Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Xbox 360 Racing να αγοράσουν το 2018

Πάρτε τη θέση του οδηγού και πηγαίνετε

Ακριβώς όπως το πρώτο Xbox, το Xbox 360 διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αγωνιστικών παιχνιδιών και έναν ελεγκτή τέλεια δημιουργημένο για το είδος. Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε ποια πρέπει να παίξετε; Έχουμε κάνει κάποια σκάψιμο και βρήκαμε μια χούφτα που δεν θα απογοητεύσει. Έτσι αν ψάχνετε για μια απλή επιλογή στυλ καλαθιού ή έχετε μια σοβαρή ανάγκη για ταχύτητα στην ανταγωνιστική οδήγηση σε ένα κομμάτι NASCAR, οι επιλογές μας για τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων Xbox 360 για αγορά θα σας βάλουν το πεντάλ στο μέταλλο όχι χρόνος.

Με μερικά από τα πιο λεπτομερή γραφικά για το Xbox 360, μεγάλη επιλογή αυτοκινήτων και ρεαλιστικές δραματικές καιρικές συνθήκες και καθημερινά ποδήλατα, το Forza Horizon 2 φέρνει σε ένα από τα καλύτερα και συναρπαστικά αγωνιστικά παιχνίδια γύρω. Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 200 από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου όλα φτιαγμένα για να δούμε και να δρουν ακριβώς όπως οι πραγματικοί συνεργάτες τους στην πραγματική ζωή που μπορείτε να οδηγήσετε σε μερικές από τις πιο μαγευτικές ατμόσφαιρες.

Το Forza Horizon 2 ρίχνει τους παίκτες σε γεμάτα δράση, ανοιχτά σενάρια οδήγησης όπου μπορούν να σπάσουν τους φράχτες, να πετάξουν τα πεδία και να περάσουν από τα δάση για συντομεύσεις ενώ ανταγωνίζονται άλλους παίκτες σε κηλιδωτούς αμφίδρομους δρόμους. Οι παίκτες ενθαρρύνονται να συγκεντρώνουν πόντους με το να είναι πιο τολμηροί, οδηγώντας γρήγορα, παρασύροντας σκληρά και ακόμη και προκαλώντας συντριβές. Αν έχετε το Xbox Live, εσείς και μερικοί φίλοι μπορείτε να μπείτε και να περιπλανηθείτε στους δρόμους σε λειτουργία παιδικής χαράς, ενώ περιμένετε να συμμετάσχετε για ανταγωνιστικούς αγώνες. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε το δικό σας Car Club online με έως και 1.000 άλλους παίκτες.

Το Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed είναι ένας αγωνιστής στυλ γελοιογραφίας, όπου οι παίκτες επιλέγουν από πάνω από 20 από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες παιχνιδιών Sega να ανταγωνίζονται σε δυναμικά μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα μαθημάτων. Κάθε παίκτης παίρνει το δικό του όχημα που μπορεί να μετατραπεί από ένα αυτοκίνητο σε ένα αεροπλάνο ή σκάφος, προσαρμόζοντας για τις διάφορες διαδρομές εδάφους.

Δεν θα ήταν ένα αγωνιστικό παιχνίδι για είδη καλαθιού χωρίς όπλα και power-ups. Το Sonic & Sega All-Stars Transformed έχει μια ποικιλία από διαφορετικά αντικείμενα που μπορείτε να συλλέξετε, όπως ενισχυτές turbo, θέρμανση που αναζητούν βλήματα και blowfish που σας βοηθούν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό. Τα επίπεδα είναι δημιουργικά και μπορείτε να βουτήξετε σε αεροσκάφη μέσα στη μέση ενός πολέμου, τροπικών νησιών ζούγκλας με βαθιούς ναούς με λαβύρινθους και μάλιστα μέσα σε λίγες μηχανές χαρτοπαικτικών λεσχών. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για πολλούς παίκτες όπου εσείς και τρεις άλλοι μπορείτε να παίξετε εκτός σύνδεσης σε split-screen και τετράγωνο off.

Ο καλύτερος οδηγός του Hot Wheels World δεν παίρνει τον εαυτό του σοβαρά με όλες τις περιπλοκές που θα περιμένατε σε ένα τυπικό παιχνίδι αγώνων, αλλά αντ 'αυτού επικεντρώνεται στη διδασκαλία μαθημάτων με εμπόδια και εκτέλεση τεχνάσματα. Το παιχνίδι διαθέτει πολλά αυτοκίνητα στυλ Hot Wheels που κυμαίνονται από μοτοσικλετιστικά αγώνες μέχρι μοναδικά sedans και φορτηγά.

Ο καλύτερος οδηγός του Hot Wheels στον κόσμο δίνει στους παίκτες ένα σύνολο διαφορετικών αποστολών που δοκιμάζουν την ταχύτητα και τη γρήγορη σκέψη του, καθοδηγώντας τα μαθήματα των εμποδίων και τις προκλήσεις του χρόνου. Οι οδηγοί επιλέγουν από μία από τις τέσσερις διαφορετικές αγωνιστικές ομάδες με τις δικές τους μοναδικές ικανότητες και οχήματα, ενώ εκτελούν επικίνδυνα κόλπα όπως wheelies, περιστροφές ή drifts που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για σημεία και power-ups. Όποιος θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τους ανταγωνιστικούς αγώνες και να τραβήξει μερικά γλυκά ακροβατικά με μοναδικό αντικειμενικό gameplay θα πρέπει να το πάρει αυτό.

Αυτοκίνητα 3: Ο οδηγός για νίκη αισθάνεται όπως το αντίστοιχο της ταινίας. περιλαμβάνει χαρακτήρες πάνω από 22 παίκτες που είναι μοναδικοί στο cast και διαθέτει παρόμοια κινηματογραφία που θα βρεθείτε στην ταινία. Από τα αγωνιστικά παιχνίδια που αναφέρονται, αυτός παίρνει επίσης το κέικ για πιο χαλαρωτικό, και συζητικό, πιο εύκολο να μάθει - δεν θα νιώσετε τεταμένη παίζοντας.

Τα αυτοκίνητα 3: Driven to Win έχουν έξι διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας αγώνα εκστρατείας, ενός τρόπου μάχης και ακόμη και ενός τρόπου κατάργησης όπου ο στόχος σας είναι να καταρρεύσετε άλλα αυτοκίνητα. Το παιχνίδι παρέχει στους παίκτες μια διεξοδική περίληψη που τους βοηθά να εξοικειωθούν με τους ελέγχους, ώστε να μπορούν εύκολα να μάθουν να παρασύρονται, να χρησιμοποιούν τα turbo boosters τους και ακόμη και να πηδούν πάνω από αντικείμενα. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για δυσκολίες, έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το παιχνίδι σε μια πολύ εύκολη ρύθμιση για τα νεώτερα παιδιά ή μπορούν να το ανεβάσουν οι ίδιοι εάν βαρεθούν και θέλουν μια πρόκληση.

Είναι ακριβώς όπως το πραγματικό πράγμα. Το NASCAR 15 είναι πολύ αληθινό για τη φύση του και σας αγκαλιάζει με πάνω από 43 αδειούχους αστέρες οδηγού NASCAR και τα αυτοκίνητά τους όπως ο Dale Earnhardt Jr., ο Bobby Labonte και ο Jimmie Johnson. Το NASCAR 15 θα σας κάνει να νιώθετε βυθισμένο, όπως και αν βρίσκεστε σε μια πραγματική κούρσα NASCAR με ταχύτητα ζουμ 200 μίλι / ώρα σε εντατικές διαδρομές βρόχου όπου ο συγχρονισμός και ο έλεγχος είναι όλα.

Κρατώντας πιστή την αυθεντικότητά του, το NASCAR 15 διαθέτει πραγματικές διαδρομές όπως το Bristoal Motor Speedway, το Darlington Raceway και το Homestead Miami Speedway. Το παιχνίδι σάς δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε σε μια καριέρα, έτσι ώστε να μπορείτε να γίνετε ο δικός σας πρωταθλητής NASCAR σε πολλαπλές εποχές κερδίζοντας τα καλύτερα στην επιχείρηση, όλοι τους, έχοντας τις δικές τους ικανότητες και στυλ που πρέπει να ταιριάξετε. Το παιχνίδι μπορεί να πάρει λίγο έντονο και ανταγωνιστικό, ειδικά με το online multiplayer με 16 παίκτες, όπου τα crashes μπορούν να έρθουν εύκολα σε μαζικές συσσωρεύσεις αυτοκινήτων.

