Πώς να ελέγξετε το Yahoo! Ποσοστό ταχυδρομείου

Yahoo! Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιλαμβάνει 1 TB (ένα terabyte , περίπου 200 ταινίες υψηλής ευκρίνειας) ηλεκτρονικής αποθήκευσης για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων, όπως λένε εικόνες).

Η πλήρωση αυτού του χώρου με αλληλογραφία είναι σκληρή δουλειά που διαρκεί πολλά χρόνια - και είναι απολύτως εφικτή, ειδικά αν ορισμένα μηνύματα είναι μεγάλα και πλούσια σε συνημμένα αρχεία (ταινίες υψηλής ευκρίνειας;).

Αν φοβάστε ότι μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει ένα σημαντικό ποσό του Yahoo! Mail ποσόστωση αποθήκευσης και ο κίνδυνος που τρέχει σε ένα όριο που θα σας αποτρέψει από την αποστολή και λήψη περαιτέρω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του Yahoo! Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολος.

Ελέγξτε το Yahoo! Ποσοστό ταχυδρομείου

Για να μάθετε πόση ποσότητα της ποσόστωσής σας για την αποθήκευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διαδίκτυο στο Yahoo! Αλληλογραφία που χρησιμοποιείτε:

  1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πλήρη έκδοση του Yahoo! Ταχυδρομείο.
    • Ο έλεγχος της ποσόστωσής σας, δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται στο Yahoo! Βασική αλληλογραφία.
    • Για να μεταβείτε, ακολουθήστε την επιλογή Switch to the new Yahoo Mail link στο Yahoo! Βασική αλληλογραφία.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ) στο Yahoo! Ταχυδρομείο.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίστηκε.
  4. Βρείτε το συνολικό σας απόσπασμα αποθηκευτικού χώρου και το ποσοστό που χρησιμοποιείται για τα μηνύματα που βρίσκονται στο λογαριασμό σας στο κάτω μέρος της κάτω στήλης.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Ακύρωση .

Τι να κάνετε αν βρίσκεστε κοντά στο Yahoo! Όριο αποθήκευσης αλληλογραφίας και κίνδυνος εξόδου από το διάστημα

Εάν διαπιστώσετε ότι πλησιάζετε το ανώτατο όριο της ποσόστωσης αποθήκευσης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Mail, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να μειώσετε το μέγεθος του λογαριασμού:

Για να εντοπίσετε μεγάλα μηνύματα στο Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας, μπορείτε να:

Για την αρχειοθέτηση αλληλογραφίας από ένα Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας στο χώρο αποθήκευσης τοπικού υπολογιστή ή σε άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  1. Ρυθμίστε τον λογαριασμό από τον οποίο θέλετε να αρχειοθετήσετε χρησιμοποιώντας το IMAP σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς IMAP.
  2. Έχετε δύο επιλογές για την αρχειοθέτηση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου:
    • Για την αρχειοθέτηση σε άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός - είτε είναι Yahoo! Το Mail, το iCloud Mail , το Gmail ή το AOL Mail , για παράδειγμα, είναι επίσης εγκατεστημένο στο ίδιο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το IMAP.
    • Για την αρχειοθέτηση τοπικά στον υπολογιστή: Δημιουργήστε τοπικούς φακέλους στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα κρατήσει τα αρχειοθετημένα μηνύματα.
  3. Μετακινήστε όλα τα μηνύματα που θέλετε να αρχειοθετήσετε από την πηγή στο λογαριασμό προορισμού (εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό λογαριασμό IMAP) ή τους τοπικούς φακέλους (εάν θέλετε να αρχειοθετήσετε στον υπολογιστή).

(Δοκιμασμένο με το Yahoo! Mail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης desktop)