Χρησιμοποιώντας το θέμα του Foundation ZURB για το Drupal

Αποκτήστε τη δύναμη του πλαισίου του ZURB Foundation σε ένα θέμα Drupal

Πριν υπάρξει Twitter Bootstrap , υπήρχε (και είναι) το ZURB Foundation, ένα πλαίσιο που σας επιτρέπει να προσθέτετε αρκετά κουμπιά, μπλοκ μπλοκ, μπαρ προόδου, πίνακες τιμολόγησης και πολλά άλλα με μερικές καλά τοποθετημένες τάξεις CSS. Με το θέμα του Ιδρύματος ZURB για το Drupal, μπορείτε να απελευθερώσετε όλα αυτά τα bling στον ιστότοπό σας Drupal με μοιραία ευκολία.

Τι είναι το Πλαίσιο του Ιδρύματος ZURB;

Το πλαίσιο του ZURB Foundation είναι μια συλλογή του κώδικα CSS και Javascript για ένα σωρό πράγματα που πιθανώς θέλετε στον ιστότοπό σας. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο το clickable eye candy όπως τα προαναφερθέντα κουμπιά αλλά και κάποια πραγματικά εκπληκτική δύναμη απόκρισης .

Χρησιμοποιείτε τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά προσθέτοντας ειδικές κλάσεις CSS. Για παράδειγμα:

Εδώ είναι ένα κουμπί .

Και εδώ είναι ένα μικρό κουμπιού

Το πλαίσιο του Ιδρύματος ZURB είναι απόλυτα ξεχωριστό από το Drupal. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν σε WordPress, Joomla, και ακόμη και σε στατικές ιστοσελίδες HTML .

Τι είναι το θέμα Drupal του Ιδρύματος ZURB;

Το θέμα του Drupal ZURB Foundation σας επιτρέπει να απελευθερώσετε όλη αυτή τη δύναμη του ZURBish μόλις κατεβάσετε και ενεργοποιήσετε ένα θέμα (και διαβάστε την τεκμηρίωση και βγάζοντας μερικά επιπλέον βήματα, φυσικά).

Για παράδειγμα, το ZURB Foundation βασίζεται στη βιβλιοθήκη jQuery Javascript, οπότε ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε την Ενημέρωση jQuery. Ελέγξτε εάν χρησιμοποιείτε άλλες μονάδες που βασίζονται στο jQuery. Εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά νέα έκδοση του jQuery, αυτά τα στοιχεία ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν.

Επίσης, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα ως βασικό θέμα για το δικό σας προσαρμοσμένο θέμα. Η προσαρμογή είναι όπου το ZURB Foundation πραγματικά λάμπει.

Χρειάζεστε αυτό το θέμα να χρησιμοποιήσετε το ZURB Foundation στο Drupal;

Δεν χρειάζεστε αυτό το θέμα για να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο του ZURB Foundation. Στο πιο απλό, αυτό το θέμα προσθέτει απλά το ZURB Foundation CSS και το Javascript στον ιστότοπό σας, και θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό χειροκίνητα.

Αλλά αυτό το θέμα κάνει αυτό πιο εύκολο, και περιλαμβάνει επίσης κάποια περαιτέρω ολοκλήρωση με το Drupal.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μικρότερες επιπλέον μονάδες για περαιτέρω ενοποίηση. Για παράδειγμα, η ηλεκτρονική μονάδα ZURB Orbit σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια παρουσίαση διαφανειών Orbit με πεδία ειδώλων. Η ενότητα "Εκκαθάριση ZURB" σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φωτεινά κινούμενα κουτάκια με εικόνες Media.

Σημείωση: Δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτές τις μικροσκοπικές ενότητες ακόμα κι εγώ, έτσι μπορεί να είναι γεμάτες με κίνδυνο. Από αυτή τη γραφή, το ZURB Clearing απαιτεί Media-2.x-dev, το οποίο θα μπορούσε να είναι μια επικίνδυνη αναβάθμιση αν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή το Media 1.x. Και μια απαίτηση για μια αναπτυξιακή έκδοση μιας ενότητας πρέπει πάντα να δίνει μια παύση. Ωστόσο, αυτές και άλλες μονάδες ZURB αξίζει να εξεταστούν.

Επιλέξτε ποια έκδοση του ιδρύματος ZURB να χρησιμοποιήσετε

Πριν κάνετε λήψη του θέματος του ιδρύματος ZURB, ελέγξτε ποια έκδοση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν διάφορες σημαντικές εκδόσεις του πλαισίου του Ιδρύματος ZURB και ο μεγάλος αριθμός έκδοσης για το θέμα αντιστοιχεί στο πλαίσιο με το οποίο λειτουργεί. Έτσι, οι εκδόσεις 7.x- 3 .x του θεματικού έργου με το Ίδρυμα 3 , οι εκδόσεις 7.x- 4 .x συνεργάζονται με το Foundation 4 και οι εκδόσεις 7.x- 5 .x συνεργάζονται με το Foundation 5 .

Από αυτή τη γραφή, η τελευταία σταθερή έκδοση του θέματος είναι 7.x-4.x, η οποία συνεργάζεται με το Foundation 4. Η έκδοση 7.x-5.x βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Έτσι, αν και ο ιστότοπος του Ιδρύματος προϋποθέτει ότι θα χρησιμοποιήσετε το Ίδρυμα 5, ίσως θελήσετε να κολλήσετε με το Ίδρυμα 4 για τώρα.

Επίσης, σημειώστε ότι το Ίδρυμα 5 έχει επιπλέον απαιτήσεις, ειδικά το jQuery 1.10. Το Ίδρυμα 4 χρειάζεται μόνο jQuery 1.7+.

Να γνωρίζετε ποια έκδοση του Ιδρύματος χρησιμοποιείτε όταν διαβάζετε την ηλεκτρονική τεκμηρίωση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του πλαισίου. Είναι θανάσιμα εύκολο να εισέλθει στην ανάγνωση των εγγράφων για, ας πούμε, Ίδρυμα 5, τότε να απογοητευτείτε όταν ένα νέο χαρακτηριστικό δεν λειτουργεί στο site σας Foundation 4.

Για παράδειγμα, το Ίδρυμα 5 περιλαμβάνει ένα σύνολο μεσαίων τάξεων για οθόνες μεσαίου μεγέθους. Στο Ίδρυμα 4, αυτές θα αποτύχουν μυστηριωδώς αν δεν λάβετε επιπλέον βήματα.

Χρησιμοποιήστε το SASS, την πυξίδα και το & # 34; _variables.scss & # 34 ;!

Αν πρόκειται να τροποποιήσετε το CSS για αυτό το θέμα, βεβαιωθείτε ότι:

Το αρχείο _variables.scss δημιουργείται αυτόματα από drush fst. Αυτό το μοναδικό αρχείο περιέχει μεταβλητές για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να τροποποιήσετε στο θέμα CSS. Είναι καταπληκτικό! Όλα σε ένα μέρος, μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα, από την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στο πλάτος της οθόνης έως το περίγραμμα των breadcrumbs.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε επιπλέον αρχεία επίσης. Αλλά το _variables.scss είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε.

Παρατηρήστε την επέκταση αρχείου: scss, όχι css. Για να χρησιμοποιήσετε το _variables.scss, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το SASS (μια γλώσσα επέκτασης CSS) και την Compass (ένα πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί με SASS). Όταν εκτελείτε compass compass, τα αρχεία σας scss θα μετατραπούν σε υπέροχο CSS σε ξεχωριστά αρχεία. (Προτιμώ το ρολόι της πυξίδας - αυτό συνεχίζει να τρέχει και να ενημερώνει το CSS καθώς τσίμπημα τα αρχεία σκακιού.)

Αν πραγματικά, πραγματικά δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το SASS, μπορείτε να γράψετε αρχεία CSS ως συνήθως και να τα καταχωρήσετε στο αρχείο .info του θέματος. Αλλά εμπιστευθείτε μου - η μικρή επένδυση χρόνου για να μάθετε αρκετά για να συντάξετε το _variables.scss θα επιστραφεί σχεδόν αμέσως.

Πριν χρησιμοποιήσετε το ίδρυμα ZURB

Το ZURB Foundation είναι εξαιρετικό, αλλά δεν είναι το μόνο front-end πλαίσιο που έχει ενσωματωθεί στο Drupal. Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το Bootstrap , ένα παρόμοιο πλαίσιο που έχει επίσης ένα θέμα Drupal. Προς το παρόν, χρησιμοποιώ τον εαυτό μου το ίδρυμα ZURB, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η έρευνά μου έδειξε ότι ήταν ευκολότερο να προσαρμοστεί από το Bootstrap.

Επίσης, το στοιχείο Joyride είναι πολύ γλυκό.

Και αν χρησιμοποιείτε το ZURB Foundation, το Bootstrap ή κάποιο άλλο πλαίσιο, φροντίστε να λάβετε αυτές τις συμβουλές σχετικά με τη χρήση ενός πλαισίου με το Drupal .