Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αγόρων παιχνιδιών;

Το Game Boy είναι μια σειρά από φορητά συστήματα βιντεοπαιχνιδιών με εναλλάξιμα φυσίγγια που παράγονται από τη Nintendo, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Από την πρώτη κυκλοφορία του το 1989, η οικογένεια προϊόντων Game Boy έχει διατηρήσει το κορυφαίο σημείο ως το πιο επιτυχημένο στο φορητό παιχνίδι. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω των τίτλων και του περιεχομένου υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκαν για το σύστημα, τόσο καλός που πολλές από τις τεχνολογικές εξελίξεις του θέτουν τάσεις που έχουν γίνει βασικά στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών.

Το Game Boy (γνωστό και ως Game Boy Classic ή GB):

Η τεράστια επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού αγόρις έστειλε σοκ κύματα σε ολόκληρη την οικιακή βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών που εξασφάλιζε τη συσκευή χειρός ως πρότυπο. Ποτέ πριν δεν είχε ένα σύστημα συνδυασμένο υψηλής ποιότητας φυσίγγια παιχνίδια με, για την εποχή του, υψηλής τεχνολογίας οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) παραδίδονται σε ένδοξο μαύρο & πράσινο. Το GB ήταν επίσης το πρώτο φορητό σύστημα για τη λειτουργία παιχνιδιών πολλαπλών συνδέσεων μέσω θύρας που συνδέει πολλά συστήματα για μάχες για πολλούς παίκτες. Προφίλ πλήρους παιχνιδιού αγόρι

Game Boy Pocket (επίσης γνωστό ως GBP)

Επτά χρόνια μετά το Game Boy Classic καινοτόμο φορητό παιχνίδι Nintendo εισήγαγε μια πιο συμπαγή έκδοση του δημοφιλούς συστήματος με το Game Boy Pocket. Αυτή η μικρότερη μονάδα διατήρησε όλα τα χαρακτηριστικά που μας έκανε να ερωτευτούμε με το πρωτότυπο, αλλά η οθόνη μετατράπηκε σε ένα πιο ευχάριστο ασπρόμαυρο. Η τσέπη είναι επίσης η πρώτη που χρησιμοποιεί μια μικρότερη θύρα multilink που έγινε το πρότυπο για όλα τα μελλοντικά μοντέλα Game Boy μέχρι το Game Boy Micro. Πλήρες προφίλ παιχνιδιού αγόρι αγόρι.

Game Boy Color (Γνωστό επίσης ως GBC)

Για να συμβαδίσει με την εξέλιξη του κόσμου των τυχερών παιχνιδιών, η Nintendo κυκλοφόρησε μία από τις πιο επιρροές της οικογένειας GB με το Game Boy Color. Το μοντέλο αυτό διαθέτει έναν ταχύτερο επεξεργαστή και είναι το πρώτο συμβατό σύστημα τυχερών παιχνιδιών που επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για το GB Classic σε περιορισμένο χρώμα. Ο GBC είναι επίσης ο πρώτος φορητός υπολογιστής που επιτρέπει την μεταφορά ασύρματων πληροφοριών μεταξύ δύο συστημάτων μέσω θύρας υπερύθρων. Πλήρες προφίλ χρώματος αγόρι αγόρι.

Game Boy Advance (Γνωστή επίσης ως GBA)

Δώδεκα χρόνια μετά τη ρύθμιση του κόσμου των τυχερών παιχνιδιών της Nintendo με το αρχικό GB Classic, το έκαναν ξανά με το GBA, τοποθετώντας τις δυνατότητες γραφικών ενός συστήματος κονσόλας σε φορητό υπολογιστή. Τα παιχνίδια είναι ελαφρώς καλύτερης ποιότητας από αυτά της κονσόλας Super Nintendo και όπως το GBC είναι συμβατό προς τα πίσω. Η ανώτερη δύναμη αυτού του συστήματος έχει επιτρέψει επίσης σε πολλούς κλασικούς τίτλους κονσόλας να βρουν νέα ζωή στο GBA καθώς πολλοί έχουν μεταφερθεί σε αυτό το σύστημα. Προφίλ πλήρους παιχνιδιού για αγόρια.

Game Boy Advance SP (Γνωστή επίσης ως GBA SP)

Σε απάντηση στις καταγγελίες των καταναλωτών σχετικά με τις ανεπάρκειες της αρχικής οθόνης GBA, η Nintendo κυκλοφόρησε το GBA SP. Έχει τις ίδιες δυνατότητες με το GBA και τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά, αλλά είναι πτυσσόμενο, προστατεύοντας την οθόνη όταν δεν χρησιμοποιείται. Η οθόνη είναι επίσης οπίσθια, επιτρέποντας τη δυνατότητα αναπαραγωγής σε οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού. Αν και λιγότερο άνετα από το GBA αυτό έχει γίνει το πιο δημοφιλές της τρέχουσας γενιάς Game Boys.Full Game Boy Advance SP Προφίλ.

Game Boy Micro (Επίσης γνωρίζετε ως GB Micro)

Σήμερα οι μικρότερες και πιο κομψές φορητές συσκευές είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ, οπότε ήταν φυσικό ότι η Nintendo προσέφερε αυτή τη ζήτηση με το Game Boy Micro. Μικρότερο από ένα I-Pod το Micro είναι το μικρότερο σύστημα παιχνιδιών που βασίζεται σε φυσίγγια που κατασκευάστηκε ποτέ. Το Micro εξυπηρετεί όχι μόνο ως σύστημα παιχνιδιών αλλά και ως αξεσουάρ για τη στολή σας με τις εναλλασσόμενες πλάκες προσώπου. Αυτή η μονάδα παίζει όλα τα παιχνίδια GBA, αλλά σε αντίθεση με τους προκατόχους της δεν είναι συμβατή προς τα πίσω. Προφίλ πλήρους παιχνιδιού Boy Advance Micro.