Προωθήστε το podcast σας χρησιμοποιώντας Instagram, Snapchat και προφυλακτήρες

Γίνετε δημιουργικοί με αυτά τα ηχητικά και οπτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια από τις πιο συνηθισμένες συμβουλές που δίνει το μάρκετινγκ και οι εταιρείες κοινωνικής μέσων μαζικής ενημέρωσης για οποιαδήποτε διαφήμιση ή προώθηση είναι να εστιάσετε στο κοινό -στόχο σας . Δημιουργήστε το avatar του δυνητικού σας ακροατή, πελάτη ή πελάτη. Αυτό είναι το προφίλ του ποιος είναι το κοινό-στόχος σας. Μόλις ξέρετε ποιος στοχεύετε, είναι απλώς θέμα εύρεσης των συμφερόντων αυτών των ανθρώπων, ακόμη και όταν βρίσκονται σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Κοινωνικά μέσα και αλλαγή δημογραφικών στοιχείων

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ένα μέσο που αλλάζει γρήγορα και τα δημογραφικά στοιχεία αλλάζουν ραγδαία. Το Facebook εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς όλων των δημογραφικών στοιχείων όσον αφορά το μερίδιο αγοράς. Η δημοτικότητα του Instagram αυξάνεται, ειδικά με το μικρότερο πλήθος. Οι άνθρωποι αγαπούν την κατανάλωση ήχου. Ως podcaster, έχετε αυτό που καλύπτεται. Το επόμενο βέλτιστο μέσο για την κατανάλωση πληροφοριών είναι οπτικό. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η δημοτικότητα του Instagram αυξάνεται και η Snapchat βρίσκεται επίσης στο δρόμο προς τα πάνω.

Προώθηση της Podcast σας με το Instagram

Το Instagram είναι πιο δημοφιλές στο νεανικό κοινό, αλλά το 26% των χρηστών ενήλικων διαδικτυακών χρηστών χρησιμοποιεί το Instagram. Με αυτήν την πλατφόρμα, θα έχετε πρόσβαση σε 75 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες. Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλοι όσο οι αριθμοί του Facebook, αλλά τα ποσοστά αφοσίωσης ανά συμμετέχοντα είναι 58 φορές υψηλότερα. Υπάρχουν επίσης κάποιοι τρόποι διασκέδασης και σχετικά εύκολο να προωθηθεί εσείς και το podcast σας στο Instagram. Μια έξυπνη φαντασία, κάποιες βασικές δεξιότητες σχεδιασμού και ένα smartphone είναι το μόνο που χρειάζεται για την εφαρμογή μιας πολύ σταθερής στρατηγικής Instagram.

Εάν περάσετε λίγο χρόνο περιήγησης Instagram, θα παρατηρήσετε ότι οι περισσότεροι από τους κορυφαίους podcasters είναι στην πλατφόρμα. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους προώθησης ενός podcast, μάρκας ή προσώπου στο Instagram είναι με εικόνες και έξυπνα αποσπάσματα. Αν βρείτε κάποιο εμπνευσμένο κείμενο ή μια εμπνευσμένη εικόνα, τα βάλτε στη ζωοτροφή σας. Εάν θέλετε να πάρετε φαντασία, βάλτε το κείμενο στην εικόνα και μετά αυτό. Αν θέλετε πραγματικά να αλληλεπιδράσετε με τους οπαδούς σας, δημοσιεύστε περισσότερες προσωπικές εικόνες.

Ο Lewis Howes κάνει σπουδαία δουλειά γι 'αυτό. Δεν χρησιμοποιεί μόνο τα αποσπάσματα, αλλά δημοσιεύει περισσότερες προσωπικές φωτογραφίες της ζωής του. Τα πράγματα όπως εικόνες από τα ταξίδια του, μια πυροβολισμένη παραλία, μια φωτογραφία με έναν επισκέπτη ή έναν φίλο και μια φωτογραφία του τελευταίου βιβλίου και κούπας του προσθέτουν μια προσωπική πινελιά διατηρώντας παράλληλα τη διακριτική μυστικότητα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Gary Vaynerchuk είναι ένα θηρίο όταν πρόκειται για κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, και μια από τις φιλοσοφίες του ήταν να αγκαλιάσει ένα νέο μέσο πριν γίνει πολύ γεμάτο. Το Instagram εδραιώνεται σταθερά, αλλά υπάρχει ακόμη περιθώριο για πιο σκεπτόμενους ηγέτες, ειδικά για εκείνους που έχουν μια διασκεδαστική και έξυπνη στρατηγική απόσπασης. Ο John Lee Dumas είναι ένας άλλος podcasting overachiever που έχει μια σταθερή στρατηγική Instagram. Δημοσιεύει φωτογραφίες του ταξιδιού του και cool videos όπου μοιράζεται αποσπάσματα και πληροφορίες που τον ενέπνευσαν.

