αποκρύψετε τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει στο App Store από τα μέλη της οικογένειάς σας, κάντε τα εξής:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί η Κοινή χρήση οικογένειας
  2. Αγγίξτε την εφαρμογή App Store στο iPhone σας για να την ανοίξετε
  3. Αγγίξτε το μενού Ενημερώσεις στην κάτω δεξιά γωνία
  4. Πατήστε Αγορά
  5. Πατήστε Οι αγορές μου
  6. Θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει από το App Store. Για να αποκρύψετε μια εφαρμογή, σύρετε από τη δεξιά πλευρά προς την αριστερή πλευρά της εφαρμογής μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί Απόκρυψη
  7. Αγγίξτε το κουμπί Απόκρυψη . Αυτό θα αποκρύψει την εφαρμογή από άλλους χρήστες κοινής χρήσης οικογένειας.

Θα σας εξηγήσω πώς να αποκρύψετε τις αγορές στη σελίδα 4 αυτού του άρθρου.

02 από 04

Πώς να κρύψετε το iTunes Store Αγορές στην Κοινή χρήση οικογένειας

Η απόκρυψη των αγορών του iTunes Store από άλλους χρήστες κοινής χρήσης είναι αρκετά παρόμοια με την απόκρυψη των αγορών του App Store. Η κύρια διαφορά, ωστόσο, είναι ότι οι αγορές του iTunes Store κρύβονται χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα iTunes της επιφάνειας εργασίας, όχι την εφαρμογή iTunes Store στο iPhone.

Για να κρύψετε τις αγορές του iTunes όπως μουσική, ταινίες και τηλεόραση:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα iTunes στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας
  2. Κάντε κλικ στο μενού του iTunes Store κοντά στο επάνω μέρος του παραθύρου
  3. Στην αρχική σελίδα του καταστήματος, κάντε κλικ στον σύνδεσμο " Αγορές " στη δεξιά στήλη. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
  4. Αυτό θα σας δείξει μια λίστα με όλα όσα έχετε αγοράσει από το iTunes Store. Μπορείτε να δείτε Μουσική , Ταινίες , Τηλεοπτικές εκπομπές ή Εφαρμογές , καθώς και αντικείμενα που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη σας και αυτά που βρίσκονται μόνο στο λογαριασμό σας iCloud. Επιλέξτε τα πράγματα που θέλετε να δείτε
  5. Όταν εμφανίζεται στην οθόνη το στοιχείο που θέλετε να αποκρύψετε, τοποθετήστε το ποντίκι πάνω του. Ένα εικονίδιο X θα εμφανιστεί στο επάνω αριστερό μέρος του στοιχείου
  6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο X και το στοιχείο είναι κρυφό.

03 του 04

Απόκρυψη των αγορών iBooks από την Κοινή χρήση οικογένειας

Οι γονείς είναι πιθανό να θέλουν να εμποδίσουν τα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση σε μερικά από τα βιβλία των γονέων μέσω της Κοινής Οικογένειας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αποκρύψετε τις αγορές του iBooks. Να κάνω αυτό:

  1. Εκκινήστε το πρόγραμμα iBooks στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας (το iBooks είναι Mac μόνο από αυτή τη γραφή - Λήψη από το Mac App Store)
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση iBooks στην επάνω αριστερή γωνία
  3. Στη δεξιά στήλη, κάντε κλικ στον σύνδεσμο " Αγορά "
  4. Αυτό σας οδηγεί σε μια λίστα με όλα τα βιβλία που έχετε αγοράσει από το iBooks Store
  5. Ωστόσο, ποντίκι πάνω από το βιβλίο που θέλετε να κρύψετε. Ένα εικονίδιο X εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία
  6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο X και το βιβλίο είναι κρυφό.

04 του 04

Πώς να αποκρύψετε τις αγορές

Η απόκρυψη αγορών μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες θα χρειαστεί να εμφανίσετε αυτά τα στοιχεία (αν χρειαστεί να ξαναφορτώσετε την αγορά , για παράδειγμα, πρέπει να την αποκρύψετε για να μπορέσετε να κάνετε λήψη). Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα iTunes στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας
  2. Κάντε κλικ στο μενού Λογαριασμός στο επάνω μέρος του παραθύρου, δίπλα στο πλαίσιο αναζήτησης (αυτό είναι το μενού με το πρώτο σας όνομα σε αυτό, υποθέτοντας ότι είστε συνδεδεμένοι στο αναγνωριστικό σας Apple)
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Πληροφορίες λογαριασμού
  4. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple ID / iTunes
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα iTunes στην ενότητα Cloud και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαχείριση δίπλα στις κρυμμένες αγορές
  6. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να δείτε όλες τις κρυφές αγορές σας από τον τύπο Μουσική, Ταινίες, Τηλεοπτικές εκπομπές και Εφαρμογές. Επιλέξτε τον τύπο που θέλετε
  7. Όταν το κάνετε αυτό, θα δείτε όλες τις κρυφές σας αγορές αυτού του τύπου. Κάτω από το καθένα είναι ένα κουμπί που ονομάζεται Unhide . Κάντε κλικ σε αυτό για να εμφανιστεί το στοιχείο.

Για να αποκρύψετε τις αγορές του iBooks, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα iBooks desktop, όπου η διαδικασία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.