Ο επεξεργαστής βίντεο YouTube κάνει απλή επεξεργασία στο διαδίκτυο

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχει κάποια ομορφιά στην απλότητα του επεξεργαστή βίντεο του YouTube. Είναι ένα μόνο χρονολόγιο γραμμής με βασικές μεταβάσεις και εφέ, και ένα απλό χαρακτηριστικό γνώρισμα soundtrack. Αλλά είναι εύκολο να μάθουν, να χρησιμοποιούν γρήγορα, και πολύ φοβερό.

Μπορεί να είναι απλό, αλλά απλώς και μόνο επειδή βρίσκεστε στο YouTube, είναι επιτυχής και έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν εκατομμύρια παραγωγούς με τον ιστότοπο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Εξερεύνηση εμπειρογνωμόνων - Ο επεξεργαστής βίντεο YouTube κάνει απλή επεξεργασία στο διαδίκτυο

Ο επεξεργαστής βίντεο του YouTube γίνεται όλο και καλύτερος. Όταν εισήχθη αρχικά, το μόνο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να κόψετε τα κλιπ σας, να τα κανονίσετε σε ένα χρονοδιάγραμμα, να εισαγάγετε τις βασικές μεταβάσεις και να προσθέσετε ένα soundtrack.

Τώρα, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολλά έργα και να προσθέσετε εφέ για να αλλάξετε την εμφάνιση του βίντεό σας. Αυτές οι βελτιώσεις καθιστούν τον επεξεργαστή του YouTube - ήδη ένα εξαιρετικό εργαλείο - ακόμα καλύτερο.

Ακόμη και με τις πρόσφατες προσθήκες, ο επεξεργαστής YouTube παραμένει ένα απλό εργαλείο. Και η απλότητα έχει τα οφέλη της. Στην περίπτωση του επεξεργαστή βίντεο YouTube μεταφράζεται σε ταχύτητα. Όλοι γνωρίζουμε πως η αργή επεξεργασία βίντεο μπορεί να είναι σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή και θα περίμενε κανείς ότι η επεξεργασία στο διαδίκτυο θα είναι ακόμη πιο αργή.

Αυτό δεν συμβαίνει με τον επεξεργαστή βίντεο YouTube, ο οποίος επεξεργάζεται τα βίντεό σας πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα περιμένατε από μια online εφαρμογή βίντεο. Και είναι πολύ πιο εύκολο να μάθετε, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τα βίντεό σας στο YouTube σε ελάχιστο χρόνο.

Προφανώς, ένα τέτοιο περιορισμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο δεν είναι κατάλληλο για πολλά έργα. Αλλά μπορώ να φανταστώ πολλές περιπτώσεις όπου ο επεξεργαστής βίντεο του YouTube θα έρθει σε απίστευτα βολικό.

Για παράδειγμα, είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία mashups των πρόσφατων σας βίντεο. Και οι παραγωγοί δικτύων θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον επεξεργαστή βίντεο του YouTube για να προσθέσουν πιστώσεις ανοίγματος και κλεισίματος στα βίντεό τους.

Ο επεξεργαστής βίντεο του YouTube δεν είναι καθόλου περίπλοκος. Είναι απλά ένα απλό εργαλείο που έχει τη δύναμη να επηρεάσει βαθιά τον τρόπο που δημοσιεύουμε και αλληλεπιδράμε με το online βίντεο - όπως το ίδιο το YouTube.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους