Τα 7 Best Home Theater Kit για εκκίνηση το 2017

Φέρτε τις ταινίες στο σπίτι σας

Εάν είστε σοβαροί για να πάρετε την καλύτερη ταινία ή τηλεοπτική εμπειρία στην άνεση του καθιστικού σας, χρειάζεστε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Τα καλά νέα είναι ότι παίρνουμε τη δουλειά από το κυνήγι των ηχείων, του δέκτη, των καλωδίων και το βάζουμε όλα μαζί σε μία βολική λίστα. Τα αρχικά κιτ οικιακού κινηματογράφου, επίσης γνωστά ως home theaters in a box (HTIB), προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη εμπειρία ήχου από μόνος σας. Ήχος surround; Ελεγχος. Δέκτης? Ελεγχος. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να πάρετε σήμερα.

Πέρα από τα ποιοτικά εξαρτήματα, τον καλό ήχο και την εύκολη εγκατάσταση, ένα καλό κιτ οικιακού κινηματογράφου θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να ρυθμίσετε γρήγορα το μελλοντικό κέντρο ψυχαγωγίας σας. Τα κιτ ποιότητας θα σας δώσουν επίσης τη δυνατότητα να επεκτείνετε το δρόμο εάν αισθάνεστε ότι το ίδιο το κιτ δεν είναι αρκετό. Για την κορυφαία επιλογή, το σύστημα Yamaha YHT-4930UBL είναι μια προσιτή επιλογή που παρέχει ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας με εξαιρετικό ήχο.

Το κιτ έρχεται με ένα σύνολο έξι ηχείων, αρκετό για να παράγει την τυπική εμπειρία ήχου surround 5.1 που βυθίζει τους θεατές. Τα τέσσερα δορυφορικά ηχεία και τα μπροστινά ηχεία διαθέτουν όλα τα κώνοι κίνησης πλήρους φάσματος 2,35 "για καθαρό και πλήρη ήχο. Το υπογούφερ διαθέτει έναν οδηγό 6,5 "και έξοδο 100w για να συμπληρώσει τις τηλεοράσεις χαμηλότερων συχνοτήτων από μόνη της δεν μπορεί να παράγει. Συνολικά, το σύστημα μπορεί να παράγει ισχύ 750 watts. Ο ήχος βελτιστοποιείται χρησιμοποιώντας το σύστημα YPAO της Yamaha, το οποίο προσαρμόζεται στο χώρο του home theatre. Κάθε ηχείο συνδέεται σε μια τηλεόραση ή προβολέα χρησιμοποιώντας τα στάνταρ καλώδια A / V που συνοδεύουν το κιτ. Για τη ροή μουσικής, ο δέκτης είναι επίσης συμβατός με Bluetooth.

Από την οπτική πλευρά των πραγμάτων, η λήψη του κιτ μπορεί να είναι πλήρης 4K όταν συνδέεται σε συμβατή τηλεόραση ή προβολέα. Μια διέλευση 4K είναι επίσης διαθέσιμη για την τροφοδοσία ενός σήματος 4Κ στην τηλεόραση ενώ η λήψη του κιτ είναι απενεργοποιημένη. Είναι συμβατό με το Hybrid Log-Gamma και Dolby Vision, και τα δύο μπορούν να βελτιώσουν τα γραφικά για πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Τέλος, το κιτ έρχεται με περιορισμένη εγγύηση δύο ετών.

Τα κιτ οικιακού κινηματογράφου είναι όλα σχετικά με την ποιότητα του ήχου και του βίντεο, αλλά δεν πρέπει να θυσιάζετε την εμφάνιση και την αίσθηση του ίδιου του κιτ. Αφού μπορείτε να διαμορφώσετε το σπίτι σας στο προσωπικό σας γούστο, είναι ωραίο να έχετε ένα κιτ που θα προσθέσει μια ένταση κομψή, κομψή ή μοντέρνα διακόσμηση στο χώρο. Το LG Electronics CM4550 προσφέρει τόσο μοναδική παρουσία όσο και μεγάλο ήχο που είναι ιδανικό τόσο για οικιακούς κινηματογράφους όσο και για μουσικά συστήματα ψυχαγωγίας.

Το κιτ 2.1 καναλιών έρχεται με δύο πρωτεύοντα ηχεία και ένα υπογούφερ για συνολική ισχύ εξόδου 700w. Για αναπαραγωγή μουσικής, το σύστημα διαθέτει λειτουργία αυτόματου DJ που ανακατεύει εντελώς τα τραγούδια από το USB stick, την έξυπνη συσκευή ή το CD. Το κιτ έρχεται επίσης με παραδοσιακές εισόδους ήχου για άλλα μοντέλα τηλεόρασης και προβολέα. Δύο διπλές θύρες USB είναι συμβατές με μια ποικιλία συσκευών μουσικής και ψυχαγωγίας.

