Συμβουλές για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά για την επιχείρησή σας

Οι εφαρμογές για κινητά αποτελούν πλέον μέρος κάθε λογικής επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον αριθμό των πελατών τους. Το Mobile είναι η πιο εύκολη μέθοδος για να προσελκύσετε τους πελάτες σας , ενώ παράλληλα προσελκύετε νέους πελάτες προς την επιχείρησή σας. Οι εφαρμογές για κινητά σας προσφέρουν μια ενιαία πλατφόρμα από την οποία μπορείτε να χειρίζεστε διάφορες άλλες διαδικασίες, όπως την προώθηση του προϊόντος σας. κερδίζοντας έσοδα μέσω διαφήμισης εντός εφαρμογής . προσφέροντας κωδικούς έκπτωσης και κουπονιού. να πάρει τους πελάτες σας να διαδώσουν τη λέξη σε απευθείας σύνδεση και ούτω καθεξής. Ως εκ τούτου, η δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά για τη μικρή επιχείρησή σας είναι σίγουρα επωφελής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν έχετε μια μικρή επιχείρηση και θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες μέσω του κινητού διαύλου.

Ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά για τη μικρή επιχείρησή σας:

Εσωτερική Ομάδα Ανάπτυξης vs. Outsourcing

Εικόνα © Michael Coghlan / Flickr.

Ενώ ορισμένες εταιρείες προτιμούν να αναπτύξουν τη δική τους ομάδα ανάπτυξης εσωτερικών κινητών , ίσως σας συνιστούμε να αναθέσετε σε τρίτους μια ομάδα για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας για κινητά . Τις περισσότερες φορές, η εσωτερική ομάδα μιας εταιρείας δεν θα ήταν αρκετά έμπειρη για να αντιμετωπίσει όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη εφαρμογών. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία, από την άλλη πλευρά, θα ήταν απαλλαγμένη από όλες τις ανησυχίες σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών.

Η πρόσληψη ανεξάρτητου προγραμματιστή κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον αρκετά προσιτή και θα παράγει επίσης τα επιθυμητά αποτελέσματα σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Η πρόσληψη ενός τοπικού προγραμματιστή θα εξασφάλιζε ότι είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή.

  • Μίσθωση επαγγελματικού προγραμματιστή για τη δημιουργία εφαρμογών iPhone της Apple
  • Συζητώντας με την ομάδα σας

    Βεβαιωθείτε ότι συζητήσατε όλες τις πτυχές της εφαρμογής σας για κινητά και σχεδιάστε τα πάντα στην τελευταία λεπτομέρεια, προτού προχωρήσετε πραγματικά στη δημιουργία της εφαρμογής σας για κινητά. Δοκιμάστε και εξαλείψτε όλες τις πρόσθετες ή περιττές λειτουργίες - μερικές από αυτές μπορεί πιθανώς να προστεθούν σε μελλοντικές ενημερώσεις. Βεβαιωθείτε ότι η πρώτη έκδοση της εφαρμογής σας είναι καθαρή, εύχρηστη και αρκετά εύκολη για πλοήγηση από το χρήστη.

    Μόλις δημιουργηθεί η εφαρμογή, το επόμενο βήμα θα ήταν να το δοκιμάσετε προσεκτικά για σφάλματα και άλλα θέματα. Απελευθερώστε την εφαρμογή μόνο εάν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την εμπειρία σας.

  • Πώς να επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα για την ανάπτυξη εφαρμογών
  • Το Κινητό είναι ένα Must

    Το κινητό δεν είναι πλέον μόνο μια πολυτέλεια, η οποία είναι διαθέσιμη σε μια αποκλειστική τάξη της κοινωνίας. Έχει πλέον αναδειχθεί ως αναγκαιότητα για τους χρήστες, τους προγραμματιστές και τις επιχειρήσεις. Οι χρήστες που κάποτε πλοηγούσαν ιστότοπους κάνουν τώρα κάτι τέτοιο στις κινητές συσκευές τους. Όλα, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής , έχουν πλέον γίνει κινητά.

    Ως εκ τούτου, θα ήταν επιθυμητό να κινηθείτε με τους μεταβαλλόμενους χρόνους και να προσαρμοστούν στις τελευταίες κινητές τεχνολογίες. Δεν αρκεί να κάνεις απλώς κάποιον να δημιουργήσει μια εφαρμογή για την επιχείρησή σου - χρειάζεσαι επίσης μια ομάδα πληροφορικής, η οποία είναι "γραφή για κινητά" και μπορεί να φροντίσει για πτυχές ανάπτυξης μετά την ανάπτυξη εφαρμογών, όπως η ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής κινητής στρατηγικής , app και ούτω καθεξής.

  • Διαφήμιση για κινητά: Συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό δίκτυο διαφημίσεων για κινητά
  • Δημιουργία ιστοσελίδας για κινητά

    Σήμερα, κάθε εταιρεία χρειάζεται να δημιουργήσει μια αρκετά ισχυρή κινητή παρουσία. Σε περίπτωση που δεν είστε έτοιμοι να αναπτύξετε ακόμη μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να σκεφτείτε το επόμενο καλύτερο πράγμα - το να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για κινητά για να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αυτός ο ιστότοπος πρέπει ιδανικά να είναι συμβατός για προβολή σε διάφορες διαφορετικές κινητές συσκευές .

    Η ομάδα σας στο σπίτι θα είναι πιθανότατα αρκετά ικανή να χειριστεί τη δημιουργία μιας κινητής έκδοσης του ιστοτόπου σας. Σχεδιάστε τις λειτουργίες που θέλετε να συμπεριλάβετε στον ιστότοπό σας για κινητά και συζητήστε πτυχές σχετικές με τα γραφικά και τη διεπαφή χρήστη μαζί με τους σχεδιαστές γραφικών και τους υπεύθυνους ανάπτυξης. Αφού έχετε ολοκληρώσει το σχέδιο, μπορείτε επίσης να προχωρήσετε και να αναθέσετε σε έναν προγραμματιστή ή ομάδα προγραμματιστών τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά για εσάς. Αυτό θα είναι επίσης πιο εύκολο και πολύ πιο οικονομικό για εσάς.

  • Πώς να αναπτύξετε μια οικονομικά αποδοτική κινητή πλατφόρμα
  • Συμπερασματικά

    Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα για να προσλάβετε τον κατάλληλο προγραμματιστή ή ομάδα εφαρμογών. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε τις επιχειρηματικές σας επαφές ή να επισκεφθείτε φόρουμ online και να δημοσιεύσετε το ερώτημά σας. Αφού επιλέξετε έναν προγραμματιστή, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να διασφαλίσετε ότι η διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών σας είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα.