Δημιουργία μιας σελίδας συνέντευξης στον ιστότοπό σας για να προσελκύσετε και να προετοιμάσετε τους επισκέπτες σας

Μια σελίδα συνέντευξης μπορεί να προσελκύσει και να προετοιμάσει τους επισκέπτες για το podcast σας

Είστε υποκείμενος που δέχεται τακτοποιημένους ομιλητές; Θεωρείτε δύσκολο να προσλάβετε επισκέπτες και να τους προετοιμάσετε για την εμπειρία; Στη συνέχεια, θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε έναν επί τόπου πόρο που μπορεί να προσελκύσει και να προετοιμάσει τους επισκέπτες. Για σκοπούς SEO και για πρακτικούς λόγους, θα πρέπει να εξετάσετε μια συγκεκριμένη σελίδα στον ιστότοπό σας.

Γιατί θέλετε επισκέπτες στο Podcast σας;

Υπάρχουν πολλά οφέλη για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να εμφανίζονται στα podcast σας. Πρώτον, προσφέρουν το podcast σας πρόσθετη έκθεση καθώς οι επισκέπτες είναι πιθανό να προωθήσουν τη συμμετοχή τους στους οπαδούς των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και ίσως τους συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα και τους συνδρομητές στο podcast σας.

Δεύτερον, δέσμευση με τους επισκέπτες σε ακροατές συμφερόντων podcasts. Όταν τα podcasts έχουν μόνο ένα άτομο που μιλάει, μπορούν να ληφθούν κακώς καθώς δεν υπάρχει εμπλοκή ή διαφοροποίηση. Ακούγεται στον ακροατή σαν να παρακολουθούν ένα εργαστήριο, αντί να ακούν μια συζήτηση.

Τέλος, ένας επισκέπτης podcast είναι ένας καλός τρόπος να το θέμα του podcast σας φυσικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένους ειδικούς για να εστιάσετε τα επεισόδια podcast σε ένα θέμα ενώ εκθέτετε το ακροατήριό σας σε περισσότερη εμπειρία και εμπειρία.

Γιατί να προωθήσετε τα Guest Spots στο Podcast σας;

Ενώ μπορεί να έχετε ένα εκτεταμένο δίκτυο επαφών , είναι πιθανό ότι μόνο ένα μέρος αυτών θα είναι πρόθυμο να εμφανιστεί στο podcast σας. Άλλοι μπορεί να μην είναι κατάλληλοι ή να φέρουν μήνυμα μάρκας που είναι το αντίθετο από το δικό σας και έχοντας πάρα πολλά από το ίδιο σύνολο προσκεκλημένων προσφέρει περιορισμένα οφέλη για το podcast σας.

Φυσικά, καθώς αναζητάτε τους επισκέπτες να εμφανίζονται στο podcast σας, θα υπάρχουν άλλοι που θα αναζητούν να εμφανίζονται σε podcasts. Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ενεργά μηχανές αναζήτησης και άλλους ιστότοπους για να βρουν ευκαιρίες για το εμπορικό σήμα τους. Έχοντας μια ειδική σελίδα για να προσλάβει και να προετοιμάσει τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να προσελκύσετε υποψηφίους μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στη διαδρομή πρόσληψης

Όταν ψάχνετε να προσλάβετε καλεσμένους στα podcasts σας, πρέπει να τους πετάξετε. Οι πιθανοί επισκέπτες θα πρέπει να αξιολογήσουν αν αισθάνονται ότι υπάρχει κάποιο όφελος για να εμφανιστούν στην εκπομπή σας.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει παράγοντες όπως:

Μετά από αυτό, θα αποφασίσουν εάν το podcast show σας είναι κατάλληλο για αυτούς, αν και μπορεί επίσης να απαιτούν άλλες πληροφορίες για να υποστηρίξουν την αίτησή τους στο podcast σας. Για παράδειγμα, θα θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να εφαρμόσουν, κατά την εγγραφή, τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί και τον τρόπο με τον οποίο θα εκδοθεί / δημοσιευθεί το podcast σας.

Αυτά είναι ζωτικά στοιχεία πληροφοριών που μπορούν να δώσουν ενδείξεις για τον επαγγελματισμό και την εξάρτησή σας. Επίσης, εάν ζητάτε εύκολη πρόσβαση σε ένα σημείο φιλοξενίας στο podcast σας, είναι πιθανό να προσελκύσετε περισσότερους πιθανούς επισκέπτες.

Ακολουθήστε αυτόν τον απλό, γρήγορο οδηγό για τη δημιουργία του τέλειου βήματος πρόσληψης στη σελίδα σας.

1. Ξεκινήστε με τα οφέλη της εμφάνισης στο Podcast σας

Είτε εμφανίζεστε σε άλλες ιστοσελίδες τακτικά είτε έχετε μια λίστα συνδρομών που περιέχει χιλιάδες, πρέπει να προωθήσετε γιατί αξίζει να είσθε επισκέπτης στο podcast σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήματα κοινωνικών μέσων για να δείξετε πόσο δημοφιλής είστε. Ίσως θελήσετε ακόμη και να συμπεριλάβετε πραγματικά στατιστικά στοιχεία για το πώς οι προηγούμενοι επισκέπτες επωφελήθηκαν να εμφανιστούν στο podcast σας.

2. Προσφυγή στο κύριο ακροατήριό σας

Κάθε podcast έχει μια κύρια ομάδα ακροατών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προσπάθειά σας να στρατολογήσετε. Εάν το ακροατήριό σας ενδιαφέρει ενδεχόμενους επισκέπτες podcast, τότε θα εγγραφούν αμέσως.

Δώστε λεπτομερή περιγραφή του ποιος είναι το κοινό σας στη σελίδα. Συμπεριλάβετε ποιοι είναι, γιατί ακούν την εκπομπή σας και τον τύπο αλληλεπιδράσεων που μπορείτε να πάρετε από αυτούς. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προωθήσετε περαιτέρω το podcast της μάρκας σας δημοσιεύοντας σχόλια από το κοινό, καθώς και προηγούμενους επισκέπτες. Αυτό ενισχύει περαιτέρω τη φήμη του podcast σας σε άλλους στο δίκτυο.

3. Συμπεριλάβετε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης

Κάθε podcast έχει διαφορετική δομή εφαρμογής. Μπορείτε να ζητήσετε από τους υποψήφιους επισκέπτες να σας στείλουν ένα αίτημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να συμπληρώσουν ένα έντυπο ιστότοπου για να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους. Οι λεπτομέρειες που χρειάζεστε μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε επισκέπτες που ήταν εδώ και πολλά χρόνια στη βιομηχανία ή που είναι έμπειροι επισκέπτες podcast. Μπορεί επίσης να θέλετε να περιορίσετε όσους είναι άμεσοι ανταγωνιστές στις υπηρεσίες σας και να επικεντρωθείτε στους πελάτες που προσφέρουν συμπληρωματικά προϊόντα.

Στην εφαρμογή, ίσως θέλετε να συμπεριλάβετε το μήνυμα που θα ήθελε να προωθήσει κατά την εμφάνισή τους και τις ιδέες που έχουν στο θέμα τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να τις τοποθετήσετε σε μια προκαθορισμένη εβδομάδα όταν θέλετε να συζητήσετε αυτό το θέμα.

Προετοιμασία των επισκεπτών σας για το σημείο τους

Εκτός από τις σελίδες προσλήψεων, θα θέλατε επίσης να αφήσετε τους καλεσμένους σας να μάθουν τι μπορούν να περιμένουν στην επίδειξη σας και να περιλαμβάνουν πολλές πληροφορίες.

Πρώτα, να συμπεριλάβετε την τεχνολογία και το λογισμικό που θα χρειαστεί ο επισκέπτης για να καταγράψει την εκπομπή. Εάν πραγματοποιείτε ζωντανή εγγραφή σε προσωπικό, ενδέχεται να μην απαιτείται πρόσθετη τεχνολογία. Ωστόσο, θα πρέπει να δηλώσετε σαφώς εάν απαιτείται να παρακολουθήσουν μια συγκεκριμένη τοποθεσία για να καταγράψουν το επεισόδιο.

Είναι επίσης ωφέλιμο να δώσετε ένα πρότυπο της επίδειάς σας στον υποψήφιο υποψήφιο επισκέπτη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει το είδος των ερωτήσεων που συνήθως ρωτάτε, πού θα έχουν ευκαιρίες να προωθήσουν το εμπορικό σήμα τους και πότε θα τους ζητήσετε περιπτωσιολογικές μελέτες ή απόψεις για τον κλάδο σας. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τους επισκέπτες σας να προετοιμαστούν για τη συνέντευξη .

Οι περισσότερες πληροφορίες που παρέχετε εκ των προτέρων, τόσο καλύτερα προετοιμασμένοι θα είναι για το επεισόδιο podcast σας. Αυτό μπορεί να μειώσει το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι επισκέπτες σας για να σκεφτούν τις απαντήσεις τους και θα επιτρέψουν μια ομαλότερη τρέχουσα επίδειξη.

Ίσως θελήσετε επίσης να εισαγάγετε ένα διαφημιστικό ημερολόγιο έτσι ώστε οι πιθανοί πελάτες να γνωρίζουν πότε θα μπορούσαν να λάβουν υψηλή επισκεψιμότητα λόγω της προώθησης του podcast. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει όταν το podcast είναι έξω στο iTunes, δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό σας και όταν προωθείται σε ποια κανάλια κοινωνικών μέσων.

Χρησιμοποιώντας ένα παράδειγμα

Οι υποψήφιοι επισκέπτες ενδέχεται επίσης να θέλουν να δουν πώς λειτουργεί η διαδικασία, ακούγοντας πώς εμφανίστηκαν άλλοι επισκέπτες στην εκπομπή σας. Έχετε παραδείγματα προηγούμενων εκπομπών και σχολιάζετε τα αποτελέσματα που έφερε η εκπομπή.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προωθήσετε την εκπομπή με τις περισσότερες λήψεις και άλλη με τις καλύτερες μετοχές των κοινωνικών μέσων. Μιλήστε για το πώς οι επισκέπτες βοήθησαν να προωθήσουν το podcast και να δώσουν τα σχόλια από το κοινό.

Αυτά τα παραδείγματα μπορούν επίσης να συνδεθούν με το iTunes ή άλλο πάροχο υποδοχής για να επιβεβαιώσουν τους αριθμούς εγγραφής σας και για να ακούσουν περισσότερα επεισόδια και να αποκτήσουν μια αίσθηση για τον τύπο του podcaster που είστε.