Χρησιμοποιώντας το CopyTrans, ένα εργαλείο αντιγραφής iPod

01 από 09

Εισαγωγή στο CopyTrans

Κάθε iPod συνδέεται με ένα iTunes και βιβλιοθήκη και έναν υπολογιστή για συγχρονισμό και το iTunes δεν σας επιτρέπει να αντιγράψετε τη βιβλιοθήκη του iPod σε άλλον υπολογιστή. Μερικές φορές, ωστόσο, χρειάζεστε αυτή τη λειτουργία. Τρεις από τους συνηθέστερους λόγους για την αντιγραφή βιβλιοθηκών iPod είναι:

Ίσως θελήσετε επίσης να αντιγράψετε τις βιβλιοθήκες του iPod για να μοιραστείτε μουσική με φίλους, αν και η νομιμότητα αυτού του ζητήματος εξακολουθεί να αμφισβητείται.

Υπάρχουν ορισμένα προγράμματα που προσφέρουν αυτές τις δυνατότητες. Το CopyTrans, ένα πρόγραμμα US $ 20, είναι ένα από αυτά. Αυτός είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη χρήση του CopyTrans (παλαιότερα γνωστού ως CopyPod) για την αντιγραφή iPods σε υπολογιστές, backup iPods ή τη μεταφορά βιβλιοθήκης iPod σε νέο υπολογιστή.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε ένα αντίγραφο του CopyTrans. Μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν δοκιμή και να αγοράσετε ένα αντίγραφο πλήρως αδειοδοτημένο, στη διεύθυνση http://www.copytrans.net/copytrans.php. Απαιτεί Windows.

Μόλις γίνει αυτό, εγκαταστήστε το λογισμικό.

02 του 09

Εκτελέστε CopyTrans, συνδέστε το iPod

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αντιγραφής του iPod, ξεκινήστε το CopyTrans. Όταν δείτε το παράθυρο του προγράμματος, συνδέστε το iPod σας στον υπολογιστή.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με το ερώτημα αν θέλετε να σαρώσετε το iPod. Κάντε κλικ στο κουμπί ναι για να έχετε το CopyTrans να ανακαλύψει όλο το περιεχόμενο του iPod σας.

03 του 09

Προβολή λίστας τραγουδιών, κάντε επιλογές για αντιγραφή / δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Όταν ολοκληρωθεί αυτό το παράθυρο, θα δείτε αυτό το παράθυρο που μοιάζει με το iTunes που αναφέρει το περιεχόμενο του iPod σας.

Από εδώ μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα:

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν να μεταφέρουν όλα τα δεδομένα iPod.

04 του 09

Για Πλήρη Αντιγραφή, Επιλέξτε Όλα

Αν πρόκειται να κάνετε ένα πλήρες αντίγραφο iPod ή αντίγραφο ασφαλείας iPod, επιλέξτε όλα από το αναπτυσσόμενο μενού στο επάνω μέρος του παραθύρου

05 του 09

Επιλέξτε το προορισμό για το αντίγραφο του iPod

Δίπλα στο αναπτυσσόμενο μενού, μπορείτε να επιλέξετε πού θα πάει το αντίγραφο του iPod. Συνήθως, είναι η βιβλιοθήκη iTunes του νέου υπολογιστή. Για να το επιλέξετε, κάντε κλικ στο κουμπί iTunes.

06 του 09

Επιβεβαιώστε την Τοποθεσία της Βιβλιοθήκης του iTunes

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου θα βρίσκεται η βιβλιοθήκη του iTunes. Εκτός αν το έχετε αλλάξει, η προεπιλογή που προτείνει θα πρέπει να είναι σωστή. Κάντε κλικ στο κουμπί "ναι".

07 του 09

Περιμένετε να ολοκληρωθεί το αντίγραφο του iPod

Το αντίγραφο iPod ή το αντίγραφο ασφαλείας iPod θα ξεκινήσει και θα δείτε αυτή τη γραμμή προόδου.

Η διάρκεια της αντιγραφής ή της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εξαρτάται από το μέγεθος των δεδομένων που αντιγράφετε. Τα 6400 τραγούδια και τα βίντεό μου χρειάστηκαν περίπου 45-50 λεπτά για να αντιγράψετε το CopyTrans.

08 από 09

Σχεδόν τελείωσα!

Όταν ολοκληρωθεί, θα πάρετε αυτό το παράθυρο. Αλλά δεν έχετε κάνει ακόμα!

09 του 09

Το CopyTrans ολοκληρώνει την εισαγωγή iTunes

Αφού η CopyTrans αντιγράψει τη βιβλιοθήκη iPod, θα την εισαγάγει αυτόματα στο iTunes. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το CopyTrans μπορεί να σας εξάγει το iPod. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Αυτό διαρκεί άλλα 45-50 λεπτά.

Από την εμπειρία μου, όλη μου η μουσική, το βίντεο, κλπ. Αντιγράφηκε από το πρόστιμο, συμπεριλαμβανομένων των μετρητών αμοιβών, της τελευταίας ημερομηνίας που έπαιξε, και όλων αυτών των καλών επιπλέον πληροφοριών. Κάποια τέχνη άλμπουμ αντιγράφηκε, μερικά όχι. Ευτυχώς, το iTunes αρπάζει την τέχνη του άλμπουμ χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, τελειώσατε! Έχετε κάνει ένα αντίγραφο iPod ή αντίγραφο ασφαλείας iPod και μετακόμισε τη βιβλιοθήκη του iTunes σε έναν νέο υπολογιστή πολύ ανώδυνα και όχι πολύ χρόνο!