Πώς να αφαιρέσετε το κάλυμμα πίσω όψης σημειώσεων της Samsung Galaxy

Αφαιρέστε το κάλυμμα πίσω άκρου του σημειώματος Galaxy Note για να αντικαταστήσετε την μπαταρία, την κάρτα SIM και το MicroSD

Χάρη στην οθόνη Quad HD Super AMOLED με μοναδική άκρη, το Galaxy Note Edge της Samsung είναι σίγουρα ένα όμορφο τηλέφωνο, αλλά υπάρχουν και άλλα καλά νέα για τους οπαδούς της σειράς τηλεφώνων Galaxy της Samsung.

Όπως πολλά από τα smartphones της οικογένειας Galaxy, το Note Edge σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάξετε εύκολα την μπαταρία, την κάρτα microSD ή ακόμα και την κάρτα SIM της, σε αντίθεση με κάποιους άλλους ανταγωνιστές της, όπως το iPhone. Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τους χρήστες ενέργειας που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους πολύ, ταξιδεύουν με άλλες χώρες ή καταναλώνουν τόνο μέσων.

Λοιπόν, πώς πηγαίνετε να κάνετε όλα τα πράγματα; Ας ξεδιπλώσουμε τη διαδικασία μέσω εικόνων με ένα γρήγορο σεμινάριο, ξεκινώντας με την αφαίρεση του πίσω καλύμματος:

01 από 05

Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα

Η αφαίρεση του πίσω καλύμματος του Samsung Galaxy Note Edge είναι τόσο εύκολη όσο ένα-δύο-τρία. Jason Hidalgo

Η Samsung συνήθως παίρνει κάποια θλίψη για τη φθηνή αίσθηση των πίσω καλύμμάτων της. Από την πλευρά συν, όμως, κάνει την αφαίρεση των εν λόγω καλύμματα αρκετά εύκολη. Πρώτον, θα πρέπει να βρείτε τη μικρή εγκοπή που συνήθως εμφανίζεται στα πίσω καλύμματα των τηλεφώνων της Samsung, όπως το Galaxy S5 , για παράδειγμα. Στην περίπτωση του Edge Note, η εγκοπή μπορεί να βρεθεί στην επάνω άκρη, χωρίς λογοπαίγνιο, του smartphone ακριβώς κάτω από το κουμπί τροφοδοσίας. Απλά εισάγετε το καρφί σας εκεί για να πιέσετε και στη συνέχεια τραβήξτε πίσω. Ω ναι, αισθανθείτε ελεύθερος να χρησιμοποιήσετε δύο χέρια, καθώς διευκολύνει τη διαδικασία. Voila, το εξώφυλλο πρέπει τώρα να ξεκινάει. Αφού είναι απενεργοποιημένο, έχετε τώρα πρόσβαση στην εκτεθειμένη πλάτη, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, του microSD και της κάρτας SIM.

02 του 05

Αντικαταστήστε τη μπαταρία Samsung Galaxy Note Edge

Μια ματιά στη μπαταρία του Samsung Galaxy Note Edge. Jason Hidalgo

Δείτε αυτό το μακρύ ορθογώνιο πράγμα που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης του Note Edge; Αυτή θα είναι η μπαταρία για το smartphone. Πριν από τη λήψη, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να απενεργοποιήσετε πρώτα το τηλέφωνό σας. Μόλις είστε έτοιμοι, θα δείτε μια εσοχή στο κάτω μέρος της υποδοχής της μπαταρίας. Απλά εισάγετε το καρφί σας εκεί και τραβήξτε έξω. Για να τοποθετήσετε μια καινούργια μπαταρία, απλώς αναστρέψτε τη διαδικασία και ευθυγραμμίστε πρώτα την κορυφή της μπαταρίας στην υποδοχή, στη συνέχεια πιέστε προς τα κάτω. Αυτό είναι λίγο πολύ. Γνωρίζοντας πώς να βγάλετε τη μπαταρία είναι επίσης ένα χρήσιμο τέχνασμα σε περίπτωση που χρειαστεί να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας εάν παγώσει για κάποιο λόγο.

03 του 05

Αντικαταστήστε την κάρτα SIM Samsung Galaxy Note Edge

Δείτε τη μικρή λευκή κάρτα; Αυτή είναι η κάρτα SIM για το Samsung Galaxy Note Edge. Jason Hidalgo

Βλέπετε αυτή τη λευκή κάρτα κάτω από το μεταλλικό στήριγμα; Αυτή θα είναι η κάρτα SIM. Αν δεν είστε σίγουροι, η υποδοχή έχει τις λέξεις-κλειδιά "SIM" εγγεγραμμένες κάτω από αυτήν. Για να βγάλετε την κάρτα SIM Galaxy Note Edge, απλά πατήστε το καρφί σας προς την αριστερή άκρη και αγγίξτε το εσωτερικό σας Salt N 'Pepa ωθήστε το πραγματικά καλό προς τα δεξιά. Για να κάνετε τη διαδικασία πιο ομαλή, βγάλτε πρώτα την μπαταρία όπως φαίνεται στο προηγούμενο σεμινάριο.

04 του 05

Τοποθετήστε μια κάρτα μνήμης στην άκρη του σημειώματος της Samsung Galaxy

Δείτε αυτή την υποδοχή στα αριστερά της φωτογραφικής μηχανής Samsung Galaxy Note Edge; Εκεί πηγαίνει η κάρτα μνήμης microSD. Jason Hidalgo

Αναρωτιέστε πού είναι η χαρά της υποδοχής της κάρτας μνήμης της Note Edge; Είναι πραγματικά πίσω από το πίσω κάλυμμα, πάρα πολύ. Πιο συγκεκριμένα, είναι ακριβώς στα αριστερά της φωτογραφικής μηχανής, στην υποδοχή με τις λέξεις "microSD" εγγεγραμμένες σε αυτό. Θα παρατηρήσετε επίσης ένα λογότυπο που απεικονίζει μια κάρτα μνήμης στα αριστερά αυτών των λέξεων. Σημειώστε το (μια άλλη λέξη!), Καθώς αυτός είναι ο τρόπος που θέλετε να τοποθετήσετε την κάρτα στην υποδοχή.

05 του 05

Αντικαταστήστε το κάλυμμα πίσω όψης σημειώσεων Samsung Galaxy

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ανοίγματα όπως αυτό όταν τοποθετείτε πίσω το πίσω κάλυμμα της Samsung Galaxy Note Edge. Jason Hidalgo

Αφού τελειώσετε όλοι με την αντικατάσταση της μπαταρίας, της κάρτας SIM και της κάρτας μνήμης, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το πίσω κάλυμμα του Galaxy Note Edge. Απλά ευθυγραμμίστε το πίσω κάλυμμα με τις άκρες και αρχίστε να πιέζετε προς τα κάτω. Θα ακούσετε πολλά ακουστικά κλικ, καθώς το κάλυμμα ασφαλίζεται ξανά στη θέση του. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε και τα μάτια σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ανοίγματα όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρή σφράγιση.