Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό φίλου στο Nintendo 3DS σας

Συνδεθείτε με τοπικούς φίλους ή φίλους στο Διαδίκτυο σε λίγα μόνο βήματα

https: // www. / repair-scratched-nintendo-screen-1126057 Η διαδικασία για την προσθήκη ενός φίλου στο Nintendo 3DS απαιτεί να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας με έναν "Κωδικό Φίλου" προτού επικοινωνήσετε όλοι μαζί στο διαδίκτυο, παρόμοιο με το Nintendo DS και το Nintendo DSi. Σε αντίθεση με το Nintendo DS, ωστόσο, η διαδικασία εγγραφής ενός φίλου είναι αρκετά εξορθολογισμένη, καθώς κάθε Nintendo 3DS έχει τον δικό του 12-ψήφιο κωδικό φίλου.

Αφού προσθέσετε έναν φίλο, μπορείτε να παίξετε μαζί παιχνίδια σε τοπικό επίπεδο ή σε απευθείας σύνδεση, να δείτε την online κατάσταση του άλλου και να δείτε την Κάρτα φίλων του άλλου, το οποίο είναι ένα βασικό προφίλ που περιγράφει το όνομα, τον αριθμό και το αγαπημένο παιχνίδι ενός φίλου.

Θα χρειαστείτε έναν κωδικό φίλου από το άτομο που θέλετε να προσθέσετε στο 3DS και θα χρειαστούν τον κωδικό φίλου σας για να σας προσθέσει επίσης.

Βρείτε τον δικό σας κωδικό φίλου

Σημειώστε τον κωδικό του φίλου σας, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλους που θέλετε να προσθέσετε ως φίλους ακολουθώντας αυτά τα βήματα

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS σας
  2. Βρείτε το εικονίδιο της λίστας φίλων κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης αφής - μοιάζει με ένα πορτοκαλί πρόσωπο με χαμόγελο - και αγγίξτε το.
  3. Πατήστε τη δική σας κάρτα φίλων (θα έχει μια εικόνα του Mii δίπλα σε ένα εικονίδιο με χρυσό κορώνα).
  4. Ο κωδικός φίλου σας βρίσκεται στο κάτω μέρος της κάρτας σας Mii.

Εγγραφή νέου φίλου

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS σας.
  2. Βρείτε το εικονίδιο της λίστας φίλων κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης αφής - μοιάζει με ένα πορτοκαλί πρόσωπο με χαμόγελο - και αγγίξτε το.
  3. Αγγίξτε το εικονίδιο Εγγραφή φίλου , το οποίο μοιάζει επίσης με πορτοκαλί πρόσωπο χαμογελαστό.
  4. Όταν ανοίγει το μενού, επιλέξτε αν θέλετε να καταχωρίσετε έναν φίλο που είναι τοπικός ή στο Internet.
    • Σημείωση: Εάν ο φίλος σας είναι τοπικός και εντός της εμβέλειας του σήματος του Nintendo 3DS, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τους Φίλους των Φίλων. Μπορείτε και οι δύο να σαρώσετε την περιοχή και στη συνέχεια να πατήσετε τις κάρτες φίλων μεταξύ τους. Αυτό θα σας καταχωρήσει αυτόματα στις λίστες φίλων του άλλου. Σε αυτή την περίπτωση, ολοκληρώσατε και μπορείτε να παραλείψετε τα υπόλοιπα βήματα!
  5. Εάν εγγράφεστε φίλους μέσω του Διαδικτύου, αφού πατήσετε την επιλογή Internet, πληκτρολογήστε τον 12-ψήφιο κωδικό φίλου του φίλου σας με το αριθμητικό πληκτρολόγιο της οθόνης αφής. Μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστείτε μια ενεργή σύνδεση Wi-Fi για να εγγραφείτε φίλοι στο Διαδίκτυο.
  6. Πατήστε OK .
  7. Εάν ο φίλος σας δεν σας έχει καταγράψει ακόμη ως φίλο, θα δείτε μια γκρίζα κάρτα κράτησης θέσης και θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ένα όνομα για το προφίλ του / της. Μόλις ο φίλος σας καταγράψει τον κωδικό φίλου σας, οι πλήρεις πληροφορίες του θα συμπληρωθούν στην κάρτα φίλων τους.
  1. Εάν ο φίλος σας έχει ήδη καταχωρίσει τις πληροφορίες σας, η φίλη του / της θα εμφανιστεί αυτόματα με όλες τις λεπτομέρειες που συμπληρώθηκαν. Τώρα μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια , την online κατάσταση και να παίξετε μαζί.

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 100 φίλους στη λίστα φίλων Nintendo 3DS. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ρητό που οι φίλοι σας μπορούν να δουν όταν βλέπουν την Κάρτα φίλων σας - να είναι έξυπνοι, αστείες, εμπνευσμένοι ή να εκφράζουν την τρέχουσα διάθεση σας εδώ, σχεδόν τίποτα (αλλά μην είστε αγενείς!).

Θυμηθείτε ότι ο φίλος σας πρέπει να σας προσθέσει ξανά για να ανταλλάξετε πληροφορίες και να παίξετε μαζί.