Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για κινητά: Τα οφέλη

Γιατί είναι ωφέλιμο για εσάς να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για κινητές συσκευές

Σύμφωνα με μια έρευνα για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, τουλάχιστον το 50% του πληθυσμού των χρηστών smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω των κινητών τους συσκευών. Αυτοί οι χρήστες θα επισκέπτονταν τον ιστό για πολλούς σκοπούς, όπως η λήψη εφαρμογών, η λήψη πληροφοριών από μηχανές αναζήτησης, η πραγματοποίηση πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου κ.ο.κ. Προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος αριθμός χρηστών και επίσης να ενισχυθεί ο ρυθμός μετατροπής των απλών επισκεπτών που πληρώνουν στους πελάτες, όλο και περισσότερες εταιρείες εργάζονται τώρα στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας τους για κινητά για διαφορετικές κινητές συσκευές.

Χρειάζομαι έναν κινητό ιστότοπο για την επιχείρησή μου;

Αναφέρονται παρακάτω τα πλεονεκτήματα της βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας για κινητά για smartphones και tablet:

Καλύτερη εμπειρία χρήστη

Εικόνα © Wikipedia / Antoine Lefeuvre.

Δεδομένου ότι οι ιστότοποι για κινητά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη διατήρηση φορητών υπολογιστών και άλλων κινητών συσκευών, είναι φυσικά ικανές να βελτιώσουν τη γενική εμπειρία των χρηστών. Κρατώντας πάντα το ακροατήριό σας, εξασφαλίζετε ότι θα τους προσελκύσετε περισσότερο προς την επιχείρησή σας, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες να γίνουν οι πιστούς πελάτες σας.

Συνήθως, οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας αναζητούν άμεσες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους και δεν θέλουν να περιμένουν περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Οι ιστότοποι είναι ελαφρύτεροι από τους συνήθεις ιστότοπους και έτσι φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα. Όσο ταχύτερα φτάνουν να περιηγηθούν στο δικτυακό σας τόπο και να λάβουν αυτή την απάντηση, τόσο περισσότερο θα ήταν να σας επισκεφτούν ξανά.

Βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία ιστοσελίδων κινητής τηλεφωνίας

Αυξημένη αλληλεπίδραση με τον χρήστη

Ένας ιστότοπος για κινητά σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με πλήθος λειτουργιών που σχετίζονται με το κινητό, όπως χάρτες προσφοράς, λειτουργίες βάσει τοποθεσίας , λειτουργίες κλικ-για-κλήση και ούτω καθεξής. Αυτό είναι ακόμα πιο επωφελές για σας όταν επισκέπτεστε την τοπική περιοχή λειτουργίας σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να βρουν και να συνδεθούν με εσάς ευκολότερα.

Ο χρήστης κινητής τηλεφωνίας είναι πάντα συνδεδεμένος και μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από όπου κι αν βρίσκεται. Αυτό το υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας σας βοηθά να διατηρείτε την επαφή σας με τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να προσεγγίσετε όλο και μεγαλύτερο και νεότερο κοινό.

Κορυφαία 7 εργαλεία για τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας για κινητά

Βελτιωμένες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης

Η δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου ιστότοπου για κινητά σας βοηθά να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις κινητές μηχανές αναζήτησης. Αυτό είναι εξαιρετικά επωφελές για την επιχείρησή σας, καθώς σας βοηθά να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας στην κινητή σφαίρα επίσης, και να συμπεριληφθείτε σε έναν αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρονικών καταλόγων.

Εγγενείς εφαρμογές έναντι εφαρμογών ιστού - Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Δημιουργία ταυτότητας επωνυμίας

Ένας δικτυακός τόπος που είναι πλήρως βελτιστοποιημένος για το κινητό Web σας επιτρέπει να στέκεστε στο κεφάλι και τους ώμους σας πάνω από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, τοποθετώντας σας στο ίδιο επίπεδο με τις πιο καθιερωμένες εταιρείες , οι οποίες θεωρούνται σοβαρές για την επιχείρησή τους.

Αυτό ενισχύει τη φήμη της εταιρείας σας, δημιουργώντας έτσι ακόμα περισσότερους επισκέπτες που μπορείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των εγγενών εφαρμογών και των εφαρμογών για κινητές εφαρμογές ιστού

Ενσωμάτωση εκτός σύνδεσης

Η χρήση QR κωδικών μπορεί να σας βοηθήσει να ενσωματώσετε εύκολα σε μέσα ενημέρωσης εκτός έδρας, ειδικά μέσα τύπου και τύπου. Ο κωδικός QR σας μπορεί να σαρωθεί με smartphones και αυτά μεταφράζονται ηλεκτρονικά σε πληροφορίες όπως η διεύθυνση URL της ιστοσελίδας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα απλό SMS.

Οι κώδικες QR γίνονται πλέον δημοφιλείς μέσα διαφήμισης εκτός σύνδεσης για εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η εισαγωγή αυτού του κώδικα σε κανονικές διαφημίσεις βοηθά τους επισκέπτες να κατευθύνονται προς την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας έτσι να ανοίξετε ένα στιγμιαίο κανάλι επικοινωνίας με ένα τεράστιο κοινό εκτός σύνδεσης.

Βίντεο: Πώς να χρησιμοποιήσετε κώδικες QR με ένα Android

Πιο προσιτή από την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Η δημιουργία ενός ιστότοπου για κινητά είναι πολύ πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή από την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά για την επιχείρησή σας. Δεδομένου ότι αυτό λειτουργεί παράλληλα με τον Ιστό, θα έχετε πολύ λιγότερα προβλήματα από ό, τι με μια εφαρμογή για κινητά. Οι εφαρμογές για κινητά πρέπει να μορφοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους για διάφορα κινητά συστήματα και συσκευές. Επίσης, οι εφαρμογές πρέπει να λάβουν και να εγκατασταθούν, προκειμένου να έχουν πρόσβαση.

Μια ιστοσελίδα για κινητά, από την άλλη πλευρά, λειτουργεί ομοιόμορφα σε όλο το εύρος των μεγάλων προγραμμάτων περιήγησης smartphone. Περιττό να πούμε, ωστόσο, ορισμένες επιχειρήσεις απαιτούν τόσο μια ιστοσελίδα για κινητά όσο και μια εφαρμογή να προσεγγίσουν το μέγιστο δυνατό κοινό-στόχο.

Ανταπόκριση σχεδίαση ιστοσελίδων για κινητά Μια εισαγωγή

Συμπερασματικά

Ο κινητός ιστός έχει πλέον αποδειχθεί ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας με ένα κοινό-στόχο. Δεδομένης της αιφνίδιας αύξησης των χρηστών που περιηγούνται στο Διαδίκτυο μέσω των smartphones και των tablet τους, είναι λογικό να βελτιστοποιήσετε τη δική σας ιστοσελίδα για κινητά, ώστε να επωφεληθείτε πλήρως από το ευρύ φάσμα των πλεονεκτημάτων που προσφέρει.

Κανονική ιστοσελίδα κινητού εναντίον ευαίσθητου σχεδιασμού ιστοσελίδων που είναι καλύτερο