Προσθέστε επιπλέον ηχεία LG για παραδοσιακές ρυθμίσεις ήχου surround καθώς επεκτείνετε τον εξοπλισμό οικιακού κινηματογράφου. Τα ηχεία λειτουργούν με συμβατές τηλεοράσεις LG HDTV για να διατηρούν τον ήχο σε συγχρονισμό με την οθόνη ανά πάσα στιγμή. Για ζημίες, η περιορισμένη εγγύηση διαρκεί ένα ολόκληρο έτος από την ημερομηνία αγοράς.

Αν προσπαθείτε να ρυθμίσετε ένα σπίτι θέατρο σε έναν προϋπολογισμό, θα θέλετε έναν σύγχρονο δέκτη που μπορεί να συνδεθεί με όλες τις αγαπημένες σας συσκευές, συν ένα σύνολο ηχείων και ένα subwoofer που μπορεί να πάρει δυνατά ενώ διατηρεί ακόμα καλή ποιότητα ήχου. Μην κοιτάτε περισσότερο από το σύστημα οικιακού κινηματογράφου HTP-074 5.1 της Pioneer, το οποίο περιλαμβάνει όλα αυτά σε μια πολύ δίκαιη τιμή.

Το σύστημα οικιακού κινηματογράφου Pioneer 5.1 HTP-074 περιλαμβάνει δέκτη A / V 5.1 καναλιών, πέντε συμπαγή ηχεία και υπογούφερ. Ο δέκτης είναι ο αστέρας της εκπομπής, καθώς περιλαμβάνει τέσσερις εισόδους HDMI και έξοδο Ultra HD (4K / 60p / 4: 4: 4) με HDCP 2.2. Υποστηρίζει επίσης Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε μουσική ή άλλους τύπους ήχου από το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας.

Οι πελάτες δήλωσαν ότι το σύστημα ήταν ένα "φοβερό προϊόν για τα χρήματα" και είπε ότι αυτό ήταν εξαιρετικό για τη σύνδεση των τηλεοράσεων και των συστημάτων παιχνιδιών, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να ζήσετε εξαιρετικό ήχο ανεξάρτητα από τα μέσα που παίρνετε.

Το ασύρματο σύστημα οικιακού κινηματογράφου Enclave Audio CineHome HD 5.1 είναι επίσης ένα φανταστικό σύστημα. Όπως και με τις υπόλοιπες "ασύρματες" καταχωρήσεις σε αυτήν τη λίστα, δεν υπάρχει πραγματική ασύρματη λύση, απλώς λιγότερο συγκεντρωτική συστοιχία καλωδίων πίσω από την τηλεόραση. Το σετ Enclave περιλαμβάνει ένα κεντρικό ηχείο / δέκτη, δύο μπροστινά ηχεία, δύο μικρότερα πίσω ηχεία και ένα υπογούφερ. Η ρύθμιση είναι μια γρήγορη διαδικασία. Απλά συνδέστε το κεντρικό ηχείο στην τηλεόραση μέσω HDMI, συνδέστε κάθε δορυφορικό ηχείο σε μια πρίζα τοίχου και, χάρη στην άμεση σύνδεση αντιστοίχισης, είστε έτοιμοι να πάτε. Παρατηρήσατε τα αλιεύματα; Πρέπει να συνδέσετε κάθε δορυφορικό ηχείο στην πρίζα τοίχου, εξαλείφοντας έτσι το Enclave ως μια ακόμη πραγματικά ασύρματη λύση. Εκτός από αυτό, κάθε βύσμα τοίχου για τον δορυφόρο είναι 2x3 ίντσες που μπορεί να προκαλέσει μερικούς πονοκεφάλους, αν έχετε τίποτα άλλο συνδεδεμένο σε μια πρίζα.

Μια άλλη μαλάκα είναι ο καθυστερημένος χρόνος εκκίνησης από τη στιγμή που πατήσατε το κουμπί λειτουργίας. Η τιμή δεν θα σας προσφέρει το καλύτερο με την ποιότητα του audiophile, αλλά αυτό το σύστημα ανταγωνίζεται το Onkyo για συνολική αναπαραγωγή ήχου. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον ηχεία για 7,1 για την κάτω γραμμή, κάτι που δεν είναι διαθέσιμο από τους περισσότερους ανταγωνιστές σε αυτή τη λίστα. Και οι οπαδοί της μουσικής θα χαρούν να γνωρίζουν ότι ο ασύρματος ήχος είναι απλός με οποιοδήποτε τηλέφωνο ή tablet μέσω Bluetooth.

Όταν πρόκειται για ήχο, λίγοι κατασκευαστές μπορούν να κορυφή Bose για την ποιότητα και τη συνέπεια. Εάν η ποιότητα ήχου είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας και αγοράζετε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, θα ήταν ανόητο να μην κοιτάξετε το Bose Acoustimass 6 Series V.

