Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τις κάμερες ασφαλείας IP στο Cloud

Έτσι έχετε κάνει την επένδυση για να βάλετε κάποιες κάμερες ασφαλείας DiY IP . Οι κάμερες ασφαλείας IP σας παρέχουν ένα μάτι 24/7 χωρίς σύνδεση και όλα εγγράφονται σε ένα DVR ή στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Έχετε σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια που σχετίζονται με τα break-ins αλλά υπάρχει ένα σενάριο που σας ενοχλεί ακόμα: Τι συμβαίνει εάν οι κακοί άνθρωποι κλέψουν τον υπολογιστή σας ή το DVR ότι αποθηκεύονται όλα τα αρχεία ασφαλείας;

Αν δεν έχετε αποστέλλει τα αρχεία σας σε μια υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφικής μηχανής εκτός του χώρου, τότε πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε έναν καταπληκτικό κακό να καλύψει τις διαδρομές του κλέβοντας τον υπολογιστή ή το DVR.

IP κάμερες ασφαλείας δεν είναι μια νέα τεχνολογία, αλλά δεν είναι ακόμα mainstream. Έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς κατά το τελευταίο έτος ή έτσι και η τεχνολογία γίνεται όλο και καλύτερα και φθηνότερα. Οι κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών όπως οι Foscam, Dropcam και άλλοι παράγουν εξαιρετικά προσιτές κάμερες που κοστίζουν μόλις $ 80.

Οι περισσότερες κάμερες IP είναι αυτόνομες μονάδες με ενσωματωμένο διακομιστή που δεν χρειάζεται ξεχωριστό υπολογιστή για λειτουργία. Όλο και περισσότερα μοντέλα προσθέτουν αποθήκευση κάρτας SD, ώστε να μπορούν να καταγράφουν βίντεο τοπικά ως αντίγραφο ασφαλείας ή εναλλακτική λύση σε λύσεις παρακολούθησης και καταγραφής υπολογιστών.

Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφικών μηχανών σας στη αποθήκευση που βασίζεται σε σύννεφα

Η πρώτη και πιο δύσκολη εργασία για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των κάμερών IP σας σε αποθηκευτικό χώρο που βασίζεται σε cloud εκτός χώρου προσπαθεί να βρει έναν παροχέα υπηρεσιών. Δεν υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που εξυπηρετούν το σπίτι / μικρό γραφείο χρήστη. Από τους λίγους παρόχους που βρήκαμε, υπάρχει ένα ζευγάρι που ξεχωρίζει γιατί ένα από αυτά έχει μια ελεύθερη επιλογή και το άλλο προσφέρει μια εντελώς ολοκληρωμένη λύση που διαθέτει ακόμη και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Mangocam

Η εταιρεία Mangocam είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Αυστραλία, η οποία παρέχει αποθήκευση βάσει κάμερας για κάμερα IP. Ένα πολύ ωραίο πράγμα για το Mangocam είναι ότι έχει μια ελεύθερη επιλογή που θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε μέχρι και ένα ημερήσιο βίντεο (μέχρι 3 Gigabytes). Θα σας επιτρέψει επίσης να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα για να καταγράψετε μόνο τις ώρες και τις ημέρες που θέλετε. Η υπηρεσία εξυπηρετεί το Foscam και υποστηρίζει κάμερες όπως το Foscam FI8905W που εξετάσαμε στο παρελθόν. Παρόλο που το Mangocam υποστηρίζει συγκεκριμένα τα προϊόντα Foscam, οι περισσότερες παρόμοιες κάμερες IP θα λειτουργούν επίσης πολύ καλά.

Οι πληρωμένες επιλογές του Mangocam ξεκινούν από $ 50 το χρόνο και παρέχουν πλήθος πρόσθετων λειτουργιών όπως εγγραφή συμβάντων ανίχνευσης κίνησης, πολλαπλές κάμερες, χρόνος διατήρησης βίντεο 7 ημερών (15 GB), λήψη βίντεο μέσω βίντεο. Αρχείο ZIP , ειδοποιήσεις SMS και πολλά άλλα. Το πιο ακριβό τους σχέδιο ($ 140 / έτος) υποστηρίζει μέχρι 8 κάμερες, κατέχει μέχρι και ένα μήνα (50 GB) και υποστηρίζει υψηλότερο ρυθμό καρέ από τα άλλα σχέδια.

NestCam σε εσωτερικούς χώρους

Το NestCam Indoors προσφέρει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση από άκρο σε άκρο για οικιακούς και επαγγελματικούς χρήστες. Με το NestCam Indoors, μπορείτε να αποκτήσετε μια ασύρματη κάμερα ασφαλείας HD IP από το Nest που είναι εξοπλισμένο με 2-way audio και νυχτερινή όραση. Το Nest αποθηκεύει επίσης βίντεο αξίας έως και 7 ημερών και προσφέρει "ανίχνευση συμβάντων", το οποίο σηματοδοτεί σημεία ενδιαφέροντος στο χρονοδιάγραμμα βίντεο στο διαδικτυακό DVR.

Μερικά μειονεκτήματα και με τις δύο λύσεις είναι ότι βασίζονται στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, η οποία δημιουργεί ένα κεντρικό σημείο αποτυχίας. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν κάμερες με ενσωματωμένη κάρτα αποθήκευσης SD που διατηρεί την εγγραφή, ακόμη και αν χάσει τη σύνδεση με το διακομιστή.

Μια κάμερα με ενσωματωμένη κάρτα αποθήκευσης SD, που υποστηρίζεται τοπικά σε ένα DVR που βασίζεται σε υπολογιστή, με αποθηκευτικό χώρο εκτός λειτουργίας θα πρέπει να παρέχει αρκετό failover για να καταγράψει τους κακούς σε σχεδόν κάθε πιθανό σενάριο.