Οι πιο δημοφιλείς τάσεις κοινωνικής εφαρμογής για εφήβους

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να παραμείνουν συνδεδεμένοι

Γονείς: Να εκπαιδεύετε πάντα τον εαυτό σας και τα παιδιά για τους κινδύνους των online αρπακτικών παιδιών . Μάθετε πώς να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του παιδιού σας στο διαδίκτυο (και σε smartphones!), Να αποκλείετε την πρόσβαση σε ιστότοπους ή να απενεργοποιείτε μια κάμερα εάν ανησυχείτε για το παιδί σας που έχει πρόσβαση σε αυτές και σε άλλες παρόμοιες τοποθεσίες.

Η κοινωνική δικτύωση εξελίσσεται συνεχώς. Πηγαίνουν τις ημέρες όταν το MySpace και το Facebook διέκριναν τον ιστό. Τώρα, σχεδόν όλοι έχουν πάει κινητό, με την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο σε πραγματικό χρόνο να γίνει η μεγάλη τάση που οι άνθρωποι είναι πιο ενθουσιασμένοι, ειδικά οι έφηβοι.

Το Facebook ομολογουμένως ομολόγησε ότι προσπάθησε να διατηρήσει τους νεότερους χρήστες του και να ενθουσιάσει την αλληλεπίδραση στην πλατφόρμα του, παρά το γεγονός ότι ήταν το τελευταίο κοινωνικό δίκτυο επιλογής για τους νέους.

Έτσι, πού να πάει η νεότερη γενιά; Λοιπόν ... είναι ήδη στα τηλέφωνα και τα tablet τους, φυσικά, έτσι ώστε να κάνουν το καλύτερο από αυτό χρησιμοποιώντας τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και messenger στην αγορά. Τα παιδιά συρρέουν σε αυτά από τις χιλιάδες κάθε μήνα.

01 από 10

WhatsApp

Πολλά παιδιά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Facebook Messenger στα τηλέφωνά τους για να έρθουν σε επαφή με τους φίλους τους, αλλά ίσως να μην συνειδητοποιήσετε ότι το Facebook διαθέτει άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται WhatsApp .

Το WhatsApp είχε 700 εκατομμύρια ενεργά μηνιαίους χρήστες από τον Ιανουάριο του 2015 και δεν χρησιμοποιούν μόνο τη λειτουργία γραπτών μηνυμάτων. Το WhatsApp σας επιτρέπει επίσης να δημοσιεύετε ενημερώσεις κατάστασης, να στέλνετε βίντεο, να μοιράζεστε την τοποθεσία σας και να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής / βίντεο μέσω του Διαδικτύου.

Η όλη πλατφόρμα είναι απομονωμένη από το Facebook, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις δύο αλληλεπικαλύψεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε το WhatsApp στον υπολογιστή σας ή σε μια κινητή συσκευή, καθώς και να το χρησιμοποιήσετε στον ιστό. Περισσότερο "

02 από 10

Snapchat

Το Snapchat είναι μια άλλη εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή ιδιωτικών μηνυμάτων για φωτογραφίες και σύντομα βίντεο, τα οποία διαγράφονται αυτόματα μετά την προβολή τους για λίγα δευτερόλεπτα.

Για τους εφήβους, αυτό το χαρακτηριστικό "αυτοκαταστροφής" είναι ένα μεγάλο μέρος του τι κάνει το Snapchat τόσο ελκυστικό, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να αλληλεπιδρούν περισσότερο δεδομένου ότι όλα τα προηγούμενα snaps τους εξαφανίζονται.

Επιπλέον, το Snapchat δεν είναι απλώς μια εφαρμογή κοινής χρήσης μέσων. μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε χρήματα στους φίλους σας .

Η προστασία ιδιωτικού απορρήτου, η σέτισμα και η αποθήκευση των στιγμιότυπων οθόνης έχουν προκαλέσει ορισμένα προβλήματα για αυτό, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μια από τις πιο καυτές εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι έφηβοι όλο και περισσότερο.

Το Snapchat είναι διαθέσιμο για λήψη μόνο σε κινητές συσκευές. Περισσότερο "

03 από 10

Τηλεγράφημα

Τηλεγράφημα

Το τηλεγράφημα είναι ενδιαφέρον επειδή σας επιτρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα από την τυπική εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων και είναι εντελώς δωρεάν με μηδενικές διαφημίσεις.

Όλα τα κείμενα και οι τηλεφωνικές σας κλήσεις κρυπτογραφούνται μέσω τηλεγράφων και μπορείτε να στείλετε απολύτως οποιοδήποτε τύπο αρχείου θέλετε (ακόμη και μεγάλοι μέχρι 1,5 GB). Αυτό είναι εντελώς μοναδικό για τις περισσότερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που υποστηρίζουν μόνο αρχεία εικόνας και βίντεο.

Όλα τα μηνύματά σας συγχρονίζονται σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, επειδή τα μηνύματά σας (και ακόμη και αρχεία) αποθηκεύονται στο σύννεφο. Ωστόσο, μπορείτε να διαγράψετε κείμενα όποτε θέλετε και ακόμη και να κάνετε μυστικές συνομιλίες που διαλύουν τα μηνύματα σε χρονοδιακόπτη.

Επιπλέον, αν έχετε έως και 5.000 φίλους, μπορείτε να τους προσκαλέσετε σε ένα ενιαίο μήνυμα ομάδας!

Οι χρήστες iOS, Android και Windows Phone μπορούν να εγκαταστήσουν Telegram, όπως και τα Windows, Mac και Linux. Η έκδοση ιστού σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε τηλεγράφημα από οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να εγκαταστήσετε το λογισμικό. Περισσότερο "

04 από 10

Κικ

Όπως το WhatsApp, το Kik έχει γίνει μια απίστευτα δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για παιδιά που θέλουν να συνομιλήσουν με τους φίλους τους. Είναι μόνο μία από τις άλλες γρήγορες και διαισθητικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιούνται ως εναλλακτική λύση για την αποστολή SMS, απαιτώντας μόνο ένα όνομα χρήστη και όχι έναν αριθμό τηλεφώνου.

Τα Bots υποστηρίζονται επίσης στο Kik, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κόσμο μέσω μιας διεπαφής συνομιλίας.

Εάν ρίξετε μια ματιά στο Instagram, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι πολλά προφίλ καταγράφουν τα ονόματα χρηστών Kik στο bios τους, έτσι ώστε άλλοι Instagrammers να έχουν κάποιο τρόπο να επικοινωνήσουν με αυτούς ιδιωτικά.

Το Kik συνεργάζεται με τις κινητές συσκευές Android, iOS, Amazon και Microsoft Περισσότερα »

05 από 10

Κελάδημα

Λόγω του πόσο μεγάλο είναι ένας πόρος που έχει γίνει το Twitter για τη λήψη ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο και τη σύνδεση με υψηλού προφίλ πρόσωπα και celebs (όπως μουσικοί, συγκροτήματα, ηθοποιοί, πολιτικοί κλπ.), Οι έφηβοι έχουν πάρει γρήγορα μια προτίμηση σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο microblogging .

Επιπλέον, επειδή το Twitter είναι τόσο εξαιρετικά απλό στη χρήση από μια κινητή συσκευή, είναι ακόμα πιο εύκολη η πρόσβαση. Φυσικά, με την ενσωμάτωση των ενσωματωμένων πολυμέσων όπως φωτογραφίες, άρθρα και βίντεο σε tweets μέσω Twitter Κάρτες, το οπτικό στοιχείο που τα περισσότερα παιδιά πραγματικά αγαπούν μπορεί να πάρει αυτό και στο Twitter.

Οι χρήστες μπορούν να πάρουν στο Twitter από τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet τους. Δείτε όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Twitter στη σελίδα εφαρμογών τους. Περισσότερο "

06 από 10

Google+

Google, Inc.

Το Google Plus είναι σχεδόν δύσκολο να αποφευχθεί, καθώς είναι προσαρτημένο στις άλλες υπηρεσίες της Google, όπως η Αναζήτηση, το Gmail, το YouTube, το Google Play και τα Έγγραφα Google. Επιπλέον, επειδή είναι τόσο στενά συνυφασμένες, είναι εύκολο να βρείτε φίλους που έχουν ήδη λογαριασμό.

Το κοινωνικό δίκτυο της Google είναι λίγο σαν το Twitter, καθώς είναι μια μεγάλη συλλογή πληροφοριών που ενημερώνεται συνεχώς. Μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένους κύκλους συγκεκριμένων τύπων ανθρώπων για να ακολουθήσετε, ώστε να είναι εύκολο να κοιτάξετε μόνο αυτό που σας ενδιαφέρει.

Το Google Plus έχει μια σειρά από άλλα δροσερά χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται σε αυτό, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και το Hangouts , η δημοφιλής υπηρεσία βίντεο και γραπτών μηνυμάτων της Google για ατομικές ή ομαδικές συνομιλίες. Περισσότερο "

07 από 10

WeChat

WeChat

Εγγραφείτε στο WeChat από το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Η όλη διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και απλή, μετά την οποία μπορείτε να καλέσετε τηλέφωνα, να μιλήσετε με φίλους και να συναντήσετε ακόμη και εντελώς τυχαίους ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με το WeChat που δεν εμφανίζεται στις περισσότερες άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων είναι το κουμπί Shake . Χρησιμοποιήστε το για να βρείτε άλλους χρήστες WeChat στον κόσμο που κουνάουν το τηλέφωνό τους επίσης και μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να τους μιλάτε μαζί τους.

Μια παρόμοια ενότητα που βρίσκεται κοντά στο Google App σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άτομα κοντά στην τοποθεσία σας.

Προσθέστε "Στιγμές" στο WeChat για να δείτε φίλους. Είναι σαν μια ενημέρωση κατάστασης δημοφιλής σε αυτούς τους τύπους εφαρμογών. Υπάρχουν επίσης παιχνίδια WeChat που μπορείτε να παίξετε με τις επαφές, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής σύντομων ηχητικών κλιπ, emojis, της θέσης σας, αγαπημένων μηνυμάτων και ολόκληρων άλμπουμ. Εάν δεν είστε σίγουροι για μια συγκεκριμένη σημασία του emoji, χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή μεταφραστή .

Υπάρχουν εφαρμογές WeChat για χρήστες Windows και Windows Phone, Mac, iOS και Android, αλλά και ένας ιστότοπος που μπορείτε να επισκεφθείτε για να λάβετε τα μηνύματά σας WeChat online. Περισσότερο "

08 από 10

Ίνσταγκραμ

Το Facebook μπορεί να έχει κυβερνήσει την κοινωνική κοινή χρήση φωτογραφιών στο διαδίκτυο, αλλά το Instagram είναι αναμφισβήτητα το χειριστεί πάνω του σε κινητά.

Παρόλο που το Instagram δεν μοιράζεται ανοιχτά πόσα από τους χρήστες του είναι έφηβοι, δεν είναι καθόλου δύσκολο να δει κανείς ότι αυτή η κινητή κοινωνική πλατφόρμα είναι απολύτως μολυσμένη από αυτά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τις φωτογραφίες στη δημοφιλή σελίδα (εξερευνήστε την καρτέλα) ή να κάνετε αναζήτηση μέσω δημοφιλούς hashtags για να πάρετε μια γεύση από το πόσο νέος είναι η κυρίαρχη δημογραφική πραγματικότητα στο Instagram.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό Instagram μέσω του υπολογιστή σας, της συσκευής Android ή iOS. Περισσότερο "

09 από 10

Tumblr

Tumblr, Inc.

Το Tumblr είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες blogging του ιστού και πολλοί έφηβοι έχουν μάλλον διαπραγματευτεί στους λογαριασμούς τους στο Facebook για ένα blog Tumblr.

Όπως το Snapchat και το Instagram, το Tumblr κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από το οπτικό περιεχόμενο και έχει γίνει μία από τις πλατφόρμες νούμερο ένα για την κοινή χρήση GIF .

Παρόλο που ο Tumblr επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν αναρτήσεις ιστολογίου σε όλα τα είδη μορφών όπως κείμενο, ήχο, παράθεση και διάλογος, είναι αναμφισβήτητα το οπτικό περιεχόμενο - οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα GIF, που αξίζει τον κόπο του Tumblr.

Το Tumblr μπορεί να μεταφορτωθεί σε τηλέφωνα και tablet Android και iOS. Λειτουργεί επίσης μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Περισσότερο "

10 από 10

ASKfm

Το ASKfm είναι ένας ιστότοπος και μια εφαρμογή που βασίζεται στο Q & A και επιτρέπει στους χρήστες του να λαμβάνουν ερωτήσεις από τους οπαδούς τους και στη συνέχεια να τους απαντούν μία φορά τη φορά, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.

Δίνει στους νέους έναν άλλο λόγο να μιλήσουν για τον εαυτό τους εκτός από το τμήμα σχολίων των δικών τους εαυτών ! Παρόλο που το ASKfm μπορεί να μην είναι τόσο τεράστιο όσο το Instagram ή το Snapchat, είναι ένα μεγάλο για να παρακολουθήσετε, σίγουρα.

Με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από τους νέους, έχει απολύτως τη δυνατότητα να γίνει ο χώρος για το Q & A περιεχόμενο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία στον ιστό και μέσω των εφαρμογών ASKfm για κινητά. Περισσότερο "