Γιατί να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για κινητά για την επιχείρησή σας

Πώς η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας για κινητά ωφελεί εσείς, ως επιχειρηματίας

Το Mobile καλύπτει όλες τις δυνατές βιομηχανίες σήμερα. Ο αριθμός των χρηστών κινητής συσκευής αυξάνεται κατά το λεπτό, με αποτέλεσμα την αναλογική αύξηση της κατασκευής διαφόρων ειδών κινητών συσκευών, κινητού λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών για το ίδιο. Αυτή η πλατφόρμα αναδύεται τώρα ως το καλύτερο εργαλείο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να προβάλλουν, να εμπορεύονται και να πωλούν τα προϊόντα τους, αλλά και να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους και να τους εμπλέκουν αρκετά ώστε να τους ενθαρρύνουν να επισκέπτονται και να αγοράζουν επανειλημμένα στοιχεία από αυτά. Η δημιουργία ενός ιστότοπου για κινητά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε και να δημιουργήσετε την παρουσία σας μέσω κινητού τηλεφώνου, ενισχύοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας με το επιχειρηματικό σας εγχείρημα.

Ενώ οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια κινητή ιστοσελίδα, οι μικρότερες επιχειρήσεις δεν υιοθετούν εύκολα αυτή τη νέα πλατφόρμα . Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν κινητή παρουσία παρουσιάζουν σαφές πλεονέκτημα έναντι εκείνων που δεν το έχουν. Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για κινητά για την επιχείρησή σας:

Επίτευξη περισσότερων χρηστών Smartphone

Όλο και περισσότεροι χρήστες κινητής τηλεφωνίας εισέρχονται τώρα για smartphone και άλλες κινητές συσκευές. Τα κινητά τηλέφωνα δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο για να διατηρούν επαφή με τους ανθρώπους - τώρα αναδύονται ως βιώσιμο μέσο επιχειρηματικής δραστηριότητας , επιτρέποντας στους πελάτες να γνωρίζουν νέες ενημερώσεις προϊόντων, βοηθώντας τους να συνομιλούν σε πραγματικό χρόνο και να τους ενθαρρύνουν να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με εσάς στα κοινωνικά τους δίκτυα , όλα αυτά, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Οι τακτικοί ιστότοποι δεν προβάλλονται σωστά σε κινητές συσκευές και, ως εκ τούτου, δεν καταλήγουν να δίνουν μια καλή γενική εμπειρία χρήστη στους χρήστες κινητής τηλεφωνίας. Η δημιουργία ενός ιστότοπου για κινητά σας βοηθά να προσεγγίσετε και να ικανοποιήσετε περισσότερους επισκέπτες, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες μετατροπής τους στους πελάτες σας.

Προώθηση της επιχείρησής σας

Μπορείτε να συμπεριλάβετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρησή σας στον ιστότοπό σας , παρέχοντας στους επισκέπτες σας εύκολη πρόσβαση στο γραφείο ή τη διεύθυνση του καταστήματος, τους αριθμούς επικοινωνίας, τις οδηγίες, τους χάρτες κλπ. Αυτές οι λεπτομέρειες τους επιτρέπουν να επικοινωνούν μαζί σας εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να βρείτε ένα μέρος που τους δίνει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές λειτουργίες για κινητά όπως η τοποθεσία και το click-to-call προς όφελός σας. Προσφέροντάς τους προσφορές ή εκπτώσεις ενώ βρίσκονται στον τομέα της επιχείρησής σας, τους ενθαρρύνει να συνεχίζουν να επισκέπτονται εσάς συχνότερα και επίσης να μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με τους φίλους τους online. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε QR κώδικες για να διαφημίσετε τα προϊόντα σας σε παραδοσιακά μέσα εκτύπωσης, διευθύνοντας έτσι ακόμα περισσότερους δυνητικούς χρήστες στην επιχείρησή σας.

Βελτιωμένη Κατάταξη Google

Η Google κατατάσσει τους ιστότοπους κινητής τηλεφωνίας ελαφρώς διαφορετικά, υπό την έννοια ότι μερικές φορές τείνει να δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα σε ιστότοπους που θεωρεί φιλικοί προς κινητές συσκευές. Παρόλο που αυτό δεν σημαίνει ότι δίνει ίση προτεραιότητα σε όλους τους ιστότοπους, κατατάσσει καλύτερα τους ιστότοπους αυτούς που βελτιώνουν την απόδοση των κινητών συσκευών.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας έχει καλές πιθανότητες εμφάνισης νωρίτερα και πιο συχνά στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google, αν φορτώνει ταχύτερα, φαίνεται καλύτερα με ανάλυση και είναι επίσης ευκολότερη πλοήγηση στη φορητή συσκευή του χρήστη.

Συμπερασματικά

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα προαναφερθέντα σημεία, ωφελεί τις εταιρείες να δημιουργήσουν μια κινητή έκδοση του ιστοτόπου τους προκειμένου να προωθήσουν περαιτέρω την επιχείρησή τους. Σήμερα, είναι πολύ προσιτό να αναπτυχθεί μια φιλική προς το κινητό ιστοσελίδα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων εργάζονται με έναν ανταποκρινόμενο σχεδιασμό τοποθεσίας, έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να ταιριάζουν με την τρέχουσα κινητή τάση. Ως εκ τούτου, θα ήταν σκόπιμο να επενδύσετε ακριβώς αυτό το λίγο επιπλέον χρόνο και χρήματα για να αναπτύξετε έναν κινητό ιστότοπο για την επιχείρησή σας.