Πώς να κατεβάσετε παιχνίδια από το κατάστημα Nintendo DSi

Το Nintendo DSi σχεδιάστηκε για να απολαμβάνει την εμπειρία παιχνιδιών της Nintendo DS πέρα ​​από το plug and play. Εάν έχετε σύνδεση Wi-Fi , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nintendo DSi (ή το DSi XL ) για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να αγοράσετε το "DSiWare" - μικρότερα και φθηνότερα παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε στο σύστημά σας.

Η επίσκεψη στο Nintendo DSi Shop είναι εύκολη, και η λήψη των παιχνιδιών είναι ένα γρήγορο. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την πρόσβαση, την περιήγηση και την αγορά τίτλων στο Nintendo DSi Shop.

Εδώ:

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo DSi σας.
  2. Στο κάτω μενού, επιλέξτε το εικονίδιο "Nintendo DSi Shop".
  3. Περιμένετε να συνδεθεί το κατάστημα DSi. Βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi σας είναι ενεργοποιημένο. Μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi στο Nintendo DSi.
  4. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να δείτε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που προβάλλονται στο κατάστημα DSi κάτω από τους "Συνιστώμενους τίτλους". Μπορείτε επίσης να προβάλετε ειδοποιήσεις και ενημερώσεις στην κεφαλίδα "Σημαντικές πληροφορίες". Εάν θέλετε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία αγορών, πατήστε το κουμπί "Εκκίνηση Αγορών" στο κάτω μέρος της οθόνης αφής.
  5. Από εδώ, μπορείτε να προσθέσετε Nintendo DSi Points στο λογαριασμό σας αν θέλετε. Οι DSi Points είναι απαραίτητες για να αγοράσετε περισσότερα παιχνίδια και εφαρμογές στο DSi Store. Μάθετε πώς να αγοράζετε σημεία Nintendo για το κατάστημα Nintendo DSi. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των αγορών σας, να προβάλετε τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας και να ανατρέξετε στο ιστορικό αγοράς και λήψης. Αν έπρεπε να διαγράψετε ένα παιχνίδι που αγοράσατε και κατεβάσατε στο παρελθόν, μπορείτε να το κατεβάσετε ξανά δωρεάν εδώ.
  6. Αν θέλετε να συνεχίσετε να ψωνίζετε παιχνίδια, πατήστε το κουμπί "DSiWare" στην οθόνη αφής .
  1. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να περιηγηθείτε σε παιχνίδια ανάλογα με την τιμή (δωρεάν, 200 σημεία Nintendo, 500 σημεία Nintendo ή 800+ σημεία Nintendo). Ή, μπορείτε να πατήσετε "Εύρεση τίτλων" και να αναζητήσετε παιχνίδια ανάλογα με τη δημοτικότητα, τον εκδότη, το είδος, τις νεότερες προσθήκες ή απλά εισάγοντας το όνομα του τίτλου.
  2. Όταν βρείτε το παιχνίδι ή την εφαρμογή που θέλετε να κάνετε λήψη, πατήστε σε αυτό. Σημειώστε τον αριθμό των Σημείων που είναι απαραίτητα για να κατεβάσετε το παιχνίδι, καθώς και την βαθμολογία ESRB του παιχνιδιού. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε πόση μνήμη απαιτείται η λήψη του παιχνιδιού (μετρημένη σε "μπλοκ"), καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες που ο εκδότης θα ήθελε να γνωρίζετε για τον τίτλο.
  3. Όταν είστε έτοιμοι για λήψη, επιβεβαιώστε πατώντας το κουμπί "Ναι" στην κάτω οθόνη. Η λήψη θα αρχίσει. Μην απενεργοποιείτε το Nintendo DSi σας.
  4. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη του παιχνιδιού σας, θα εμφανιστεί στο τέλος του κύριου μενού του DSi ως εικονίδιο με το δώρο. Πατήστε στο εικονίδιο για να "ξετυλίξετε" το παιχνίδι σας και να απολαύσετε!

Συμβουλές:

  1. Η online αγορά του Nintendo 3DS ονομάζεται "Nintendo 3DS eShop". Ενώ το Nintendo 3DS μπορεί να κατεβάσει το DSiWare, το Nintendo DSi δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο eShop ή στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Game Boy ή Game Boy Advance στην Virtual Console. Μάθετε περισσότερα για το eShop του Nintendo 3DS και πώς διαφέρει από το Nintendo DSi Shop.

Ο, τι χρειάζεσαι: