Τα 12 καλύτερα υπογούφερ για το σπίτι που θα αγοράσουν το 2018

Βάλτε το μπάσο στα ηχητικά εφέ της μουσικής και του κινηματογράφου σας

Αν θέλετε να νιώσετε δυνατά ηχητικά εφέ κινηματογράφου, όπως μηχανές αεριωθούμενων αεριωθουμένων ή τα βήματα σύνθλιψης του T-Rex ή θέλετε να απολαύσετε το πλήρες φάσμα της μουσικής σε ένα τραγούδι, ένα υπογούφερ είναι απαραίτητο για το οικιακό σας σύστημα ήχου. Αλλά πριν πάτε και αγοράσετε ένα subwoofer για το σπίτι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας ορισμένα πράγματα όπως η τιμή, το μέγεθος, ο σχεδιασμός, η ισχύς και η συνδεσιμότητα (αν είστε ενσύρματοι, εδώ μπορείτε να αποκρύψετε αυτά τα καλώδια ).

Για να βοηθήσετε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα υπογούφερ στο σπίτι, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποια θα πρέπει να επιλέξετε για να ολοκληρώσετε το σύστημα οικιακού κινηματογράφου / μουσικής σας.

Το Klipsch Synergy Sub-12 είναι ένα υπογούφερ πλήρους μεγέθους με 12 "κώνο, 300 Watt BASH ψηφιακό ενισχυτή και μια σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας. Διαθέτει εύρος συχνοτήτων 24-120Hz και διαθέτει μεταβλητό φίλτρο χαμηλής διέλευσης, ρύθμιση φάσης και ρύθμιση στάθμης, γεγονός που την καθιστά ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε οικιακό στερεοφωνικό ή θέατρο. Θα βρείτε μια μεγάλη θύρα εξαερισμού, εισόδους στερεοφωνικού επιπέδου γραμμής RCA και είσοδοι και έξοδοι στερεοφωνικών ηχείων. Το crossover ρυθμίζεται συνεχώς από 40 έως 120Hz για να παρέχει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων.

Η χαμηλή ισχύς αυτού του subwoofer είναι βαθιά, το κούνημα του δωματίου, όλη την ώρα εκπληκτικά διδάσκονται, λεπτομερή και ακριβή pitch. Το μπάσο έχει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον εδώ, καθιστώντας την πραγματική ευχαρίστηση στα αυτιά.

Όταν συνδυάζεται με ένα καλό σύνολο ηχείων, το υπογούφερ της σειράς Klipsch Sub 12HG Synergy Series προσφέρει δύο από τις 10 κατώτατες οκτάβες που μπορούν να ανιχνευθούν από το ανθρώπινο αυτί. Παίρνετε αυξημένη απόκριση μπάσων, χαμηλή παραμόρφωση και ζεστά, πλούσια μπάσα που θα αισθανθείτε και θα ακούσετε.

Από ένα όνομα που είναι γνωστό στους ομιλητές και αξίζει την ασημένια φήμη του, η Polk προσφέρει το PSW505, ένα υπογούφερ με ένα μόνο τροφοδοτικό, που αποδίδει θόρυβο και δυναμικές επιδόσεις σε έναν ήχο που είναι βαθύς, δυνατός και καθαρός. Αυτό το subwoofer παρέχει 300 watts συνεχή ισχύ και δυναμική 460 watts, με μεγάλα περιβραχιόνια hi-roll που υποστηρίζουν μια βολή 12 ". Έχει ένα εύρος συχνοτήτων 23 - 160Hz.

Υπάρχει ρυθμιζόμενο crossover χαμηλής διέλευσης, έλεγχος έντασης ήχου και διακόπτης φάσης για την ομαλή ανάμιξη με ηχεία. Και ο εξαερισμός φορτίου των υποδοχών του υπογούφερ κάνει μια καλή απόκριση μπάσων, μειώνει τις αναταράξεις, το θόρυβο και τις παραμορφώσεις. Όσο για την φιλικότητα προς το περιβάλλον, το subwoofer απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 15 λεπτά αδράνειας για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

Το υπογούφερ Yamaha YST-SW216BL εμπρός-εκτόξευσης είναι εξελιγμένο σε σχεδιασμό, με οδηγό κώνου 10 ιντσών και μαγνητική θωράκιση για ασφάλεια και ευελιξία στην τοποθέτηση. Η προηγμένη τεχνολογία servo της Yamaha εξαλείφει την αντίσταση, εξασφαλίζοντας ακριβή γραμμική κίνηση, ανώτερη απόδοση και ηχητική πίεση. Οι εισόδους και οι έξοδοι είναι θέσεις 3 κατευθύνσεων.

