Τα 8 καλύτερα ακουστικά DJ να αγοράσουν το 2018

Ένα ουσιαστικό κομμάτι εξοπλισμού για κάθε αναβάτη δίσκου

Είστε επαγγελματίας DJ (ή ενδιαφέρεστε να γίνετε ένας) και ψάχνετε για ένα νέο σύνολο ακουστικών; Εάν ναι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αγορά για ακουστικά DJ είναι πολύ περισσότερο από εάν αγοράζετε ένα ζευγάρι καθημερινών. Δεν ψάχνετε σχεδόν ποτέ τη συνδεσιμότητα Bluetooth και, γενικά, δεν θέλετε να έχετε ενισχυμένο μπάσο, ούτε θέλετε να χαλάσετε ιδιόκτητο ήχο. Για τους DJs, πρέπει να προσθέσετε τις πρόσθετες ανησυχίες της οπτικής αισθητικής (αν πρόκειται για ακουστικά σκηνής) και την ελαφρότητα (αν τους φέρετε στο δρόμο μαζί σας). Αλλά μην αφήσετε αυτές τις συγκεκριμένες προσδοκίες να σας ξεγελάσουν - υπάρχουν πολλά "τηλέφωνα εκεί έξω που τροφοδοτούν τους DJs και τους παραγωγούς στούντιο όσο. Και για να βοηθήσουμε, καταρτίσαμε μια λίστα με τα καλύτερα ακουστικά DJ που θα αγοράσετε σήμερα, από τα κλασικά δοχεία στούντιο μέχρι ένα εκπληκτικά προσιτό ζευγάρι που θα χτυπήσει τις κάλτσες σας.

Η Audio Technica έχει μια μικρή παραμονή στην αγορά των ακουστικών DJ και πιο συγκεκριμένα τα ATH-M50 είναι τα «τηλέφωνα που θα βλέπετε γύρω από κάθε διάσημο λαιμό του EDM DJ. Οι οδηγοί μεγάλου διαφράγματος των 44 mm σε αυτά περιέχουν ό, τι οι ΑΤ ισχυρισμοί είναι μαγνήτες σπάνιων γαιών και τροφοδοτούνται και συνδέονται με χάλκινα καλώδια αλουμινίου. Αυτό που σας δίνει είναι μια επίπεδη, τραγανή, καθαρή απόκριση με ένα εκπληκτικά ενισχυμένο χαμηλό τέλος για ακουστικά. Το βασικό σημείο είναι η απλή απάντηση. Τα τηλέφωνα των καταναλωτών σάς δίνουν την καλύτερη εμπειρία, διαμορφώνοντας τον ήχο - προσφέροντας επιπλέον oomph στο μπάσο ή επιπλέον λάμψη στο πάνω άκρο. Αλλά ένα καλό σύνολο ακουστικών DJ δεν θα κάνει πολλά για να διαμορφώσει τον ήχο.

Αυτά τα ακουστικά θα σας δώσουν μια απόκριση συχνότητας από 15 Hz έως 28 kHz, η οποία είναι μεγαλύτερη από όση θα χρειαστείτε για το μέσο μείγμα και λειτουργούν με μια βέλτιστη αντίσταση 38W. Πέρα από τον ήχο, τα ακουστικά είναι επίσης καλά μαζί, προσφέροντας κύπελλα με περιστροφή 90 μοιρών, ένα τέλεια διαμορφωμένο ακουστικό από κάθε πλευρά, καθώς και εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή. Αυτό το τελευταίο σημείο είναι πραγματικά αυτό που βάζει αυτά στην κορυφή της λίστας. Σίγουρα, ακούγονται υπέροχα, αλλά θα αισθάνονται καλά στο κεφάλι σας και δεν θα σπάσουν σούπερ εύκολα μετά από εβδομάδες που θα σας φέρουν μαζί σας στο δρόμο.

Τα ακουστικά Tascam TH-2 είναι πολύ φιλικά προς το πορτοφόλι. Για τους εκκινητές, προσφέρουν μια απόκριση συχνότητας που κυμαίνεται από 18 Hz έως 22 kHz, η οποία καλύπτει τεχνικά το πλήρες φάσμα, αλλά μόνο ελάχιστα. Ο ονομαστικός χειρισμός τους είναι πραγματικά καλός στα 98 dB, αλλά σε 32 ohms, είναι στο χαμηλότερο τέλος της σύνθετης αντίστασης για αυτόν τον κατάλογο. Οι οδηγοί των 50 χιλ. Είναι πραγματικά πολύ αναζωογονητικοί για ένα τόσο φτηνό ακουστικό, οπότε αυτό είναι ένα άλλο όφελος παρά την τιμή. Εκεί όπου θα δείτε ότι οι περισσότερες από τις παραχωρήσεις είναι στην κατασκευή. Τα σκουλαρίκια αθλητικών ραπών υψηλής ποιότητας, αλλά δεν είναι ακριβώς τα πιο μαλακά παραδείγματα που βρήκαμε και το καλώδιο 9,8 ποδιών, ενώ αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι η κορυφαία κατασκευή των υψηλότερων μοντέλων.

Συνολικά, παίρνετε μερικά από αυτά για τα οποία πληρώνετε, αλλά πολλές από τις προδιαγραφές καθιστούν αυτό το ενδιαφέρον σας αν έχετε προϋπολογισμό. Αυτή είναι επίσης μια καλή επιλογή για ακουστικά ζωντανής αίθουσας (για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παίκτες της συνεδρίας σας).