Προώθηση της επωνυμίας σας με το Snapchat

Αρχικά, μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Snapchat. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής και συνδεθείτε. Μπορείτε να περιηγηθείτε πατώντας τα κουμπιά ή μετακινώντας την πλευρά προς την πλευρά ή προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το πάνω αριστερό πλήκτρο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το φλας. Το κουμπί που βρίσκεται στα δεξιά σας μετατρέπει την κάμερα μπροστά και πίσω. Το εικονίδιο ιστορίας στο κάτω μέρος σας οδηγεί στις ιστορίες των φίλων σας. Το κουμπί στο κάτω μέρος αριστερά πηγαίνει στα εισερχόμενά σας. Το κουμπί στη μέση παίρνει μια εικόνα ή ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων αν το κρατάτε πατημένο. Αφού τραβήξετε μια φωτογραφία, παίρνετε κουμπιά με τα συμφραζόμενα για αποθήκευση, προσθήκη εικονιδίων και κειμένου.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα πολλά ενσωματωμένα φίλτρα Snapchat περνώντας μέσα από αυτά με το δάχτυλό σας ενώ βλέπετε την εικόνα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τις εικόνες σας στην ιστορία σας ή να τις στείλετε στους φίλους σας. Μόλις βρείτε το δρόμο σας γύρω από την εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε την προώθηση της επωνυμίας σας είτε μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού είτε δημιουργώντας ένα νέο λογαριασμό για το εμπορικό σήμα σας. Παρόμοια με το Instagram, μπορείτε να έχετε φωτογραφίες και εικόνες και βίντεο που αναβαθμίζουν, ψυχαγωγούν και εμπνέουν.

Τα στιγμιότυπα ή οι εικόνες με το Snapchat μπορούν να προβληθούν μόνο μία φορά στους οπαδούς σας. Δεν υπάρχει τροφή όπως στο Facebook, έτσι δεν θα ταφούν, αλλά μόλις τα βλέπουν γίνονται. Μπορείτε να βάλετε τα snaps σας σε μια ιστορία που είναι διαθέσιμη για 24 ώρες. Αξίζει να περάσει από όλα τα προβλήματα, αφού η δουλειά σας εξαφανίζεται μετά την προβολή της; Η απάντηση είναι ίσως. Μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματική αφοσίωση και μια σύνδεση, μοιράζοντας ιστορίες με τους οπαδούς. Μπορείτε επίσης να είστε πρωτοπόρος σε ένα πρωτοποριακό μέσο που θα περάσει ένα βήμα ή δύο μπροστά από το πλήθος.

Μόλις δημιουργηθεί, θα χρειαστεί να πάρετε μερικούς οπαδούς για να μοιραστείτε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αξιοποιήσετε τα ήδη καθιερωμένα κοινωνικά προφίλ ή τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να βρείτε πιθανούς οπαδούς. Επικοινωνήστε με τη λίστα σας σχετικά με το νέο λογαριασμό σας και τοποθετήστε το snapcode σε άλλα προφίλ κοινωνικών μέσων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρήστες με την προσθήκη της nearby δυνατότητας. Λάβετε διαφημιστικές πληροφορίες και λάβετε τη λέξη για το λογαριασμό σας.

Μόλις έχετε τους οπαδούς σας μπορείτε να μοιραστείτε εκδηλώσεις ή ιδιωτικό περιεχόμενο. Απλά χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας και τα εύκολα φίλτρα και κείμενο και μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη ιστορία για μια εκδήλωση, ένα ταξίδι ή μια προσωπική εμπειρία. Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν την εσωτερική εμφάνιση και θα δημιουργήσουν δέσμευση και καλύτερη σύνδεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Snapchat για να δημιουργήσετε διαγωνισμούς ή να έχετε προωθήσεις. Η κατοχή των χρηστών για το νέο σας βιβλίο ή το φόρεμα των μπλουζών της νέας σας μάρκας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την οικοδόμηση εμπλοκής. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με επιρροές και να οικοδομήσετε και να αλληλεπιδράσετε με το κοινό του άλλου.

Προφυλακτήρες

Αν το Snapchat δεν είναι αρκετά προηγμένο για εσάς, υπάρχει η εφαρμογή Bumpers. Η εφαρμογή είναι παρόμοια με την Instagram αλλά έχει κατασκευαστεί ειδικά για podcasters . Κατεβάστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, δημιουργήστε κλιπ ήχου και συγχωνεύστε τα μαζί και θα έχετε προφυλακτήρες. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να καταγράφετε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε ήχο από ένα iPhone. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να αποκτήσετε το μήνυμά σας στον κόσμο και, ενδεχομένως, να φτάσετε σε ένα νέο ακροατήριο. Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή, οπότε είναι δύσκολο να πει κανείς αν θα το πιάσει ή όχι. Υπάρχουν αρκετοί προφυλακτήρες χαμηλής ποιότητας στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου, οπότε μια οργανωμένη στρατηγική θα μπορούσε να δημιουργήσει αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Έχετε μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική

Δεν χρειάζεται να αγκαλιάζετε κάθε νέα ή παλαιά στρατηγική κοινωνικών μέσων. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και το κοινό σας χρησιμοποιεί τακτικά. Ο χρόνος είναι σημαντικός, έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να περάσουν όλη την ημέρα κυνηγώντας κάθε κοινωνική τάση. Μια καλά σχεδιασμένη ποιοτική κοινωνική στρατηγική μπορεί να κάνει την προβολή σας και την οικοδόμηση κοινού στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, να είστε έξυπνοι για την κοινωνική στρατηγική σας και μην φοβάστε να πειραματιστείτε με νέα μέσα και ακροατήρια. Μπορείτε απλά να ανακαλύψετε ένα διασκεδαστικό και κερδοφόρο κοινωνικό πείραμα που αποδίδει.