Έχει ένα εύρος συχνοτήτων 25 - 180Hz. Θα βρείτε πολλά χαρακτηριστικά high-end σε αυτό το subwoofer, όπως ένα ενσωματωμένο φίλτρο υψηλής απόκλισης και μείωση θορύβου. Λειτουργεί καλά ως μέρος ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου, αλλά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για μουσική που απαιτεί γρήγορη απόκριση μπάσων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ήχος δεν έχει σημαντική ισχύ, καθώς αυτό το μικρό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να κουδουνίζει χαρτιά από ένα δωμάτιο. ο παράγοντας "βραχίονας" κατά τη διάρκεια των ταινιών είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα.

Το ELAC S12EQ είναι ο μεγάλος αδελφός της επιλογής μας για το "Runner-Up, Best Overall" και δεν είναι το αδύναμο της καρδιάς. Αυτό το θηρίο μετράει 17 x 17 x 17 ίντσες και ζυγίζει 49 κιλά, οπότε βεβαιωθείτε ότι η οικιακή σας εγκατάσταση μπορεί να το χωρέσει πριν από την εξέταση. Εντάξει, τώρα που ξέρετε ότι μπορεί να χωρέσει, ας πάρουμε σε αυτό που κάνει αυτό μια τέτοια καλή pick-high-end. Πρώτον, το S12EQ διαθέτει προηγμένο σύστημα ψηφιακού ελέγχου που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε το υπογούφερ μέσω μιας εφαρμογής για smartphones iOS ή Android, ώστε να μπορείτε να εξισώσετε τον ήχο σας στο δωμάτιο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας. Επιπλέον, το S12EQ είναι ένα υπογούφερ 1,000 watt με οδηγό 12 ιντσών που μπορεί να κάνει το σπίτι σας να κουνηθεί σαν να βρίσκεστε στη μέση μιας διαστημικής μάχης, γιατί hey, μερικές φορές απλώς θέλετε να παρακολουθήσετε Star Wars: The Η Force Awakens για την πεντηκοστή φορά στον πιο δυνατό τόμο. Μην ανησυχείτε, δεν θα κρίνουμε.

Τα συνεχή κέρατα μεσαίας και υψηλής συχνότητας είναι η κορυφαία επιλογή μηχανικών κινηματογραφικών κινηματογράφων, που προτιμώνται για την ικανότητά τους να επιτρέπουν στους ακροατές να ακούνε τα πάντα, από τα πιο μαλακά ψιθυριστά μέχρι τα πιο ακμάζοντα εκρήξεις σε ακραίες λεπτομέρειες. Και οι οδηγοί κέρατων του BIC είναι ασυναγώνιστοι όσον αφορά τη σαφήνεια και την εμβέλεια. Με ένα ενισχυτή BASH, γνωστό για την υπεροχή της πιστότητας, αυτό το υπογούφερ έχει δυνατότητα εξόδου μέχρι 116dB, που ισοδυναμεί με την εμφάνιση ζωντανής ροκ απόδοσης. Έχει μια περιοχή συχνοτήτων 25 - 200Hz. Αυτό το subwoofer περιγράφεται ως "ισχυρό και γεμάτο δύναμη". Είναι ένα ρυθμιζόμενο crossover και το πατενταρισμένο σύστημα εξαερισμού BIC "Venturi" ακυρώνει το θόρυβο του λιμένα σε υψηλότερες ποσότητες.

Το Klipsch Reference R-112SW είναι ένα νόμιμα ισχυρό υπογούφερ που αποδίδει 600 βατ μπάσου που πνέει σε μια ωραία περίπτωση. Το R-112SW έχει ένα απλό, αλλά εκλεπτυσμένο σχέδιο με περιστρεφόμενο χαλκό που κάθεται στη μέση της μονάδας και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες. Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης αυτού του μοντέλου έξω από την ισχυρή απόκριση μπάσων είναι το γεγονός ότι είναι ασύρματο, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το subwoofer οπουδήποτε ακούγεται καλύτερα στο επιθυμητό δωμάτιο. Με τη μονάδα μέτρησης 18,2 x 15,5 x 17,4 ίντσες και βάρους σχεδόν 50 κιλών, η ευελιξία της τοποθέτησης σίγουρα θα είναι χρήσιμη. Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν ευχαριστημένοι με αυτό το μοντέλο και υποστήριξαν ότι λειτουργεί εξαιρετικά τόσο για μουσική όσο και για ταινίες, με έναν ακμάζοντα ήχο που ποτέ δεν παίρνει λάσπη. Σημειώνουν επίσης ότι αυτό το μοντέλο μπορεί εύκολα να γδαρθεί, οπότε προσέξτε να το ξεκινήσετε και να τον μετακινήσετε γύρω από το σπίτι αν αποφασίσετε να το αγοράσετε.

Όταν πρόκειται για ασύρματα ηχοσυστήματα, η Sonos έχει εξασφαλίσει πραγματικά τη θέση της στον κλάδο. Μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε για ηχεία Bluetooth χωρίς να αναδείξετε τα πολυδιαμεριστικά συστήματα μεταδόσεων ηχείων της εταιρείας. Αλλά όταν κοιτάζετε το Play: 1s ή το Play: 3s, μπορείτε εύκολα να ξεχάσετε ότι αυτά τα μικρότερα ηχεία, ακόμα και αν συνδυάζονται σε στερεοφωνικά δίκλινα, δεν προσφέρουν πολλά στο χαμηλό τέλος. Αυτό είναι το σύστημα SUB του Sonos. Όπως ένα υπογούφερ σε ένα συνηθισμένο ενσύρματο σύστημα, αυτό θα σας δώσει ένα πραγματικά πλήρες, βαθύ χαμηλό τέλος. Ο Sonos χρησιμοποίησε την ίδια λογική απλότητας με αυτό το σύστημα όπως και τα υπόλοιπα ηχεία των ομιλητών του, δίνοντάς σας μια εξαιρετικά απλή ρύθμιση ενός κουμπιού, η οποία δεν θα απαιτήσει υπερβολική σκέψη για να προχωρήσει.

Το λεπτό, κομψό ντουλάπι μπορεί είτε να εμφανίζεται στο πάτωμα έξω από το σύστημα είτε να ολισθαίνει μέσα σε ένα ντουλάπι. Υπάρχουν οδηγοί που ακυρώνουν τη δύναμη που είναι τοποθετημένοι μέσα στο ντουλάπι πρόσωπο με πρόσωπο που επιτρέπουν μια πλήρη, απεριόριστη απόκριση μπάσων, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κτύπημα του κουβούκλιο, το κροτάλισμα ή οποιαδήποτε άλλα τεχνουργήματα στον ήχο. Και όπως και η υπόλοιπη οικογένεια Sonos, όλα μπορούν να συνδεθούν και να ελεγχθούν ασύρματα με το υπόλοιπο σύστημα με την εφαρμογή Sonos.

Αυτό το subwoofer Klipsch έχει εντυπωσιακό εύρος συχνοτήτων 27 - 150Hz. Συμπαγές και κομψό, αυτό το subwoofer μπροστινού εκτοξευτήρα δίνει μια σφιχτή αναπαραγωγή μουσικών μπάσων για πρόσθετο βάθος στην αγαπημένη σας μουσική και ταινίες με ελάχιστη διάσπαση και παραμόρφωση. Ο ενσωματωμένος ψηφιακός ενισχυτής προσφέρει ένα δυναμικό και ισχυρό μπάσο. Οι θύρες μπροστινών θυρίδων επιτρέπουν μια ενεργητική συχνότητα ακόμη και σε χαμηλή εμβέλεια, ενώ η τεχνική ακουστικής αποσύνδεσης του MDF Plinth δημιουργεί ένα ισχυρό αποτέλεσμα που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου.

Αυτό το υπογούφερ υποστηρίζει ένα ασύρματο κιτ προσαρμογής για όσους θέλουν να πάνε ασύρματα ή να αλλάξουν εύκολα την τοποθέτηση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Στα 200 watts συνεχούς ρεύματος και την ικανότητα να χειρίζεται εκρήξεις μέχρι 450 watt, είναι αρκετά ισχυρή ώστε να σας επιτρέπει να ακούτε και να αισθάνεστε ακόμα και τις πιο λεπτές επιπτώσεις. Audiophiles που απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα μουσικής, οτιδήποτε από την κλασσική, την τζαζ μέχρι το hard rock, θα εκτιμήσουν την περιοχή συχνοτήτων του Klipsch. Παρέχει τα υψηλά, τα χαμηλά και όλα τα ενδιάμεσα με ευκολία.

Το Subwoofer BIC Acoustec PL-200 σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την ποιότητα ήχου κινηματογραφικής αίθουσας, κάνοντας τις ακολουθίες δράσης πιο αληθινές και επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε όλη τη συγκίνηση της μουσικής με θέμα το δάκρυ. Διαθέτει πλούσιο, βαθύ ήχο με ισορροπημένο, ενεργό μπάσο και καλή απόκριση χαμηλής συχνότητας. Τα 250 watts, με 1000 βατ σε κορυφή, επιτρέποντάς του πραγματικά να ταρακουνήσει το δωμάτιο. Το BIC Acoustec είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε σύστημα οικιακού κινηματογράφου και σε λιγότερο από 275 δολάρια, είναι ακόμα κάπως φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

Το ηχείο ELAC S10 Debut Series 200 Watt Powered Subwoofer με 10 "μπάσο οδηγεί σε εκπληκτικές χαμηλές συχνότητες με εκπληκτική αίσθηση ρεαλισμού. Περιλαμβάνει έναν ενισχυτή BASH που λειτουργεί με ισχύ 200 Watt RMS και μέγιστη ισχύ 400 watts. Η απόκριση συχνότητας είναι 28-150Hz και διαθέτει συνεχώς ρυθμιζόμενη διασταύρωση στα 50-150Hz. Το υπογούφερ παρέχει αυτόματη εξισορρόπηση στο περιβάλλον χώρου. Η ELAC αξιοποίησε ακόμη και την επανάσταση των κινητών εφαρμογών, επιτρέποντας τον έλεγχο των παραδοσιακών αναλογικών ελέγχων μέσω ενός smartphone με την εφαρμογή ELAC SUB control.

Σχεδιασμένο για να λειτουργεί παράλληλα με την υπόλοιπη σειρά Samsung Sound +, αυτό το subwoofer της Samsung SWA προσθέτει ένα κομψό και καθαρό σχεδιασμό στη ρύθμιση του ήχου του καθιστικού σας. Η εξαιρετικά βαθιά απόκριση μπάσων των 27 kHz είναι τεχνικά χαμηλότερη από την πραγματική ακρόαση του ανθρώπινου αυτιού, αλλά θα προσθέσει και λίγο επιπλέον ακουστικό θόρυβο στο δωμάτιο, οπότε η απάντηση σε αυτή τη μονάδα θα είναι αρκετή για τη δική σας εγκατάσταση. Το SWA-W700 σας προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το subwoofer οπουδήποτε στο δωμάτιο και να μην είναι συνδεδεμένο με το κεντρικό κέντρο ψυχαγωγίας στο σαλόνι σας.

Όταν συνδέεται στο κεντρικό ηχείο Sound +, θα διορθωθεί αυτόματα σωστά στο σύστημα, ώστε να υπάρχει και ηχητική συμμετρία. Υπάρχει ακόμα και κάποια τεχνολογία ακύρωσης των παραμορφώσεων, έτσι ώστε να μην φτάσετε στο αναμενόμενο μπάσο και κουδουνίστρα τόσο συνηθισμένο στο χαμηλότερο σύστημα δολαρίων. Γύρω από αυτό με μια κατασκευή unibody και την ικανότητα να εκθέτετε έναν όμορφο κώνο ηχείου αφαιρώντας τη σχάρα και έχετε ένα πραγματικά υπέροχο σύστημα που δεν θέλετε να κρύψετε μακριά πίσω από το ντουλάπι.

Το μοντέλο Polk Audio PSW 10-ιντσών Woofer σας προσφέρει μια απόλυτη απόκριση μπάσων χωρίς να χρειάζεται να καταλάβετε το χώρο των άλλων μονάδων των 12 ιντσών σε αυτή τη λίστα, κάτι που είναι ιδανικό για πιο συμπαγείς χώρους όπως διαμερίσματα. Προσφέρει χειρισμό μέγιστης ισχύος 100 W με ελάχιστη παραμόρφωση σε όλο το φάσμα. Πώς προσφέρει αυτή την ελάχιστη παραμόρφωση; Χρησιμοποιώντας τον αναλυτή παραμόρφωσης Klippel. Αυτή η τεχνολογία συμβολής με λέιζερ αναλύει στην πραγματικότητα την παραμόρφωση και την ακυρώνει βελτιστοποιώντας τη δομή του κινητήρα του woofer και την ευθυγράμμιση του πηνίου φωνής. Αυτό σας δίνει πολύ λίγο buzz στην αναπαραγωγή, το οποίο είναι σημαντικό για μια τέτοια δυνατή συσκευή χαμηλής συχνότητας.

Ο κώνος με καμπύλη εμπρός σας δίνει μεγάλη ανταπόκριση στο χώρο καθισμάτων, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι, αντίθετα με τις άλλες επιλογές πλευρικής εκτόξευσης αυτής της λίστας, δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε κρυμμένο οπουδήποτε. Η απόκριση προσφέρει 30 έως 200Hz, έτσι καλύπτει βασικά όλα τα χαμηλά άκρα αλλά δεν προσφέρει το πλήρες φάσμα του βάθους που σας προσφέρουν μερικά από τα πιο ακριβά μοντέλα. Γύρω από αυτό όλα έξω με έναν άσπρο κώνο μπροστά από το μαύρο περίβλημα, και σας δίνει μια αρκετά εντυπωσιακή ματιά, πάρα πολύ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .