Είστε έτοιμοι για Primetime; Apple TV (2015) Ανασκόπηση

Όταν η Apple αποκάλυψε την τηλεόραση 4ης γενιάς της Apple, έθιξε τη συσκευή ως μια ματιά στο μέλλον της τηλεόρασης. Από τα χειριστήρια που ενεργοποιούνται με φωνή έως τους προηγμένους τρόπους αναζήτησης και αποκοπής ταινιών και τηλεόρασης, από νέες εφαρμογές και παιχνίδια μέχρι την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον αθλητισμό και τον καιρό, η Apple TV είναι εξοικειωμένη και επαναστατική, το πρώτο βήμα προς ένα νέο είδος οικιακής ψυχαγωγίας .

Το ερώτημα είναι: Πόσο από το υπόσχεση της συσκευής έχει παραδοθεί; Η απάντηση είναι κάποια. Η τηλεόραση Apple 2015 είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και πολύ διασκεδαστικό στη χρήση, αλλά έχει την τραχύτητα ενός προϊόντος πρώτης γενιάς.

Μια μεγάλη εξέλιξη

Το 4ο γεν. Η Apple TV μπορεί να μοιάζει με τους προκάτοχούς της: τρέχει Netflix και Hulu και παρέχει πρόσβαση στο iTunes και τη μουσική βιβλιοθήκη iCloud. Αλλά οι ομοιότητες είναι επιφανειακές. Αυτές είναι εφαρμογές που ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να εγκαταστήσει από το App Store. Η Apple ελέγχει τις εφαρμογές σε προηγούμενα μοντέλα. Το νέο τηλεχειριστήριο είναι πιο ικανό και διαισθητικό και ανοίγει πολλές περισσότερες δυνατότητες για εφαρμογές και παιχνίδια. Siri είναι μια ισχυρή προσθήκη. Τα μοντέλα 2ης και 3ης γενιάς ήταν χρήσιμα αλλά περιορισμένα. Οι σημαντικοί περιορισμοί του 4ου γενετικού κώδικα. μοντέλο είναι λογισμικό, το οποίο μπορεί να ενημερωθεί.

Φανταστικά Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά που έκανε η Apple κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής επίδειξης της και λειτουργούν πολύ καλά με τη Apple TV. Τα χαρακτηριστικά standout περιλαμβάνουν:

Μικροί ενοχλήσεις προσθέτουν επάνω

Παρά τα υπέροχα χαρακτηριστικά της Apple TV, υπάρχουν και ενόχληση. Κανείς δεν είναι σημαντικός, αλλά όταν λαμβάνονται μαζί, είναι απογοητευτικοί. Ορισμένες από τις βασικές ενοχλήσεις περιλαμβάνουν:

Περιορισμοί του Siri

Το Siri είναι το επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε την Apple TV. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να έχει πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις λειτουργίες της τηλεόρασης, αλλά το Siri είναι σχεδόν πάντα ευκολότερο. Αν ήταν μόνο λίγο πιο εκλεπτυσμένο. Από αυτό το γράμμα, οι περιορισμοί του περιλαμβάνουν:

Η κατώτατη γραμμή: Δεν υπάρχει λόγος να μην αγοράσετε

Παρά τις καταγραφές των ελαττωμάτων της Apple TV στα τελευταία δύο τμήματα, η συμβουλή μου σε όποιον σκέφτεται να αγοράσει τη συσκευή είναι: αγοράστε την. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην. Σε 149 δολάρια ΗΠΑ για το μοντέλο 32 GB και 199 δολάρια για το μοντέλο των 64 GB, η συσκευή είναι προσιτή. Αντισταθμίζοντας τις ατέλειές του, είναι ένα ισχυρό, χρήσιμο εργαλείο για streaming Netflix, Hulu, iTunes, HBO, Showtime και πολλές άλλες υπηρεσίες βίντεο. Αυτό μόνο δικαιολογεί την αγορά.

Αλλά τι γίνεται με τις ατέλειες; Είναι σίγουρα παρόντες, αλλά υπάρχουν καλά νέα γι 'αυτά: είναι σχεδόν όλα τα προβλήματα λογισμικού και όχι υλικό. Η Apple θα κυκλοφορήσει ενημερώσεις λογισμικού για να διορθώσει αυτά τα προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε όλα τα καλά χαρακτηριστικά της συσκευής τώρα και να πάρετε τις βελτιώσεις καθώς έρχονται στο μέλλον (δωρεάν, φυσικά).

Η 4η γενιά της Apple TV απέχει πολύ από την τέλεια, αλλά είναι επίσης συναρπαστική, διασκεδαστική στη χρήση, ισχυρή και ελπιδοφόρα κατεύθυνση για το μέλλον του σαλόνι που συνδέεται με το Διαδίκτυο.