Πώς λειτουργεί το Dubsmash και πώς να το χρησιμοποιήσετε

01 από 05

Ξεκινήστε με το Dubsmash

Φωτογραφία © Tim Macpherson

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν αγκαλιάσει πλήρως την τάση βίντεο που έχει καταγραφεί για κινητά . Όσο πιο δημιουργικός μπορείτε να πάρετε, τόσο το καλύτερο - και γι 'αυτό το Dubsmash έχει γίνει ένα τόσο μεγάλο χτύπημα.

Το Dubsmash είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε σύντομα ηχητικά κλιπ γνωστών αποσπάσματα από ταινίες, στίχους από δημοφιλή τραγούδια ή ακόμα και ήχους από ιογενή βίντεο, τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε πάνω από τις εγγραφές σας. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να κινηματογραφήσετε ένα πραγματικά αστείο βίντεο από τον εαυτό σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πάρα πολλή προσπάθεια σε αυτό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iPhone και Android. Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε ακριβώς πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε μόνοι σας, κάντε κλικ στις επόμενες διαφάνειες για ένα σύντομο φροντιστήριο οθόνης.

02 του 05

Περιηγηθείτε στο μενού Trending, Discover ή Ήχοι μου για να επιλέξετε έναν ήχο

Στιγμιότυπο οθόνης του Dubsmash για iOS

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή Dubsmash στη συσκευή σας, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε με τη μαγνητοσκόπηση των δικών σας βίντεο αμέσως. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές, το Dubsmash δεν απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, αν και θα σας ζητηθεί να το κάνετε σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης βίντεο.

Η κύρια καρτέλα θα εμφανίσει τρεις κατηγορίες που μπορείτε να περιηγηθείτε στην κορυφή: Trending , Discover και My Sounds .

Προσαρμογή: Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε συλλογές ήχων ανά θέμα. Πατήστε στο Love , Reality TV , Swag , Old School ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία για να δείτε ποιους ήχους περιέχονται σε αυτά.

Ανακαλύψτε: Πρόκειται για ήχους που έχουν μεταφορτωθεί από άλλους χρήστες, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα.

Οι ήχοι μου: Εδώ, μπορείτε να ανεβάσετε τους δικούς σας ήχους ή να δείτε όλους τους ήχους από άλλους χρήστες που προτιμήσατε όταν πατήσατε το κουμπί αστέρι σε όσα σας άρεσε.

Για να ακούσετε έναν ήχο, απλά πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στα αριστερά του. Εάν θέλετε να προχωρήσετε και να αρχίσετε να αντιγράφετε ένα βίντεο με τον εαυτό σας με έναν επιλεγμένο ήχο, απλώς πατήστε τον τίτλο του ίδιου του ήχου.

03 του 05

Καταγράψτε το βίντεό σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Dubsmash για iOS

Μόλις βρείτε ένα κλιπ ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και έχετε επιλέξει τον τίτλο του, η εφαρμογή θα σας μεταφέρει σε μια καρτέλα εγγραφής βίντεο και θα σας ζητήσει την άδεια χρήσης της φωτογραφικής σας μηχανής.

Πατήστε "Έναρξη" για να ξεκινήσει η εγγραφή και θα ακούσετε τον ηχητικό κλιπ να αρχίζει να αναπαράγεται με μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου στο επάνω μέρος της οθόνης. Αφού ολοκληρωθεί, θα δείτε μια προεπισκόπηση του βίντεό σας.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο X στην επάνω αριστερή γωνία, εάν θέλετε να επαναλάβετε το βίντεο, ή να πατήσετε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία για να συνεχίσετε. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο μικρού χαμόγελου στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης για να προσθέσετε το emoji στο βίντεο σας.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το βίντεό σας, πατήστε Επόμενο .

04 του 05

Μοιραστείτε το Βίντεο σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Dubsmash για iOS

Αφού επεξεργαστείτε το βίντεό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας στο Facebook Messenger , WhatsApp , μέσω μηνύματος κειμένου ή απλά να το αποθηκεύσετε στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας.

Αν σχεδιάζετε να το μοιραστείτε με κοινωνικά δίκτυα, όπως το Instagram , θα πρέπει να αποθηκεύσετε πρώτα στη φωτογραφική μηχανή σας και στη συνέχεια να την ανεβάσετε μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

05 του 05

Δείτε τα κοκτέιλ σας σε μια θέση

Στιγμιότυπο οθόνης του Dubsmash για iOS

Επιστρέφοντας στην κύρια καρτέλα με όλα τα διαθέσιμα κλιπ ήχου, θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία που μπορείτε να αγγίξετε.

Θα εμφανιστεί ένα συρόμενο μενού με τρεις επιλογές: Τα κουμπιά μου , Προσθήκη ήχου και Ρυθμίσεις . Όλα τα βίντεο που δημιουργείτε θα εμφανιστούν κάτω από το My Dubs και μπορείτε να προσθέσετε έναν ήχο καταγράφοντάς το, να το μεταφέρετε από το iTunes ή να το προσθέσετε από την γκαλερί σας στην περιοχή Add Sound .

Οι ρυθμίσεις σας σάς δίνουν μόνο μερικές προσαρμόσιμες επιλογές - όπως το όνομα χρήστη, τον αριθμό τηλεφώνου σας και την προτιμώμενη γλώσσα.

Αυτό είναι μόνο που πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε με την αντιγραφή! Κάντε λήψη της εφαρμογής τώρα αν δεν το έχετε κάνει ήδη.