Το Bose Acoustimass 6 Series V είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηχητικά συστήματα για δωμάτια μέσου μεγέθους, καθώς τα πέντε ενσωματωμένα ηχεία είναι εξαιρετικά συμπαγή αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετικό ήχο. Τα πέντε ηχεία μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να σας περιβάλλουν τελείως ή να μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο σας δίπλα στην τηλεόρασή σας επίπεδης οθόνης. Όσο για τον ήχο, το σύστημα συνδυάζεται για να παρέχει ρεαλιστικές επιδράσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης χωρίς ακουστική παραμόρφωση. Έτσι, την επόμενη φορά που θα παρακολουθήσετε Twister , η σκηνή αγελάδων θα σας φοβίσει ακόμα περισσότερο.

Οι αναθεωρητές του Amazon έχουν ικανοποιηθεί με αυτό το μοντέλο. Το μόνο παράπονο είναι ότι ο οδηγός οδηγιών είναι λίγο δύσκολος στην ανάγνωση και δεν καθιστά σαφές ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα καλώδια Bose που περιλαμβάνονται για τη σύνδεση της συσκευής στην τηλεόρασή σας. Αλλά τώρα που σας έχουμε πει εδώ, θα πρέπει να είστε έτοιμοι.

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί το δωμάτιο για ένα πραγματικό home theater. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να έχουμε την ίδια ποιότητα και εμπειρία. Για μικρότερους χώρους, ένα μικρό κιτ θέατρο είναι ο τρόπος να πάει. Η διατήρηση του εξοπλισμού σας μικρός και στενός θα κάνει το home theatre άνετο. Το VISIO SB3851-D0 SmartCast είναι ένα υψηλής ποιότητας, προσιτό κιτ οικιακού κινηματογράφου που διατηρεί τα πράγματα λεπτό ενώ παράγει πραγματικό ήχο surround 5.1. Το υπογούφερ είναι ένας τέλειος κύβος 9 ιντσών και η ηχητική μπάρα έχει πλάτος μόλις 38,5 ίντσες, ώστε να χωράει κάτω από τις πιο σύγχρονες τηλεοράσεις ή οθόνες προβολής.

Το κιτ διαθέτει ένα ηχείο, δύο δορυφορικά ηχεία και έναν μπάσο. Σε συνδυασμό, αυτή η ρύθμιση θα γεμίσει ένα πρότυπο ζωντανό ή οικογενειακό δωμάτιο με έως και 101db ήχου, με έμφαση στις χαμηλές συχνότητες μέχρι 50Hz. Για ταινίες, αυτό θα αναδείξει τις χαμηλές θόρυβες και τις έντονες εκρήξεις που σας έβαλαν στη σκηνή.

Η μπάρα ήχου και τα δορυφορικά ηχεία μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην τηλεόραση ή τον προβολέα σας, ενώ το subwoofer είναι εντελώς ασύρματο για βέλτιστη τοποθέτηση. Το κιτ περιλαμβάνει το SmartCast του Vizio για συγχρονισμό μουσικής και είναι συμβατό με το Google Cast αν θέλετε να μεταφέρετε περιεχόμενο απευθείας από μια έξυπνη συσκευή.

Η Klipsch Gallery G-16 είναι ένα σύστημα 7.1 που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα συστήματα ήχου που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα, αν και θα χρειαστείτε πολλά χρήματα για να το αγοράσετε. Το σύστημα περιλαμβάνει επτά ηχεία LCR επίπεδης οθόνης, subwoofer SW-310 900W και AV AVR-X2100W 7.2 Channel Network AV.

Στα 16 x 6 x 2,4 ίντσες, τα ηχεία έχουν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και μπορούν να διαμορφωθούν ως αριστερό, δεξί ή ηχείο surround. Εν τω μεταξύ, το subwoofer κύβων 13 ιντσών χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή BASH Digital Hybrid και μη συντονισμένους υφασμένους οδηγούς υαλοβάμβακα για να παράγει ενισχυμένο μπάσο απαράμιλλο από τα περισσότερα άλλα συστήματα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης δέκτη AVR-X2100W Denon, ο οποίος συσκευάζεται σχεδόν σε όλα τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου που μπορεί να φανταστεί κανείς: Διαθέτει Wi-Fi για γρήγορη σύνδεση στο οικιακό σας δίκτυο γρήγορα, Bluetooth για απλοποίηση της αναπαραγωγής από τις συσκευές σας, 4K Ultra HD 60Hz πηγές και οθόνες, εκτεταμένες επιλογές εισόδου και εξόδου, μεταξύ άλλων. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα που μπορεί να είναι συντριπτικό με τους αρχάριους του home theatre, οπότε αν αποθέσετε αυτά τα χρήματα στο σύστημα, βοηθάει να μάθετε τι κάνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .