7 Δωρεάν εργαλεία GIF Maker για την μετατροπή βίντεο σε κινούμενες φωτογραφίες

Δημιουργήστε GIF από το YouTube ή από τα δικά σας βίντεο

Υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές GIF maker που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην κινητή συσκευή σας για να δημιουργήσετε εύκολα κινούμενες εικόνες GIF από τα βίντεο που έχετε τραβήξει με τη συσκευή σας. Αλλά τι γίνεται αν έχετε ένα βίντεο YouTube, μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια ταινία στον υπολογιστή σας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα δικά σας GIF;

Λοιπόν, υπάρχει πάντα Photoshop, GIMP ή άλλοι τύποι λογισμικού που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, αλλά πιθανόν να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πολύπλοκα εργαλεία για να κάνετε GIF. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν μια πιο γρήγορη επιλογή από αυτό.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο εξελίσσεται η εξωφρενική κοινή χρήση GIF για να γίνουν αυτές τις μέρες , έχουν γίνει διαθέσιμα περισσότερα ηλεκτρονικά εργαλεία για να συμβάλει στην απλοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας GIF. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι γελοία εύκολο και γρήγορο στη χρήση, ανεξάρτητα από το πόσο τεχνολογικά έχετε αμφιβολίες για να σκεφτείτε ότι μπορεί να είστε.

Η παρακάτω λίστα με ηλεκτρονικά εργαλεία για τη δημιουργία GIF είναι μεγάλη αν χρειάζεστε μια πολύ απλή επιλογή δημιουργού GIF . Μπορείτε να έχετε το δικό σας προσαρμοσμένο GIF ολοκληρωμένο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

01 από 07

MakeAGIF.com

Screenshot της MakeAGIF.com

Το MakeAGIF.com προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για τη δημιουργία GIF, συμπεριλαμβανομένων των GIF από εικόνες, την κάμερα ιστού, τα βίντεο YouTube ή ένα βίντεο που έχετε ήδη μεταφορτώσει στον υπολογιστή σας. Προσφέρει ακόμη δωρεάν φιλοξενία εικόνων, ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε το GIF και να μοιραστείτε τη διεύθυνση URL σε όλο τον ιστό.

Αυτή είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας GIF για πολλούς χρήστες, συνοδευόμενη από μια κοινότητα ενεργών κατασκευαστών GIF. Μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή GIF που έχουν δημιουργήσει άλλοι σε όλες τις διαφορετικές κατηγορίες. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε GIF για να το κατεβάσετε, να το μοιραστείτε με τα κοινωνικά μέσα ή ακόμα και να δείτε την πηγή του. Περισσότερο "

02 του 07

Meme Center

Στιγμιότυπο οθόνης του MemeCenter.com

Το Meme Center είναι ευρέως γνωστό για τα δημοφιλή χαρακτηριστικά των meme builder και των γρήγορων meme, αλλά το εργαλείο του GIF Maker είναι πολύ μεγάλο. Μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα GIF ή GIF αντιδράσεων και, στη συνέχεια, να επιλέξετε να τα δημιουργήσετε από υπάρχον βίντεο, εικόνες ή από το μηδέν.

Αισθανθείτε ελεύθεροι να προσθέσετε κείμενο και να σχεδιάσετε το GIF σας για να του δώσετε λίγο επιπλέον αίσθηση προσωπικής καλλιτεχνίας ή χιούμορ στο διαδίκτυο. Αποθηκεύστε το και στη συνέχεια το μοιραστείτε όταν τελειώσετε. Περισσότερο "

03 του 07

Imgur

Στιγμιότυπο οθόνης του Imgur.com

Το Imgur είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή συστήματα κοινής χρήσης εικόνων και φιλοξενίας πλατφορμών online - ειδικά για τα GIF. Τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα δικά σας GIF από υπάρχοντα βίντεο οπουδήποτε online.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο δεδομένο πεδίο και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τα βήματα για να δημιουργήσετε το GIF από το επιλεγμένο κλιπ σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το σεμινάριο για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Imgur για να δημιουργήσετε ένα GIF από ένα βίντεο για βήμα-βήμα. Περισσότερο "

04 του 07

Γίφι

Στιγμιότυπο οθόνης του GIphy.com

Ο Giphy είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης για κινούμενα GIF και τώρα διαθέτει ένα δικό του εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες του που αγαπούν να ανακαλύψουν και να μοιραστούν τα GIF για να δημιουργήσουν τη δική τους. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση URL σε ένα βίντεο (από το YouTube, το Vimeo ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό site) και αρχίστε να δημιουργείτε!

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε τα υπάρχοντα αρχεία βίντεο από τον υπολογιστή σας στον δημιουργό του GIF. Το βίντεο θα αρχίσει να παίζει (χωρίς ήχο) και θα μπορείτε να επιλέξετε το κλιπ που θέλετε για το GIF σας, καθώς και να προσθέσετε μια προαιρετική λεζάντα και ετικέτες. Περισσότερο "

05 του 07

Imgflip

Στιγμιότυπο οθόνης του ImgFlp.com

Το Imgflip σας δίνει δύο επιλογές για τη δημιουργία GIF: από ένα βίντεο ή από μια συλλογή εικόνων. Στην καρτέλα βίντεο, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση ενός βίντεο YouTube στη γραμμή URL ή μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή από τον υπολογιστή σας.

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εγγραφείτε πρώτα σε ένα λογαριασμό για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη δημιουργία. Το Imgflip προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής για τα GIF σας, καθώς και μια έκδοση Pro, αν χρειαστεί να ανεβάσετε βίντεο μεγαλύτερα από 35MB με την τρέχουσα δωρεάν υπηρεσία. Περισσότερο "

06 του 07

EZGIF.com

Στιγμιότυπο οθόνης του EZGIF.com

Ένα άλλο άκρως απλό εργαλείο GIF είναι το EZGIF, το οποίο προσφέρει δύο επιλογές για να μετατρέψετε τα βίντεο σε GIF. Μπορείτε είτε να ανεβάσετε ένα υπάρχον αρχείο βίντεο από τον υπολογιστή σας είτε να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στα συγκεκριμένα πεδία.

Το GIF σας θα μετατραπεί και θα δείτε το τελικό προϊόν παρακάτω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις συμβουλές και τους περιορισμούς κάτω από αυτές τις ενότητες για να διασφαλίσετε ότι το βίντεό σας θα μετατραπεί σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα μάθετε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα εργαλεία επεξεργασίας που εμφανίζονται μόλις δημιουργηθεί το GIF εξόδου σας. Περισσότερο "

07 του 07

GIFMaker.me

Στιγμιότυπο οθόνης του GIFMaker.me

Το GIFMaker.me δεν είναι ακριβώς ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα βίντεο σε GIF, αλλά σας αξίζει να αναφέρετε αν έχετε μια συλλογή από φωτογραφίες που θέλετε να συνδυάσετε για να δημιουργήσετε GIF. Απλά μεταφορτώστε πολλαπλές εικόνες χύμα στον ιστότοπο (μέχρι 300 σε μορφή JPG, PNG ή GIF) και σύρετε τις εικόνες γύρω για να τις τοποθετήσετε στη σωστή σειρά για το GIF σας.

Χρησιμοποιήστε τον πίνακα ελέγχου στη δεξιά πλευρά για να επεξεργαστείτε και να κάνετε προεπισκόπηση του GIF σας. Το GIFMaker.me προσφέρει επίσης πρόσθετες λειτουργίες, όπως το συνδυασμό GIF, τη δημιουργία κινούμενων εικόνων βίντεο, τη δημιουργία κινούμενων εικόνων πλαισίων, τη μείωση του μεγέθους του αρχείου GIF και πολλά άλλα. Περισσότερο "