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο grittier, MX Vs. Το ATV Reflex είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι off-road αγώνων γεμάτο λασπώδη μαθήματα με μεγάλες ανωμαλίες. Το παιχνίδι κάνει μια εντυπωσιακή δουλειά με λεπτομερή γραφικά, συστήματα φυσικής και ήχο, όλα που αποτυπώνουν την αίσθηση του σφύριγμα του κινητήρα καθώς τα ελαστικά σας γλιστράνε και εκτοξεύουν το έδαφος.

MX Vs. Το ATV Reflex είναι φορτωμένο με διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού κατάλληλους για κάθε τύπο παίκτη (υπάρχει ένας εύκολος τρόπος ελεύθερης κυκλοφορίας, ένας motocross, καθώς και μια σοβαρή εκστρατεία εθνικού πρωταθλήματος). Οι επιβάτες σηκώνουν υψηλές ταχύτητες σε σφιχτά σκουπίδια, πετούν στον αέρα με τα ποδήλατά τους, ATVS, σούπερ μπέιζμπολ ή φορτηγά, ενώ απομακρύνουν δροσερά κόλπα όπως το "Superman." MX Vs. Το ATV Reflex περιλαμβάνει επίσης λειτουργία πολλών παικτών για 12 παίκτες, ώστε να μπορείτε να αμφισβητήσετε τους φίλους σας, ακόμη και εκτός σύνδεσης.

Οτιδήποτε με τον κινητήρα του Jimmie Johnson είναι ένα γελοίο παιχνίδι αγώνων σε σχήμα καλαθιού, όπου οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. θα είστε σε θέση να αγωνιστείτε ως παλαιστής σούμο που οδηγεί μια μηχανοκίνητη τουαλέτα. Το τρελό παιχνίδι αγώνων καλαθιού διαθέτει 12 μοναδικά οχήματα και όπλα και παίζει παρόμοια με τον Mario Kart, όπου οι παίκτες παίρνουν εξειδικευμένα αντικείμενα στην πορεία για να πυροβολήσουν στους αντιπάλους τους.

Η δομή του βασικού τρόπου σταδιοδρομίας του Anything With Engine του Jimmie Johnson είναι βασική και σας ξεκινάει με μια σειρά ποτηριών με 13 μοναδικά στυλ κομμάτια όπως καρναβάλια με κινδύνους, ερειπωμένες πόλεις και μεσαιωνικά εδάφη. Το παιχνίδι περιλαμβάνει έξι διαφορετικούς τύπους αγώνων και υπάρχουν και τρόποι για πολλούς παίκτες, με δύο έως τέσσερις παίκτες σε λειτουργία split-screen σε απευθείας σύνδεση και online ανταγωνιστικούς αγώνες με έως οκτώ άλλους παίκτες.

Πλήρως προσαρμόσιμο από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο, Need for Speed: Rivals είναι σαν ένα παιχνίδι ρόλων, όπου μπορείτε να ανεβάσετε το επίπεδο και να αναβαθμίσετε το δικό σας συγκεκριμένο αυτοκίνητο με νέες τεχνολογίες, εργασίες βαφής, ζάντες, πινακίδες και αυτοκόλλητα. Οι παίκτες λαμβάνουν ένα σύνολο διαφορετικών στόχων που μπορούν να πηδήσουν ανά πάσα στιγμή (σκεφτείτε να ξεφύγετε από την αστυνομία ή να κάνετε επικεφαλής με διάφορα άλλα αυτοκίνητα).

Ανάγκη για ταχύτητα: Οι αντίπαλοι είναι ένα κομμάτι ενός αντισυμβατικού αγώνα αγώνων, αλλά αυτό είναι μέρος αυτού που το καθιστά τόσο διασκεδαστικό. Με μια σύνδεση Xbox Live, οι παίκτες μπορούν να πηδούν φαινομενικά μέσα και έξω από το multiplayer χωρίς λόμπι ή να περιμένουν, δημιουργώντας γεγονότα σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχουν δύο στιγμές ή γεγονότα τα ίδια. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν ακόμη και ως αστυνομία, αναβαθμίζοντας τα οχήματα τους με κύματα κτυπήματος, αναπτυσσόμενα οδοφράγματα και υποστήριξη ελικοπτέρων, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε πορτοφόλι και ποδηλάτες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .