Πώς να αποφύγετε την υπερφόρτωση ειδοποιήσεων στο ρολόι της Apple

01 από 04

Πώς να αποφύγετε την υπερφόρτωση ειδοποιήσεων στο ρολόι της Apple

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Apple Watch είναι ότι, επειδή στέλνει ειδοποιήσεις από το iPhone σας στο ρολόι σας, μπορείτε να κρατήσετε το τηλέφωνό σας στην τσέπη σας περισσότερο. Ξεχάστε να χρειαστεί να τραβήξετε και να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας για να δείτε τα γραπτά μηνύματα και τις αναφορές Twitter, φωνητικά μηνύματα ή αθλητικά αποτελέσματα. Με το Apple Watch , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε τον καρπό σας.

Ακόμα καλύτερα, η απτική ανατροφοδότηση της Apple Watch σημαίνει ότι θα αισθανθείτε μια δόνηση κάθε φορά που υπάρχει μια ειδοποίηση για έλεγχο. διαφορετικά, μπορείτε να εστιάσετε σε οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να κάνετε.

Αυτό είναι σπουδαίο, εκτός από ένα πράγμα: εάν έχετε πολλές εφαρμογές της Apple Watch, θα βρείτε τον εαυτό σας συγκλονισμένοι από τις ειδοποιήσεις ώθησης ( μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ειδοποιήσεις push και τον τρόπο ελέγχου τους ). Κανείς δεν θέλει τον καρπό να δονείται κάθε φορά που συμβαίνει κάτι στο Twitter και το Facebook, στο φωνητικό ταχυδρομείο ή στα κείμενα σας, όταν υπάρχουν σπάνια νέα ή ενημερωμένα αποτελέσματα σε μεγάλα παιχνίδια, όταν πλησιάζει η διαδρομή σας Uber ή παίρνετε κατευθύνσεις. Κάνοντας αυτό πολλές ειδοποιήσεις είναι αποσπούν την προσοχή και ενοχλητικό.

Η λύση είναι να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του Watch. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις εφαρμογές από τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, το είδος των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε και άλλα.

02 από 04

Επιλέξτε Δείκτης ειδοποίησης και Ρυθμίσεις απορρήτου

Πιστέψτε το ή όχι, κανένα από τα βήματα που απαιτούνται για τη διαχείριση των ειδοποιήσεων στο Apple Watch σας δεν απαιτεί το ίδιο το Watch. Αντ 'αυτού, όλες οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων αντιμετωπίζονται στο iPhone, οι περισσότερες από τις οποίες είναι στην εφαρμογή Apple Watch.

  1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας
  2. Πατήστε Ειδοποιήσεις
  3. Στην οθόνη Ειδοποιήσεις υπάρχουν δύο αρχικές ρυθμίσεις που πρέπει να επιλέξετε: Δείκτης ειδοποιήσεων και απορρήτου ειδοποιήσεων
  4. Όταν είναι ενεργοποιημένη, ο Ένδειξη ειδοποιήσεων εμφανίζει μια μικρή κόκκινη κουκκίδα στην κορυφή της οθόνης Watch όταν έχετε μια ειδοποίηση για έλεγχο. Είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό. Σας συνιστούμε να το ενεργοποιείτε μετακινώντας το ρυθμιστικό στο On / green
  5. Από προεπιλογή, το ρολόι εμφανίζει το πλήρες κείμενο των ειδοποιήσεων. Για παράδειγμα, εάν λάβετε ένα μήνυμα κειμένου, θα δείτε αμέσως το περιεχόμενο του μηνύματος. Αν είστε πιο συνειδητοποιημένοι στο ιδιωτικό απόρρητο, ενεργοποιήστε την απορρήτου ειδοποιήσεων μετακινώντας το ρυθμιστικό στην επιλογή Ενεργοποίηση / πράσινο και θα πρέπει να πατήσετε την ειδοποίηση πριν εμφανιστεί οποιοδήποτε κείμενο.

03 του 04

Ρυθμίσεις ειδοποίησης ρολογιών της Apple για ενσωματωμένες εφαρμογές

Με τις συνολικές ρυθμίσεις που επιλέξατε στην τελευταία σελίδα, ας προχωρήσουμε στον έλεγχο των ειδοποιήσεων που στέλνει το iPhone σας στο Apple Watch από τις ενσωματωμένες εφαρμογές. Αυτές είναι οι εφαρμογές που συνοδεύουν το ρολόι, το οποίο δεν μπορείτε να διαγράψετε ( μάθετε γιατί εδώ ).

  1. Μεταβείτε στην πρώτη ενότητα εφαρμογών και πατήστε σε εκείνη των οποίων οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων θέλετε να αλλάξετε
  2. Όταν το κάνετε, υπάρχουν δύο επιλογές ρυθμίσεων: Mirror my iPhone ή Custom
  3. Το Mirror my iPhone είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση για όλες τις εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι το ρολόι σας θα χρησιμοποιεί τις ίδιες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων με τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας. Για παράδειγμα, αν δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μηνύματα κειμένου ή από το Βιβλιάριο στο τηλέφωνό σας, δεν θα τα λάβετε στο ρολόι σας
  4. Αν πατήσετε Προσαρμοσμένο , θα μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές προτιμήσεις για το ρολόι σας από το τηλέφωνό σας. Τι αυτές οι προτιμήσεις εξαρτώνται από την εφαρμογή που επιλέγετε. Κάποιο-όπως το Ημερολόγιο, που εμφανίζεται στο τρίτο στιγμιότυπο οθόνης, προσφέρει ορισμένες ρυθμίσεις, ενώ άλλες, όπως οι Φωτογραφίες, προσφέρουν μόνο μία ή δύο επιλογές. Εάν επιλέξετε Προσαρμογή, θα χρειαστεί να κάνετε μια σειρά άλλων επιλογών
  5. Όταν έχετε επιλέξει τις ρυθμίσεις σας για κάθε ενσωματωμένη εφαρμογή, πατήστε Ειδοποιήσεις στην επάνω αριστερή γωνία για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη Ειδοποιήσεις.

04 του 04

Ρυθμίσεις ειδοποίησης παρακολούθησης της Apple για εφαρμογές τρίτου μέρους

Η τελευταία επιλογή για αποφυγή υπερφορτώσεων ειδοποιήσεων είναι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τις εφαρμογές τρίτων που έχουν εγκατασταθεί στο ρολόι σας .

Οι επιλογές σας σε αυτή την περίπτωση είναι απλούστερες: Κατεβάστε το iPhone σας ή μην πάρετε καμία ειδοποίηση καθόλου.

Για να καταλάβετε γιατί αυτές είναι οι επιλογές σας, πρέπει να ξέρετε λίγο για τις εφαρμογές της Apple Watch. Δεν είναι εφαρμογές υπό την έννοια που έχουμε μάθει: δεν έχουν εγκατασταθεί στο Watch. Αντ 'αυτού, πρόκειται για επεκτάσεις εφαρμογών για iPhone, οι οποίες, όταν η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας και το τηλέφωνό σας και το Watch έχουν αντιστοιχιστεί, εμφανίζονται στο ρολόι. Αποσυνδέστε τις συσκευές ή αφαιρέστε την εφαρμογή από το τηλέφωνο και θα εξαφανιστεί και από το ρολόι.

Εξαιτίας αυτού, ελέγχετε όλες τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για εφαρμογές τρίτων στο ίδιο το iPhone. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο:

  1. Ρυθμίσεις
  2. Ειδοποιήσεις
  3. Αγγίξτε την εφαρμογή που θέλετε να αλλάξετε
  4. Επιλέξτε τις προτιμήσεις σας

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε καθόλου ειδοποιήσεις από εφαρμογές τρίτου μέρους. Κάνετε αυτό στην εφαρμογή Apple Watch μετακινώντας το ρυθμιστικό για κάθε εφαρμογή σε Off / Clear.