Καλύτερα Μικρόφωνα USB για Podcasting

Η δημοτικότητα των μικροφώνων USB εξερράγη την τελευταία δεκαετία. Με ένα μικρόφωνο USB, μπορείτε να δημιουργήσετε ποιοτικές ηχογραφήσεις με την ιδανική εφαρμογή plug and play του USB. Αυτό το άρθρο παραθέτει μερικά από τα πιο δημοφιλή μικρόφωνα USB που χρησιμοποιούνται για podcasting .

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ενός μικροφώνου USB είναι ότι δεν χρειάζεστε πρόσθετο εξοπλισμό για την εγγραφή ενός podcast. Μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο USB σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή συσκευή εγγραφής ήχου USB. Το δευτερεύον πλεονέκτημα των μικροφώνων USB είναι το κόστος. Υπάρχουν διαθέσιμα ποιοτικά μικρόφωνα USB σε προσιτές τιμές, καθώς και το κόστος της επιπλέον συσκευής ήχου που θα χρειαστείτε για μια αναλογική σύνδεση XLR.

Δυναμικό μικρόφωνο USB Rode Podcaster

Το Rode Podcaster είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς podcasters. Πρόκειται για ένα δυναμικό μικρόφωνο που προσφέρει εξαιρετικό ήχο. Είναι plug and play, ώστε να μπορείτε να πάρετε το στούντιο ηχογράφησης εν κινήσει με φορητό υπολογιστή και αυτό το μικρόφωνο. Διαθέτει υποδοχή ακουστικών, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά απευθείας στο μικρόφωνο.

Audio-Technica ATR2100-USB καρδιοειδές δυναμικό μικρόφωνο USB / XLR

Όταν πρόκειται για τιμή, χρηστικότητα και ευελιξία, αυτό το μικρόφωνο δεν μπορεί να κτυπηθεί. Είναι πολύ προσιτό, αλλά έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και πολλά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. Πρώτα απ 'όλα, είναι χειρός με ένα βολικό διακόπτη on και off. Μιλώντας απευθείας σε ένα μικρόφωνο που κρατιέται κοντά στο στόμα σας, δημιουργείται η καλύτερη ποιότητα ήχου. Η δυνατότητα απενεργοποίησης του μικροφώνου είναι βολική όταν δεν θέλετε να καταγράφονται οι ήχοι στην πλευρά σας.

Για τα πιο μεγάλα podcasts, το μικρόφωνο διαθέτει επίσης επιφάνεια εργασίας και καλώδιο USB και XLR. Πρόκειται για ένα δυναμικό μικρόφωνο με μοτίβο καρδιοειδούς λήψης που μπορεί να συνδεθεί απευθείας στον υπολογιστή σας ή σε ένα μείκτη. Αυτή είναι μια βολική και προσιτή επιλογή για να ξεκινήσετε και πέρα.

Μικρόφωνο Μπλε Μικρόφωνα Yeti USB

Το Blue Yeti είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές μικρόφωνο USB. Αυτό το μικρόφωνο διαθέτει επαγγελματική ποιότητα ήχου με τρεις κάψουλες συμπυκνωτή. Έχει επίσης πολλαπλές επιλογές μοτίβο pickup για φωνητικά, instrumentals, podcasts ή συνεντεύξεις. Διαθέτει έξοδο για ακουστικά και διαθέτει απλά χειριστήρια για την ένταση των ακουστικών, την επιλογή προτύπου, τη στιγμιαία σίγαση και το κέρδος μικροφώνου. Κατά ειρωνικό τρόπο, το Blue Yeti έρχεται σε 5 επιλογές χρωμάτων, καμία από τις οποίες δεν είναι μπλε.

Μικρόφωνο Μπλε Μικρόφωνα USB Μικρού Μωρού

Το Blue Snowball είναι ένα πιο οικονομικό μικρόφωνο από το Blue. Αυτό το μικρόφωνο USB έχει σχεδίαση διπλής κάψουλας που επιτρέπει καθολικές ή καρδιοειδείς μορφές λήψης. Αυτό είναι ένα υπέροχο εισαγωγικό και πέρα ​​από το μικρόφωνο εγγραφής. Ο Mignon Fogarty χρησιμοποίησε ένα Blue Snowball για να καταγράψει το podcast του Grammar Girl για χρόνια. Το μικρόφωνο συνοδεύεται από βάση γραφείου και καλώδιο USB. Έρχεται σε έξι χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των μπλε.

Audio-Technica AT2020USB PLUS καρδιοειδές συμπυκνωτή μικροφώνου USB

Αυτή είναι μια άλλη εκπληκτική επιλογή από την Audio-Technica. Το AT2020 είναι ένα μικρόφωνο συμπυκνωτή με έξοδο USB για ψηφιακή εγγραφή. Διαθέτει υποδοχή ακουστικών για παρακολούθηση ήχου χωρίς καθυστέρηση σήματος. Έχει επίσης ένα συνδυασμό ελέγχου για τη μίξη του σήματος του μικροφώνου με τον προ-ηχογραφημένο ήχο. Διαθέτει επίσης εσωτερικό ενισχυτή ακουστικών για μεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτομέρεια. Αυτό το μικρόφωνο συνοδεύεται από βάση γραφείου και καλώδιο USB. Αυτή είναι μια νεότερη έκδοση ενός παλιού φαβορί και έχει πάρει πολλές θετικές κριτικές.

Συσκευή καταγραφής συμπυκνωτή Studio U37 για μικρόφωνο

Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής και οικονομικά προσιτή επιλογή. Το CAD U37 διαθέτει μεγάλο συμπυκνωτή για ζεστές και πλούσιες εγγραφές. Το μοτίβο καρδιοειδούς λήψης ελαχιστοποιεί το θόρυβο του περιβάλλοντος επικεντρώνεται στη φωνή μπροστά από το μικρόφωνο. Αυτός είναι ένας εύκολος plug-and-play mic συμπυκνωτής mic ​​που έρχεται σε μια σειρά από δροσερά χρώματα. Μερικά από αυτά είναι γκρι, μαύρο, πορτοκαλί, μήλο καραμελών, ακόμα και καμουφλάζ. Αυτό είναι πραγματικά ένα αξιοπρεπές μικρόφωνο που προσφέρει μεγάλη αξία.

Τα διαφορετικά μικρόφωνα θα έχουν διαφορετική επίδραση στον ήχο της φωνής σας. Μερικές φορές είναι δύσκολο να προσδιορίσετε ποια είναι η πιο κατάλληλη για εσάς μέχρι να τα δοκιμάσετε. Με αυτό κατά νου, είναι εύκολο να ξεκινήσετε με ένα μικρόφωνο USB entry-level και να κινηθείτε από εκεί. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα χαρακτηριστικά ήχου και ακόμη και η αισθητική θα εξαρτηθούν από το ποια είναι τα συγκεκριμένα αναγκαιότητά σας για podcasting.