Πώς να χρησιμοποιήσετε την απομακρυσμένη εφαρμογή του iTunes

Πάρτε το τηλεχειριστήριο του iTunes από το iPad ή το iPhone σας

Το iTunes Remote είναι μια δωρεάν εφαρμογή iPhone και iPad από την Apple που σας επιτρέπει να ελέγχετε από απόσταση το iTunes από οπουδήποτε στο σπίτι σας. Συνδεθείτε στο Wi-Fi και θα μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή, να περιηγείστε στη μουσική σας, να κάνετε playlist, να κάνετε αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή iTunes Remote σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη iTunes στα ηχεία AirPlay ή να αναπαράγετε τη μουσική σας απευθείας από το iTunes στον υπολογιστή σας. Λειτουργεί τόσο σε macOS όσο και σε Windows.

Κατευθύνσεις

Είναι εύκολο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Remote iTunes. Ενεργοποιήστε την Αρχική κατανομή τόσο στον υπολογιστή σας όσο και στην εφαρμογή Απομακρυσμένη iTunes και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στο αναγνωριστικό της Apple και στις δύο για να συνδεθείτε στη βιβλιοθήκη σας.

  1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Remote iTunes.
  2. Συνδέστε το iPhone ή το iPad στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi όπου εκτελείται το iTunes.
  3. Ανοίξτε το Remote iTunes και επιλέξτε Set Up Home Sharing . Συνδεθείτε με το Apple ID εάν σας ζητηθεί.
  4. Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο File> Home Sharing> Turn On Home Sharing . Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Apple αν σας ζητηθεί.
  5. Επιστρέψτε στην εφαρμογή Remote iTunes και επιλέξτε τη βιβλιοθήκη iTunes που θέλετε να προσεγγίσετε.

Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στη βιβλιοθήκη iTunes από το τηλέφωνο ή το tablet σας , βεβαιωθείτε ότι το iTunes εκτελείται στον υπολογιστή. Εάν είναι κλειστό, το iPhone ή iPad δεν θα μπορέσει να φτάσει στη μουσική σας.

Για να συνδεθείτε σε περισσότερες από μία βιβλιοθήκες του iTunes, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις από το εσωτερικό της εφαρμογής iTunes Remote και επιλέξτε Προσθήκη βιβλιοθήκης iTunes . Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αντιστοιχίσετε την εφαρμογή με έναν άλλο υπολογιστή ή Apple TV .