Το Giphy είναι η καλύτερη μηχανή αναζήτησης GIF στον Ιστό

Βρείτε τα καλύτερα κινούμενα GIF ανά κατηγορίες, αντιδράσεις και πολλά άλλα

Με τα κινούμενα GIF να μοιράζονται με τόσο αυξημένο ρυθμό σε όλα τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, πρέπει να αναρωτιέστε από πού πηγαίνουν όλοι. Κάποιο είδος μηχανής αναζήτησης GIF ή κάτι τέτοιο;

Αυτό είναι ακριβώς αλήθεια! Ο Giphy είναι η απόλυτη μηχανή αναζήτησης ειδικά σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να βρείτε GIF. Και παρόλο που υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη που μπορείτε να ψάξετε για να βρείτε μεγάλα GIF, ο Giphy έχει εξελιχθεί γρήγορα σε αναμφίβολα τον καλύτερο πόρο εκεί έξω.

Πώς λειτουργεί ο Giphy

Ο Giphy συγκεντρώνει μεγάλο περιεχόμενο GIF βασισμένο σε δημοφιλή GIF και όρους αναζήτησης σε ολόκληρο τον ιστό και στη συνέχεια οργανώνει, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να βρουν αυτά που χρειάζονται. Ο Giphy διαθέτει επίσης GIF από αγαπημένους ταλαντούχους καλλιτέχνες και συνεργάτες μάρκας.

Στην πρώτη σελίδα του ιστοτόπου τους, θα πρέπει να δείτε μια τεράστια μπάρα αναζήτησης με μια δέσμη GIF κάτω από αυτό. Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα GIF που είναι δημοφιλή αυτή τη στιγμή και μπορείτε να μετακινήσετε το ποντίκι πάνω από οποιοδήποτε από αυτά για να το ενεργοποιήσετε για να αρχίσετε να παίζετε.

Πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση GIF σας

Εάν έχετε ήδη κατά νου μια λέξη-κλειδί ή ένα hashtag ή έναν όρο αναζήτησης, ο γρηγορότερος τρόπος για να λάβετε αποτελέσματα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη μπάρα αναζήτησης στο Giphy, ακριβώς όπως θα χρησιμοποιούσατε το Google για να αναζητήσετε κάτι, βρείτε κάποια αποτελέσματα. Η γραμμή αναζήτησης έχει λειτουργίες αυτόματης συμπλήρωσης για να προτείνει σχετικούς όρους σε ό, τι ξεκινήσατε να πληκτρολογείτε.

Από την άλλη πλευρά, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή έναν όρο αναζήτησης για να συνδεθείτε στη γραμμή αναζήτησης, μπορείτε να περιηγηθείτε στις επιλογές του μενού που βρίσκονται ακριβώς επάνω από τη γραμμή αναζήτησης. Εδώ θα βρείτε:

Αντιδράσεις: Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα GIF για να αναπαριστούν τις αντιδράσεις τους σε κάτι στο διαδίκτυο, και αυτές συνήθως αναφέρονται ως GIF αντιδράσεων . Αυτή η ενότητα παρουσιάζει τα δημοφιλή GIF που αποτυπώνουν τέλεια τη συναισθηματική αντίδραση που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, όπως ένα ρολό ματιών, μια στιγμή LOL, μια ράψη ή ένα facepalm.

Κατηγορίες: Μερικές φορές δεν είναι μια αντίδραση που ψάχνετε. Ίσως χρειάζεστε ένα GIF συγκεκριμένης διασημότητας ή μια αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή που αγαπάτε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα κατηγοριών για να δείτε τις συλλογές των GIF που οργανώνονται από αυτούς τους τύπους θεμάτων.

Καλλιτέχνες: Η σελίδα καλλιτεχνών είναι όπου ο Giphy διαθέτει τους πιο αγαπημένους δημιουργικούς καλλιτέχνες που σχεδιάζουν και ζωοποιούν ειδικά το περιεχόμενο GIF. Μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια, κινούμενα σχέδια, animations ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιεχόμενο γραφικού σχεδιασμού σε αυτό το τμήμα.

Hot 100: Αυτή η ενότητα είναι μια ειδική σελίδα για τα κορυφαία 100 πιο δημοφιλή GIFs του Giphy. Αυτά είναι τα GIF που λαμβάνουν τις περισσότερες ενέργειες κατά πάσα πιθανότητα από την άποψη της κοινής χρήσης σε όλο τον κόσμο στο διαδίκτυο.

Αγαπημένα: Ο Giphy σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Facebook, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε συγκεκριμένα GIF ως αγαπημένα σας. Αυτό είναι ένα εύχρηστο εργαλείο αν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μια συλλογή ή να αποθηκεύσετε ορισμένα GIF για να επιστρέψετε και να χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Κοινή χρήση GIF από το Giphy

Ευτυχώς για εσάς, ο Giphy έχει κάνει εξαιρετικά εύκολο να μοιραστείτε οποιοδήποτε GIF online - ειδικά στα κοινωνικά μέσα. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε μήνυμα GIF για να μεταφερθείτε στη σελίδα του και θα πρέπει να δείτε πολλές επιλογές κοινής χρήσης κάτω από αυτό.

Facebook: Κάντε κλικ στο κουμπί Facebook για αυτόματη δημοσίευση στο Facebook.

Twitter: Κάντε κλικ στο κουμπί Twitter για να το μοιραστείτε αυτόματα σε ένα tweet.

Ενσωμάτωση: Κάντε κλικ στο κουμπί Ενσωμάτωση για να τραβήξετε το κομμάτι του κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενσωματώσετε εύκολα το GIF σε οποιοδήποτε ιστολόγιο ή ιστότοπο.

Συντομεύστε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL οποιασδήποτε εικόνας GIF και να την μετατρέψετε σε συντομότερη έκδοση για ευκολότερη και πιο καθαρή κοινή χρήση.

Εικονίδιο σύνδεσης: Κάντε κλικ στο εικονίδιο σύνδεσης για να αντιγράψετε αυτόματα τη σύνδεση.

Στο πλάι, θα δείτε κάποια σχετικά GIF σε αυτό που βλέπετε αυτήν τη στιγμή. Στο κάτω μέρος, είναι διαθέσιμος ένας σύντομος κατάλογος των hashtag, στον οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερα σχετικά GIF.

Εάν θέλετε να μάθετε τις λεπτομέρειες σχετικά με οποιοδήποτε GIF, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στο κάτω μέρος της σελίδας, συμπεριλαμβανομένης της πηγής, των διαστάσεων, του μεγέθους και του αριθμού των καρέ που χρησιμοποιήσατε.

Για να αρχίσετε να δημιουργείτε εύκολα τα δικά σας GIF εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά, ελέγξτε αυτή τη λίστα δωρεάν εφαρμογών GIF maker για iPhone και Android ή ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα δωρεάν εργαλεία GIF Maker .