Νέα παιχνίδια για το Wii U

Ένα Sneak Peak σε 10 νέα παιχνίδια

Νέα παιχνίδια για το Wii U

Υπάρχει μια δέσμη νέων και καινοτόμων παιχνιδιών για να συγκινήσει και να δελεάσει τους ιδιοκτήτες Wii U, και να σας κρατήσει μέχρι αργά και ενθουσιασμένοι. Ακολουθεί μια σύνοψη 10 νέων παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τα μέσα του 2016. Διαβάστε, σκεφτείτε και απολαύστε. Ένας από αυτούς μπορεί να γίνει το νέο σας αγαπημένο.

Αφήστε τη δύναμη να είναι Wii U

LEGO Star Wars: Η Δύναμη των Αιώνων (WB)
Βασισμένο στην ταινία "Star Wars: The Force Awakens", το παιχνίδι αυτό σας φέρνει σε ένα διασκεδαστικό και έξυπνο ταξίδι με τον Rey, τον Finn, τον Poe, τον BB-8, τον Kylo Ren, τον Han Solo και τον υπόλοιπο χαρακτήρα. Το περιεχόμενο που αναπαράγεται ανακαλύπτει την επική δράση και παρέχει αποκλειστικό περιεχόμενο που γεφυρώνει την ιστορία από το «Star Wars Episode VI: Return of the Jedi» στο «Star Wars: The Force Awakens».

Και επειδή αυτό είναι από το LEGO, το παιχνίδι εισάγει Multi-Builds και Blaster Battles. Τα Multi-Builds χρησιμοποιούν LEGO τούβλα για να ανοίξουν νέα μονοπάτια, να τα ξεπεράσουν και να τα ξανακτίσουν κάπου αλλού. Στις μάχες Blaster τα περίχωρά σου είναι το εξώφυλλο σου, καθώς κάνεις στάση εναντίον της πρώτης τάξης.

49,99 δολάρια

Lost Treasures ή Lost Lives

Απολεσθέντες καταστροφείς (Bandai Namco)

Εάν το κυνήγι του θησαυρού ήταν εύκολο, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει. Όχι όπως ψάχνετε στις απομακρυσμένες γωνιές της Γης για χαμένο και ξεχασμένο θησαυρό. Τι έχει απομείνει από τους κυνηγούς θησαυρών πριν σας υπενθυμίσει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το παιχνίδι. Αλλά, για να ανακτήσετε αυτά τα πλούτη, παίρνει εφευρετικότητα, γιατί θα χρειαστείτε το πνεύμα για να λύσετε παζλ, την τεχνογνωσία για να αφοπλίσετε τις παγίδες και τα όπλα για να πολεμήσετε τις λεγεώνες των κηδεμόνων.

Συνδυάστε με άλλους κυνηγοί τύχης σε απευθείας σύνδεση και απωθήστε τα ζόμπι, απενεργοποιήστε τα αφεντικά και ανακτήστε ανεκτίμητους θησαυρούς. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε την πονηριά και τα αντανακλαστικά σας να επιστρέψουν θριαμβευτικά.

Ελεύθερος.

Mario, Yoshi, Luigi και Περισσότερα

Mini Mario και φίλοι amiibo πρόκληση (Nintendo)
Απλώς αγγίξτε οποιαδήποτε φιγούρα για να ξεκινήσετε και καθοδηγείτε 1 από 11 minis σε περισσότερα από 50 επίπεδα. Κάθε μίνι έχει τις δικές του ικανότητες και αποκλειστικά σύνολα επιπέδων, όπως το Yoshi ™ που μπορεί να φάει τους εχθρούς ή το Luigi ™ που πηδάει σε ψηλά σημεία για να φτάσει στην έξοδο.

Αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα επίπεδα χαρακτήρων περιλαμβάνουν τη δική τους εμφάνιση, την ανακατασκευασμένη μουσική και τα εμπόδια που μπορείτε να κυριαρχήσετε, όπως καροτσάκια ορυχείων, φανταστικός Boos και άλλα νέα εμπόδια που κρύβονται γύρω από κάθε γωνιά. Κερδίστε μέσα στο παιχνίδι amiibo μάρκες με διαφορετικά minis για να ξεκλειδώσετε ακόμα πιο δύσκολες προκλήσεις.

Ελεύθερος.

Ένα παιχνίδι μετενσάρκωσης

Ο Θεός του ελαφιού (Σελήνη ημισελήνου)
Αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι τέχνης 3d pixel αφορά την επιβίωση, τη μετενσάρκωση και το κάρμα, και θα προκαλέσει τις ικανότητές σας για πλατφόρμες. Γίνετε το ελάφι, ένα από τα πιο όμορφα ζώα στη Γη. Ο κυνηγός γίνεται το ελάφι, το ελάφι ο κυνηγός. Βρείτε άλλους σαν εσάς, ανακαλύψτε νέες περιοχές, αποφύγετε πλάσματα άγριας φύσης και αναζητήστε κρυμμένα μυστικά. Γιορτάστε τα μάτια σας για το όμορφο φωτισμό, το σύστημα ημέρας και νύχτας και τα τεράστια τοπία. Τα διαδικαστικά παραγόμενα τοπία θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά.

4,99 δολάρια

Η ΜΑΣΚΑ

Η βόλτα του ζητιάνος (κακός σπόρος)

Πρόκειται για ένα μοναδικό και πρωτοποριακό παιχνίδι πλατφόρμας Puzzle Adventure όπου ο παίκτης μπορεί να χειριστεί το περιβάλλον για να λύσει παζλ σε μια βαθιά και ενδιαφέρουσα ιστορία της ανακάλυψης που επικεντρώνεται σε μια μάσκα που βρήκε ένας γέρος. Η μάσκα φάνηκε να προορίζεται για έναν ήρωα ή έναν πρωταθλητή, αλλά ο γέρος ήταν απλά ένας ζητιάνος. Η μάσκα είναι το κλειδί για έναν κόσμο κρυφό στην άλλη πλευρά της βροχής.

Αποκαλύψτε τα μυστικά που κρατιούνται μέσα στη μάσκα καθώς ταξιδεύετε μέσα από περίεργες και όμορφες εκτάσεις που χειρίζονται τις δυνάμεις που μοιάζουν με θεούς. Ανακαλύψτε την αλήθεια πίσω από ποιος είναι ο ζητιάνος!

5,99 δολάρια

Μετά τα μεσάνυχτα

Μ νύχτα 2 ( μικρά )
Ξεκινήστε και καθοδηγήστε τα μεσάνυχτα χρησιμοποιώντας το Wii Y GamePad, ορίζοντας τη δύναμη του πυροβολισμού σε αυτό το παιχνίδι γκολφ όπως το γκολφ. Αποφύγετε τους επικίνδυνους εχθρούς, αιχμές και πριόνια και προσπαθήστε να φτάσετε στην καλύτερη δυνατή βαθμολογία. 28 επίπεδα κάνουν αυτή την περιπέτεια ένα δύσκολο ταξίδι.

1,99 δολάρια

Πάρτε το Splat Outta εδώ

Αποδράστε από τις βιομηχανίες φωτιάς (Helix)
Μπορείτε να βοηθήσετε το Splat; Υπάρχουν αυτοί οι τύποι που τρέχουν ένα εργοστάσιο που ονομάζεται Flare Industries ο οποίος κλειδώθηκε και προσπαθούν να πουλήσουν το Splat, ένα slime-kinda guy. Το Splat δεν συμπαθεί πραγματικά να είναι κλειδωμένο σε ένα κλουβί και θέλει να κάνει το δικό του πράγμα, οπότε προσπαθεί να δραπετεύσει. Έχει να πλοηγηθεί στο εργοστάσιο, να λύσει γρίφους, να διασώσει τους ομοφυλόφιλους ομοφυλόφιλους, και στην ιδανική περίπτωση θα ήθελε να μην πεθάνει. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να τον βοηθήσετε;

Εναπόκειται σε εσάς να βοηθήσετε το Splat να βγει από το εργοστάσιο. Πηδώντας πάνω από το οξύ, αποφύγετε τις αιχμές, διασώζετε τους φίλους σας, συλλέγετε όλες τις φιάλες και πολεμάτε το αφεντικό!
1,99 δολάρια

Μη ασφαλής με οποιαδήποτε ταχύτητα

S paceroads (Wurd)

Το R-Series 1700F είναι το ταχύτερο πλοίο στο σύμπαν και έχετε τον έλεγχο, πιλοτάζοντας τα πιο επικίνδυνα περιβάλλοντα και πλανήτες. Χαρακτηριστικό είναι οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν του βαθιού χώρου και η θερμότητα μεταλλικής υγροποίησης των πιο βίαιων ηφαιστείων του Γαλαξία γρηγορότερα από ό, τι νομίζετε ότι είναι δυνατόν. Αλλά, κάνετε μια ψευδή κίνηση και θα πέσετε στα θραύσματα συντρίμμια μιας μαύρης τρύπας, ή θα περιβληθούν στη λάβα.

9,99 δολάρια

Μην ρωτάτε, μην πείτε

Super Meat Boy (Ομάδα Κρέατος)

Γίνετε κινούμενος κύβος κρέατος που ονομάζεται Super Meat Boy. Η δουλειά σας - αποθηκεύστε τη φίλη σας (που γίνεται τυχαία από επίδεσμοι) από ένα κακό έμβρυο σε ένα βάζο που φοράει σμόκιν. Άλμα από τα τείχη, πάνω από τις θάλασσες των τσιμπίδων, μέσα από τις καταρρέουσες σπηλιές και τις πισίνες των παλιών βελόνων. Μην σταματήσετε τίποτα για να σώσετε αυτήν την κοπέλα σε κίνδυνο. Αυτή είναι η πλατφόρμα ανεστραμμένου αντανακλαστικού τύπου BS. Η δυσκολία είναι από τη θραύση της σκληρής στην ψυχή. Και αν τα επίπεδα των 300+ μεμονωμένων παικτών δεν ήταν αρκετά, η SMB ρίχνει επίσης σε επικές μάχες αφεντικών, τόνους ξεκλειδωμένων μυστικών, ζώνες στημόνι και κρυμμένους χαρακτήρες.

14,00 δολάρια

Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας

Terraria (505 παιχνίδια)
Αυτό το παιχνίδι διαθέτει τεράστιους κόσμους φαντασίας από τα πλωτά νησιά στον ουρανό μέχρι τα βάθη της γης. Δημιουργήστε τα δικά σας όπλα και πανοπλίες, καθώς διεξάγετε πόλεμο σε εκατοντάδες διαφορετικούς εχθρούς και γίγαντα αφεντικά. Κατασκευάστε εκπληκτικές κατασκευές και κατοικίες με ευκολία, τοποθετώντας τούβλο και πέτρα με ένα διαισθητικό περιβάλλον αφής. Μοιραστείτε την περιπέτεια με τους φίλους σας, με online και split-screen multiplayer.

29,99 δολάρια