Τοποθεσίες Κάθε ανεμιστήρας Xbox θα πρέπει να είναι σελιδοδείκτης

Υπάρχουν πολλές πηγές για γενικές ειδήσεις και πληροφορίες για το Xbox (διαβάζετε έναν από αυτούς τώρα, στην πραγματικότητα), αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρετικά εξειδικευμένες ιστοσελίδες που είναι κρυμμένες στις γωνίες του Διαδικτύου που ίσως δεν γνωρίζετε, αλλά κάθε ανεμιστήρας Xbox πρέπει. Αυτές είναι οι επιλογές μας για πέντε ιστότοπους Κάθε Xbox ανεμιστήρα πρέπει Σελιδοδείκτης.

Κύριε Νέλσον

Ο Major Nelson, το πραγματικό όνομα Larry Hryb, είναι ο Διευθυντής Προγραμματισμού της Microsoft για το Xbox Live. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι απλώς μια εταιρική καρέκλα και πάντοτε πρέπει να πάει στην γραμμή της εταιρείας, αλλά το blog του είναι μια μεγάλη πηγή επίσημης ενημέρωσης για όλα τα πράγματα του Xbox. Δημοσιεύει σχετικά με τις εβδομαδιαίες πωλήσεις στο Xbox Games Store, όταν τα παιχνίδια ανεβαίνουν για προ-παραγγελία / προ-download και όταν τα παιχνίδια κυκλοφορούν ζωντανά για λήψη την ημέρα εκτόξευσης. Δημοσιεύει επίσης πολλές άλλες ειδήσεις σχετικά με το Xbox. Σίγουρα, είναι από εταιρία pitchman, αλλά είναι επίσημες πληροφορίες απευθείας από τη Microsoft, η οποία χτυπάει να πάρει πληροφορίες περνώντας μέσα από ένα φίλτρο κυνισμού και αρνητικότητας όπως το "GeoNAF".

XBLDB

Αν δεν θέλετε να περιμένετε τον Major Nelson να δημοσιεύσει πληροφορίες για προσφορές και πωλήσεις, το XBLDB θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εβδομαδιαία στάση. Αυτός ο ιστότοπος παρακολουθεί το Κατάστημα παιχνιδιών Xbox για το Xbox 360 και το Xbox One και δημοσιεύει αυτόματα κάθε φορά που ένα παιχνίδι πέφτει στην τιμή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ποιες εβδομαδιαίες πωλήσεις πρόκειται να γίνουν ή ποια παιχνίδια πωλούνται κατά τη διάρκεια των πωλήσεων "Ultimate Games on Demand" Η Microsoft εκτελεί μερικές φορές ανά έτος ώρες και μερικές φορές ημέρες πριν τις αναφέρουν άλλες ιστοσελίδες. Πολλοί άνθρωποι προσποιούνται ότι δεν υπάρχουν καλές προσφορές και πωλήσεις σε ψηφιακά παιχνίδια στο Xbox 360 και το Xbox One, αλλά το XBLDB αποδεικνύει ότι είναι λάθος εβδομάδα μετά από την εβδομάδα μετά την εβδομάδα. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, πρέπει να κάνετε σελιδοδείκτη XBLDB.

Σημείωση : Αυτός ο ιστότοπος φαίνεται να μην λειτουργεί πλέον. Έχουμε αφήσει αυτές τις πληροφορίες στο άρθρο για ιστορικούς σκοπούς.

Κλιπ Xbox

Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε ειδικό εξοπλισμό για να φτιάξετε τα δικά σας βίντεο τυχερών παιχνιδιών , ένα μεγάλο χαρακτηριστικό στο Xbox One είναι η δυνατότητα να καταγράψετε εύκολα τα κλιπ παιχνιδιού σας λέγοντας "Xbox, καταγράψτε αυτό", αλλά τι κάνετε με αυτά κλιπ μετά την εγγραφή τους; Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο Xbox One σας και να τα μοιραστείτε με φίλους με αυτόν τον τρόπο ή να τα παρακολουθήσετε στο Xbox.com, αλλά υπάρχει και άλλος καλύτερος τρόπος. Το Xbox Clips είναι ένας ιστότοπος με όλα τα κλιπ που έχει καταγράψει ο καθένας και σας επιτρέπει να αναζητάτε εύκολα τα συγκεκριμένα Gamertags των φίλων σας ή να δείτε τα πιο δημοφιλή κλιπ κάθε παιχνιδιού. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα τα κλιπ στον υπολογιστή σας για να τα επεξεργαστείτε και να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα (αν και θα πρέπει πραγματικά να ζητήσετε άδεια από τη Gamertag που κάνετε λήψη κλιπ από πριν από τη χρήση τους). Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε εύκολα κλιπ σε κοινωνικά μέσα με ένα μόνο κλικ το οποίο, μαζί με το να μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία, καθιστά το Xbox Clips site μας για τα κλιπ παιχνιδιού Xbox One.

Κατάσταση Xbox Live

Το Xbox Live είναι μια εξαιρετική υπηρεσία, αλλά περιστασιακά κατεβαίνει. Μερικές φορές οφείλεται σε έναν εξαιρετικά υψηλό όγκο επισκεψιμότητας ή σε ένα πλήθος παιδιών script που ξεκινούν επιθέσεις DDoS ή σε άλλα απρόβλεπτα ζητήματα. Όποια και αν είναι η αιτία, δεν χρειάζεται να πάτε στο αγαπημένο σας φόρουμ ή κοινωνικά μέσα και να ρωτήσετε "Είναι το Xbox Live κάτω για οποιονδήποτε άλλον;" επειδή η Microsoft έχει μια σελίδα κατάστασης Xbox Live στο Xbox.com που θα σας πει ακριβώς τι συμβαίνει. Απλά ελέγξτε τη σελίδα κατάστασης Xbox Live και θα δείτε ακριβώς ποιες υπηρεσίες επηρεάζονται τόσο στο Xbox 360 όσο και στο Xbox One. Το Xbox Live είναι συνήθως αρκετά σταθερό, αλλά για εκείνους τους χρόνους, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι ωραίο να έχουμε μια επίσημη πηγή πληροφοριών.

Επιτεύγματα του Xbox

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες επίτευξης εκεί έξω, αλλά το καλύτερο από το τσαμπί είναι τα επιτεύγματα του Xbox. Δεν επαναλαμβάνουν μόνο την ίδια λίστα με όλες τις υπόλοιπες θέσεις και την αποκαλούν καθημερινά. Έχουν πλήρη οδηγούς επιτεύξεων, σχόλια παιχνιδιών που μιλούν ειδικά για την ποιότητα των επιτευγμάτων και ένα μεγάλο φόρουμ για κάθε παιχνίδι, όπου τα μέλη της κοινότητας μπορούν να συζητήσουν τα επιτεύγματα καθώς και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον "ώθηση" για τα δύσκολα multiplayer cheevos. Δεν ενδιαφέρονται όλοι για το gamerscore και τα επιτεύγματα, και αυτό είναι εντάξει, αλλά αν το κάνετε τότε το XboxAchievements θα πρέπει να είναι ο πρώτος σας πόρος.

Bottom Line - Αυτές είναι πέντε τοποθεσίες που χρησιμοποιούμε κάθε εβδομάδα, και μερικές φορές ακόμη και κάθε μέρα, και συνιστούμε ανεπιφύλακτα άλλους χρήστες της Xbox να τα χρησιμοποιούν επίσης.