Πώς να εγκαταστήσετε το iTunes για το Chromebook

Τα Chromebook είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς που οφείλεται εν μέρει στο σχετικά χαμηλό κόστος τους, τα ελαφριά σχέδια και το εύκολο στη πλοήγηση interface. Όπου περιστασιακά υπολείπονται, ωστόσο, σας επιτρέπει να εκτελέσετε λογισμικό που ίσως έχετε συνηθίσει στο Mac ή Windows PC.

Μια τέτοια εφαρμογή είναι το iTunes της Apple, το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλη τη μουσική σας σε πολλές συσκευές. Δυστυχώς, δεν υπάρχει συμβατή έκδοση του iTunes με το Chrome OS . Η ελπίδα δεν χάθηκε, ωστόσο, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του iTunes από ένα Chromebook με μια αρκετά απλή λύση που περιλαμβάνει τη Μουσική Google Play.

Για να έχετε πρόσβαση στη μουσική του iTunes σε ένα Chromebook, πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας στο Google Play.

01 από 04

Εγκατάσταση της Μουσικής Google Play στο Chromebook σας

Πριν κάνετε οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Μουσική Google Play στο Chromebook σας.

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.
  2. Λήψη και εγκατάσταση της Μουσικής Google Play κάνοντας κλικ στο πλήκτρο ADD TO CHROME .
  3. Όταν σας ζητηθεί, επιλέξτε Προσθήκη εφαρμογής .
  4. Μετά από μια σύντομη καθυστέρηση, η εγκατάσταση της εφαρμογής Google Play θα ολοκληρωθεί και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης σας.

02 από 04

Ενεργοποίηση της Μουσικής Google Play στο Chromebook σας

Τώρα που έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Google Play, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Μουσική ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

  1. Εκκινήστε τη διεπαφή ιστού της Μουσικής Google Play σε μια νέα καρτέλα.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού που βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης και αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές.
  3. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Upload Music .
  4. Θα εμφανιστεί τώρα μια νέα οθόνη με την επικεφαλίδα Ακούστε τη μουσική σας στο iTunes με τη Μουσική Google Play . Κάντε κλικ στο κουμπί NEXT .
  5. Θα πρέπει πλέον να εισαγάγετε έναν τρόπο πληρωμής για να επαληθεύσετε τη χώρα διαμονής σας. Δεν θα χρεωθείτε τίποτα εάν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες ανάλογα. Κάντε κλικ στο κουμπί ADD CARD .
  6. Μόλις δώσετε έγκυρα στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα πρέπει να εμφανίζεται με την ετικέτα Ενεργοποίηση Μουσικής Google Play συνοδευόμενο από μια τιμή τιμής $ 0.00. Εάν έχετε ήδη μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο με τον λογαριασμό σας στο Google, αυτό το παράθυρο θα εμφανιστεί αμέσως. Επιλέξτε το κουμπί ACTIVATE όταν είναι έτοιμο.
  7. Θα σας ζητηθεί τώρα να επιλέξετε τα μουσικά είδη που σας αρέσουν. Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο NEXT .
  8. Η παρακάτω οθόνη θα σας ζητήσει να επιλέξετε έναν ή περισσότερους καλλιτέχνες που σας αρέσουν, ο οποίος είναι επίσης προαιρετικός. Αφού ικανοποιήσετε τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο πλήκτρο FINISH .
  9. Μετά από μια σύντομη καθυστέρηση, θα μεταφερθείτε ξανά στην αρχική σελίδα της Μουσικής Google Play.

03 του 04

Αντιγραφή των τραγουδιών του iTunes στο Google Play

Με τη Μουσική Google Play ενεργοποιημένη και ρυθμισμένη στο Chromebook σας, είναι πλέον καιρός να αντιγράψετε τη μουσική βιβλιοθήκη iTunes στους διακομιστές της Google. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Μουσική Google Play.

  1. Στο Mac ή τον υπολογιστή όπου βρίσκεται η βιβλιοθήκη του iTunes, κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης του Google Chrome, αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένο.
  2. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.
  3. Μεταβείτε στη σελίδα της εφαρμογής Μουσική Google Play και κάντε κλικ στο πλήκτρο ADD TO CHROME .
  4. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα αναφέρει λεπτομερώς τα δικαιώματα που απαιτεί η εφαρμογή για εκτέλεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εφαρμογής .
  5. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα μεταφερθείτε σε μια νέα καρτέλα που θα εμφανίζει όλες τις εφαρμογές σας Chrome, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατα εγκατεστημένης Μουσικής Play . Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να ξεκινήσει η εφαρμογή.
  6. Πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης στη διεπαφή ιστού της Μουσικής Google Play.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού, που αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές και βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Upload Music .
  8. Θα πρέπει τώρα να εμφανιστεί η διεπαφή Προσθήκη μουσικής , που σας ζητά να σύρετε μεμονωμένα αρχεία ή φακέλους τραγουδιών στη βιβλιοθήκη της Μουσικής Google Play ή να τα επιλέξετε μέσω του Windows Explorer ή του MacOS Finder. Για χρήστες των Windows, τα αρχεία τραγουδιών του iTunes μπορούν να βρεθούν στην ακόλουθη τοποθεσία: Χρήστες -> [όνομα χρήστη] -> Μουσική -> iTunes -> iTunes Media -> Μουσική . Σε ένα Mac, η προεπιλεγμένη θέση είναι συνήθως Χρήστες -> [όνομα χρήστη] -> Μουσική -> iTunes .
  9. Κατά τη μεταφόρτωση, στην κάτω αριστερή γωνία της διασύνδεσης της Μουσικής Google Play θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο προόδου που περιέχει ένα βέλος επάνω. Η τοποθέτηση του δείκτη πάνω από αυτό το εικονίδιο θα σας δείξει την τρέχουσα κατάσταση μεταφόρτωσης (δηλ., Προστέθηκε 1 από 4 ). Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο, ειδικά αν μεταφορτώνετε μεγάλο αριθμό τραγουδιών, οπότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί.

04 του 04

Πρόσβαση στα τραγούδια του iTunes στο Chromebook σας

Τα τραγούδια του iTunes έχουν μεταφορτωθεί στο νεοδημιουργημένο λογαριασμό σας στο Google Play Music και το Chromebook έχει ρυθμιστεί ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτά. Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος, ακούγοντας τις μελωδίες σας!

  1. Επιστρέψτε στο Chromebook σας και μεταβείτε στη διεπαφή ιστού της Μουσικής Google Play στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Βιβλιοθήκη μουσικής , που αντιπροσωπεύεται από ένα μουσικό σημείωμα και βρίσκεται στο αριστερό παράθυρο μενού.
  3. Επιλέξτε την κεφαλίδα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ , που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης της Μουσικής Google Play, κοντά στο πάνω μέρος της οθόνης. Όλα τα τραγούδια του iTunes που μεταφορτώσατε στα προηγούμενα βήματα πρέπει να είναι ορατά. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε και κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής.