Σύστημα ηχείων επίπεδου οθόνης Paradigm Millenia 20 Trio

Το Paradigm Millenia 20 Trio παρέχει μια λύση εξοικονόμησης χώρου για ομιλητές

Αν ψάχνετε για ένα νέο σύνολο ηχείων για το σπίτι σας, ίσως θελήσετε να δείτε το κομψό και εξαιρετικά ηχητικό Loudspeaker Paradigm Millenia 20 Trio LCR.

Αυτό το σύστημα ηχείων συνδυάζει και τα τρία ηχεία εμπρός καναλιού (ο χαρακτηρισμός LCR σημαίνει αριστερά, κεντρικά και δεξιά) σε ένα περίβλημα μήκους 41 ιντσών που είναι ελκυστικό και έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε τοίχο. Το Trivia Millenia 20 συμπληρώνει τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD / Plasma / OLED και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με ένα υπογούφερ και / ή ένα σύνολο ηχείων surround.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Loudspeaker Paradigm Millenia 20 Trio LCR μοιάζει με soundbar αλλά σε αντίθεση με τις περισσότερες ηχητικές γραμμές απαιτεί σύνδεση με δέκτη home theater για ενίσχυση και πηγή πρόσβασης. Ωστόσο, όπως και με τα ξεχωριστά ηχεία, αυτό το ηχείο LCR μπορεί επίσης να συνδυαστεί, μέσω δέκτη οικιακού κινηματογράφου, με ένα υπογούφερ (συνιστάται) και ένα σύνολο ηχείων surround.

Δοκιμή εγκατάστασης

Για αυτήν την ανασκόπηση, το Millenia 20 Trio χρησιμοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικούς τύπους ρυθμίσεων:

1. Ως ενιαίο, αυτόνομο (L, C, R) σύστημα ηχείων.

2. Ως αυτόνομο σύστημα ηχείων, σε συνδυασμό με ξεχωριστό subwoofer Klipsch Synergy Sub10).

3. Ίδια με τη ρύθμιση # 2, αλλά προσθέτοντας δύο αριστερά και δεξιά ηχεία surround ( Klipsch Synergy B3 ).

Σε όλες τις ρυθμίσεις, το Millenia 20 Trio ήταν τοποθετημένο σε ράφι με ανοιχτές πλευρές και σαφή ανώτατο χώρο.

Ηχητική απόδοση

Το Millenia 20 Trio ήταν πολύ καλό τόσο με μουσική όσο και με κινηματογραφικές πηγές, παρέχοντας άριστη φωνητική και διαλογική παρουσία στο μεσαίο επίπεδο, καθώς και αξιόπιστη εικόνα αριστερού και δεξιού ήχου καναλιού.

Παρόλο που η εικόνα αριστερού και δεξιού ήχου καναλιού δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η τοποθέτηση ξεχωριστών αριστερού και δεξιού ηχείου σε ευρύτερη απόσταση από το κεντρικό κανάλι, η αριστερή και η δεξιή εικόνα ήχου καναλιού προχώρησε μακριά από το περίβλημα του φυσικού ηχείου για να παράγει μια εικόνα ήχου μεγάλη λεπτομέρεια και βάθος.

Η χρήση του Millenia 20 Trio με πρόσθετα ηχεία surround ήχου και υπογούφερ παρέχει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου μικρού δωματίου, η οποία κανονικά μπορεί να έχει ξεχωριστά ηχεία εμπρός αριστερού, κεντρικού και δεξιού καναλιού.

Μια άλλη πτυχή της απόδοσης της Millenia 20 Trio είναι ότι είναι ελαφρύ σε σχέση με την απόκριση συχνότητας των μπάσων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των παραμέτρων της αυτόματης ρύθμισης των ηχείων από τους δέκτες μου, το Millenia 20 Trio διαθέτει ένα λειτουργικό σημείο διακοπής συχνότητας χαμηλής τάσης περίπου 120Hz, το οποίο είναι κοινό για αυτό το είδος συστήματος ηχείων. Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε το Millenia 20 Trio με ένα επιπρόσθετο υπογούφερ, εάν θέλετε μια βαθιά απόκριση μπάσων.

Από την άλλη πλευρά, η Millenia 20 Trio έχει καλή παρουσία και βάθος στο μεσαίο επίπεδο. Ο εμπρόσθιος διάλογος σε ταινίες ήταν πολύ καλός και τα φωνητικά στο μουσικό υλικό προσέφεραν πολύ βάθος. Μερικά καλά φωνητικά παραδείγματα ήταν κοψίματα από CD από την Norah Jones (Come Away With Me), το Al Stewart (A Beach Full of Shells) και το Pink Floyd (Dark Side of the Moon).

Παρόλο που το Millenia 20 Trio εκτελεί πολύ καλά και παρέχει διαχωρισμό μεταξύ των αριστερών, κεντρικών και δεξιών ήχων καναλιού που υπερβαίνουν τα φυσικά αριστερά και δεξιά όρια, πρέπει να επισημανθεί ότι χρησιμοποιώντας αυτή την προσέγγιση προς το μπροστινό αριστερό, κεντρικό και δεξί ρύθμιση καναλιών ηχείων αποδίδει ένα ελαφρώς διαφορετικό αποτέλεσμα απεικόνισης surround από το να έχετε ανεξάρτητα ηχεία, ειδικά σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Εάν αντικαταστήσετε ένα ξεχωριστό σύνολο ξεχωριστών ηχείων αριστερού, κεντρικού και δεξιού καναλιού με το Millenia 20 Trio σε ένα μεγάλο δωμάτιο σε συνδυασμό με ηχεία surround που βρίσκονται πολύ μακριά, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ενώ η οπίσθια εικόνα surround θα διατηρήσει ακόμα μια ευρεία στο ηχητικό πεδίο, θα παρατηρήσετε μια στένωση της surround εικόνας με ήχους που συνδυάζονται τόσο με το μπροστινό αριστερό όσο και με το δεξί και το ηχείο surround. Αυτό μπορεί να είναι αξιοσημείωτο με την κίνηση του πίσω ήχου στο μπροστινό μέρος.

Millenia 20 Trio - Πλεονεκτήματα

Millenia 20 Trio - Χαρακτηριστικά

Τι περιλαμβάνει το Trio Millenia 20 Trio

Η κατώτατη γραμμή

Το σύστημα ηχείων Paradigm Millenia 20 Trio LCR παρέδωσε καθαρό ήχο σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων και παρέσχε ισορροπημένη αριστερή, κεντρική, δεξιά εικόνα ήχου.

Το Millenia 20 Trio είναι ένα ενιαίο περίβλημα, μήκους περίπου 41 ιντσών, που περιλαμβάνει τα ηχεία καναλιών αριστερού, κεντρικού και δεξιού. Ωστόσο, παρά το σχέδιο αυτό, το Millenia 20 Trio παρείχε καλή εικόνα αριστερά / κεντρικά / δεξιά. Οι ήχοι από τα αριστερά και τα δεξιά κανάλια προβάλλονται στις πλευρές πέρα ​​από το φυσικό μήκος του ηχείου. Επίσης, το τμήμα του κεντρικού καναλιού παρέδωσε μια πολύ καλή παρουσία φωνητικών και διαλόγων τόσο από υλικό μουσικής όσο και από ταινία.

Οι διαφορετικοί τύποι ρυθμίσεων που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτήν την επισκόπηση απέδωσαν διαφορετικά αποτελέσματα σε σχέση με την περιμετρική απεικόνιση και το βάθος των μπάσων. Ωστόσο, όσον αφορά την ποιότητα του ήχου, αυτό το σύστημα ηχείων λειτούργησε καλά μόνο του ή ως μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Trio Millenia 20 Trio, όταν χρησιμοποιείται μόνο του, δεν θα παρέχει το πιο περιβάλλων περιβάλλον surround ήχου όπως όταν χρησιμοποιείτε πρόσθετα ηχεία surround ήχου. Ωστόσο, σε μια εγκατάσταση εξοικονόμησης χώρου, αυτό το σύστημα παρέχει μια ευρεία soundstage με καλές λεπτομέρειες. Το Millenia 20 Trio μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε ένα δωμάτιο μικρού έως μεσαίου μεγέθους και είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός σχεδίασης και μεγέθους για χρήση με τηλεόραση 42 ιντσών ή λίγο μεγαλύτερη.

Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα είναι πολύ ευχάριστο - αυτό ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο.

Παρόλο που το Paradigm Millenia 20 Trio εισήχθη το 2009, ένας καλός ομιλητής δεν ξετυλίγεται και το Trio είναι ακόμα διαθέσιμο μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων Paradigm από το 2018. Ανατρέξτε στην Official Product Page για περισσότερες πληροφορίες και τρέχουσες τιμές.