Αναθεώρηση: Επεξεργαστής κειμένου Bean για Mac

Γρήγορη και εύκολη στη χρήση

Η κατώτατη γραμμή

Το Bean μπορεί να είναι ένας βασικός επεξεργαστής κειμένου, αλλά ο κύριος του έργου του έδωσε το χρόνο και τη συγκέντρωση που είναι απαραίτητα για να κάνουν τα βασικά χαρακτηριστικά να λειτουργούν με aplomb. Όλα λειτουργούν ακριβώς όπως νομίζετε ότι πρέπει. Αυτή η ελαφριά εφαρμογή δεν απαιτεί μεγάλη προσοχή στους πόρους του συστήματος και έχει μια καθαρή διεπαφή που είναι εύκολη στην πλοήγηση.

Το Bean είναι μια εξαιρετική αντικατάσταση του TextEdit, του βασικού επεξεργαστή κειμένου που συνοδεύει το Mac. Παρέχει δυνατότητες και υπηρεσίες που το TextEdit δεν έρχεται ακόμη κοντά, όπως η δυναμική καταμέτρηση εργασιών και χαρακτήρων και η λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης μπορεί μόνο να αποθηκεύσει το μπέικον σας κάποια μέρα.

Ενημέρωση : Το Bean δεν ενημερώνεται πλέον από τον συγγραφέα. Η τελευταία έκδοση ήταν το Bean 3.2.5 που κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου 2013. Η τελευταία έκδοση του Bean απαιτεί ελάχιστο OS X Leopard (10.5) και έχω ελέγξει ότι παραμένει λειτουργική υπό το OS X El Capitan (10.11 ). Ο ιστότοπος του προγραμματιστή περιλαμβάνει τόσο την πιο πρόσφατη έκδοση του Bean όσο και τις παλαιότερες εκδόσεις για χρήστες του OS X Tiger και ακόμη και εκείνους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν παλαιότερους Mac PowerPC .

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Το Bean, ένας ελεύθερος επεξεργαστής κειμένου από τον James Hoover, είναι ένας κομψός, ελαφρύς επεξεργαστής κειμένου. Δεν είναι αρκετό για να σας κάνει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πετάξετε το Word ή οποιοδήποτε άλλο πλήρες επεξεργαστή κειμένου, αλλά απλώς μπορεί να κάνει τη ζωή σας απλούστερη. Το φασόλι είναι για εκείνους τους χρόνους όταν το άνοιγμα και η αναμονή για μια εφαρμογή όπως το Word για εκτόξευση συνεπάγεται υπερβολική αναμονή. Το Bean εκτοξεύεται γρήγορα και είναι άμεσα έτοιμο για να αρχίσετε να εργάζεστε, χωρίς να υποφέρετε από τους οδηγούς, τους βοηθούς, τους οδηγούς και άλλα εργαλεία που φέρονται να είναι χρήσιμα και που φαίνεται να είναι απαίτηση πλήρων επεξεργαστών κειμένου.

Αντί για μια μακρά αναμονή και πολλή ακαταστασία, η Bean είναι γρήγορη να σας χαιρετήσει με έναν απλό κενό καμβά και μια κομψή γραμμή εργαλείων που μπορείτε να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να προβάλετε ένα έγγραφο σε λειτουργία σχήματος ή την προεπιλεγμένη λειτουργία διαμόρφωσης σελίδας. Τα εργαλεία διάταξης σελίδας είναι αρκετά βασικά. μπορείτε να δημιουργήσετε στήλες, αλλά να μην εισαγάγετε πίνακες. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, αν και μόνο ως ενσωματωμένα γραφικά. Δεν υπάρχουν ιεραρχικά στυλ, αν και η Bean υποστηρίζει βασικά στυλ. Οι προσαρμογές κειμένου σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την απόσταση των χαρακτήρων, των γραμμών, των γραμμών και των παραγράφων (πριν και μετά). Μπορείτε να κάνετε επιλογές γραμματοσειρών από τον Επιθεωρητή, έναν εύχρηστο πίνακα που εμφανίζει όλα τα χαρακτηριστικά του επιλεγμένου κειμένου ή πληροφορίες σχετικά με το στυλ που εφαρμόζετε επί του παρόντος.

Ο James Hoover δημιούργησε το Bean για να ανταποκριθεί στις δικές του ανάγκες ως συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας. Το Bean δεν έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά επιστημονικής φαντασίας, αλλά παρέχει κάποια χρήσιμα εργαλεία για τους συγγραφείς, όπως είναι ο δυναμικός χαρακτήρας και ο αριθμός των λέξεων, ο αριθμός των παραγράφων και των σελίδων και ο αριθμός των γραμμών και των επιστροφών των μεταφορών σε ένα έγγραφο. Τα αγαπημένα μου πράγματα για το Bean είναι η εμφάνιση του χαρακτήρα και των λέξεων που μετράει στο κάτω μέρος ενός παραθύρου εγγράφου και η δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης.

Το Bean είναι ένα απίστευτο χτύπημα για τις εργασίες λήψης σημειώσεων και γραφής.

Ιστοσελίδα του εκδότη

Δημοσιεύθηκε: 2/5/2009

Ενημερώθηκε: 10/20/2015