Προβλήματα φωτογραφικής μηχανής Kodak

Συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων φωτογραφικών μηχανών Kodak point-and-shoot

Αν είστε ατυχείς για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την κάμερα Kodak, ελπίζουμε να είστε αρκετά τυχεροί ώστε η κάμερα να σας παρέχει ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη LCD της κάμερας. Ένα μήνυμα σφάλματος μπορεί να σας δώσει κάποιες ενδείξεις σχετικά με το πρόβλημα με την κάμερα, διευκολύνοντας την αντιμετώπιση προβλημάτων της φωτογραφικής μηχανής Kodak.

Οι επτά συμβουλές που αναφέρονται εδώ θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της φωτογραφικής μηχανής Kodak.

Σφάλμα κάμερας, Ανατρέξτε στο μήνυμα σφάλματος του Οδηγού χρήστη

Παρόλο που αυτό το μήνυμα σφάλματος της φωτογραφικής μηχανής Kodak φαίνεται να είναι αυτονόητο, δυστυχώς, μάλλον δεν είναι. Οι πιθανότητες είναι πολύ καλές ότι η λύση σε αυτό το μήνυμα σφάλματος δεν θα είναι στον οδηγό χρήσης. Αν δεν συμβαίνει, δοκιμάστε την τυπική διαδικασία επαναφοράς της φωτογραφικής μηχανής.

Καταρχάς, απενεργοποιήστε το για περίπου ένα λεπτό και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά την κάμερα. Αν αυτό δεν αφαιρέσει το μήνυμα σφάλματος, προσπαθήστε να αφαιρέσετε την μπαταρία και την κάρτα μνήμης από την κάμερα για τουλάχιστον 30 λεπτά. Αντικαταστήστε και τα δύο στοιχεία και δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε ξανά την κάμερα. Αν η επαναφορά της κάμερας δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί να μεταφερθείτε σε ένα κέντρο επισκευών.

Το μήνυμα σφάλματος της συσκευής δεν είναι έτοιμο

Αυτό το μήνυμα σφάλματος ενδέχεται να παρουσιαστεί αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κατά την προσπάθειά σας να κάνετε λήψη φωτογραφιών στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό Kodak EasyShare. Τις περισσότερες φορές, το μήνυμα λάθους "Η συσκευή δεν είναι έτοιμη" εμφανίζεται όταν το λογισμικό προσπαθεί να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες σε ένα φάκελο ή μια θέση δίσκου που δεν υπάρχει. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο λογισμικό EasyShare για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σε μια νέα θέση.

Το μήνυμα σφάλματος Disk Is Write Protected

Όταν δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος της φωτογραφικής μηχανής Kodak, το πρόβλημα είναι πιθανότατα με την κάρτα μνήμης. Ελέγξτε την κάρτα μνήμης SD μέσα στην κάμερα. Αν ενεργοποιηθεί ο διακόπτης προστασίας εγγραφής στο πλάι της κάρτας, δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε νέες φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης. Σύρετε τον διακόπτη προστασίας εγγραφής προς την αντίθετη κατεύθυνση.

E20

Παρόλο που το μήνυμα σφάλματος "E20" στην κάμερά σας Kodak δεν είναι ακριβώς αυτονόητο, έχει μια αρκετά εύκολη λύση: Απλά ελέγξτε με την τοποθεσία Web της Kodak και κάντε λήψη της τελευταίας ενημέρωσης υλικολογισμικού για την κάμερά σας . Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις υλικολογισμικού, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τη φωτογραφική μηχανή, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Υψηλό μήνυμα θερμοκρασίας κάμερας

Αυτό το μήνυμα σφάλματος δείχνει ότι η φωτογραφική σας μηχανή Kodak λειτουργεί σε μη ασφαλής εσωτερική θερμοκρασία. Η κάμερα μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα, αλλά εάν δεν το κάνει, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή για τουλάχιστον 10 λεπτά. Μην τοποθετείτε το φακό της κάμερας απευθείας στον ήλιο, που θα μπορούσε να αυξήσει τη θερμοκρασία μέσα στην κάμερα. Εάν αυτό το μήνυμα σφάλματος εμφανιστεί αρκετές φορές, η κάμερά σας μπορεί να παρουσιάζει δυσλειτουργίες.

Πλήρες μήνυμα σφάλματος μνήμης

Θα δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος όταν η εσωτερική μνήμη ή η κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής Kodak είναι γεμάτη. Μεταβείτε σε μια κενή κάρτα μνήμης ή διαγράψτε μερικές φωτογραφίες για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης για νέες φωτογραφίες. Αυτό το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται μερικές φορές όταν νομίζετε ότι αποθηκεύετε φωτογραφίες σε μια κάρτα μνήμης , αλλά η κάμερα αποθηκεύει τις φωτογραφίες στην εσωτερική μνήμη, η οποία θα γεμίσει πιο γρήγορα από μια κάρτα μνήμης. Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα αποθηκεύει φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης αντί για εσωτερική μνήμη.

Μη αναγνωρίσιμο μήνυμα σφάλματος Μορφή αρχείου

Τις περισσότερες φορές, το μήνυμα σφάλματος "Μη αναγνωρισμένο αρχείο μορφής" σε μια φωτογραφική μηχανή Kodak αναφέρεται σε ένα βίντεο κλιπ. Εάν το βίντεο κλιπ έχει συναρμολογηθεί ή εάν ο ήχος και το βίντεο δεν ταιριάζουν σωστά, η κάμερα Kodak δεν θα μπορεί να αναπαράγει το βίντεο κλιπ, με αποτέλεσμα το μήνυμα σφάλματος. Δοκιμάστε να κάνετε λήψη του βίντεο κλιπ στον υπολογιστή σας, όπου θα μπορούσε να αναπαραχθεί.

Τέλος, λάβετε υπόψη ότι διαφορετικά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών Kodak ενδέχεται να παρέχουν διαφορετικό σύνολο μηνυμάτων σφάλματος από αυτά που εμφανίζονται εδώ. Τις περισσότερες φορές ο οδηγός χρήσης της φωτογραφικής μηχανής Kodak θα πρέπει να περιλαμβάνει μια λίστα με άλλα κοινά μηνύματα σφάλματος που είναι ειδικά για το μοντέλο φωτογραφικής μηχανής σας.

Καλή τύχη για την επίλυση του σημείου σας Kodak και για την αντιμετώπιση προβλημάτων μηνυμάτων λάθους κάμερας!