Για επαγγελματικά ακουστικά, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να συγκρίνετε τα δημοφιλή μοντέλα πίσω-πίσω, αν έχετε τα μέσα. Ένα σύνολο ακουστικών που είχαμε πρόσβαση από πρώτο χέρι ήταν τα CB-1s από την Status Audio. Αυτά τα ακουστικά ακούγονται καταπληκτικά καλά, πραγματικά για οποιαδήποτε τιμή. Αλλά όταν σκέφτεστε ότι έρχονται σε πολύ κάτω από $ 100, τότε είναι ακόμα καλύτερο. Οι CB-1s, φαίνεται μόνη της, προσπαθούν να ανταγωνιστούν άμεσα με το Audio Technica ATH-M50s, μόνο για περίπου το μισό της τιμής. Αλλά όταν κάναμε μερικές γρήγορες δοκιμές στούντιο με αυτές, πέρασαν κάθε ένα με τα χρώματα.

Οι οδηγοί σε αυτά είναι 50 χιλιοστά, έτσι ώστε να σας δώσουν αρκετό μπάσο, αλλά χειρίζονται το πλήρες φάσμα με έναν τραγανό, καθαρό ήχο ιδανικό για οθόνες αναφοράς στούντιο. Καλύπτουν 15 Hz καθ 'όλη τη διάρκεια των 30 kHz στο φάσμα συχνοτήτων, κι έτσι πηγαίνουν toe-to-toe με όλα τα μεγαλύτερα ονόματα αυτής της λίστας. Λειτουργούν στα 32 ohms και σπρώχνουν προς τα έξω περίπου 97 dB στην κορυφή.

Οι περισσότερες κριτικές εκεί θα δώσουν αυτά τα ακουστικά λίγο ding για την αίσθηση της σε σας στα χέρια σας (το πλαστικό φαίνεται λίγο φθηνό). Και ενώ αυτό είναι δίκαιο, αισθάνονται υπέροχα στο κεφάλι σας. Τα μαξιλαράκια αυτιών είναι υπερβολικά παχύρρευστα και εξαιρετικά μαλακά και η πλαστική κατασκευή στην πραγματικότητα λειτουργεί προς όφελός τους, επειδή τα ακουστικά ζυγίζουν μόνο 13 ουγγιές.

Τέλος, είναι συμβατά με δύο ξεχωριστά αποσπώμενα καλώδια (ένα ίσιο και ένα σπειροειδές), τα οποία προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από πολλά άλλα ακουστικά σε αυτόν τον κατάλογο.

Από τα περισσότερα ακουστικά αυτής της λίστας, υπάρχουν λίγοι που μπορούν να πουν ότι το τελευταίο τους μοντέλο παρέμεινε υψηλός πωλητής στον Αμαζόνιο εδώ και χρόνια. Πράγματι, η γραμμή MDR της Sony δεν έλαβε ενημερωμένη έκδοση σε μερικά χρόνια, επειδή δεν χρειάστηκε κάποια ενημέρωση. Ένα από τα κορυφαία ζευγάρια ακουστικών για χρήση στο στούντιο, οι MDRs είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον DJ παραγωγής, επειδή σας δίνουν έναν κλασικό ήχο με επίπεδη απόκριση σε ένα εκπληκτικά άνετο πακέτο.

Ας μιλήσουμε ειδικά: Οι οδηγοί τους κάθονται στο μικρότερο άκρο του φάσματος, προσφέροντας μόνο 40mm, αλλά το βάθος που παράγεται από αυτά είναι στην πραγματικότητα αρκετά μεγάλο, έτσι δεν θα παρατηρήσετε. Επιπλέον, το μέγεθος μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει προς όφελός τους, καθώς θα ταιριάζουν στην τσάντα σας λίγο πιο εύκολα. Παράγουν 10 έως 20.000 Hz στο φάσμα συχνοτήτων, έτσι ώστε να καλύπτει ολόκληρο το εύρος της ανθρώπινης ακοής (αν και δεν ξεπερνάει σημαντικά αυτό όπως φαίνεται σε πολλά από τα άλλα ακουστικά). Αυτά τα ακουστικά λειτουργούν στα 63 ohms. Σε γενικές γραμμές, υψηλότεροι ohms θα τείνουν να σας δώσουν ένα σαφέστερο, πιο ξεχωριστό ήχο αλλά θα απαιτήσουν περισσότερη δύναμη για να ωθήσετε αυτόν τον ήχο. Αυτό σημαίνει 63 ohms κάθεται ακριβώς πάνω από πολλά από τα άλλα ακουστικά εκεί έξω, αλλά όχι τόσο υψηλά όσο τα μοντέλα ultra high-end.

Η κατασκευή είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των ακουστικών. Μοιάζουν λίγο σαν τα ακουστικά παλαιών σχολικών ραδιοτηλεφώνων με συρόμενες μεταλλικές κεφαλές και αποσπώμενα ακουστικά. Κρατάνε εκπληκτικά καλά μακροπρόθεσμα, θεωρώντας ότι φαίνεται λίγο λεπτό, αλλά αυτό πιθανώς οφείλεται εν μέρει στην πτυσσόμενη τους. Το καλώδιο των 9,8 ποδιών είναι υψηλής ποιότητας και αρκετό καιρό, αλλά δεν διαθέτει κάποια ευελιξία στο γεγονός ότι δεν είναι αποσπώμενο. Τα ακουστικά έρχονται σε μια μαλακή δερμάτινη θήκη, έτσι ώστε οποιαδήποτε απώλεια φορητότητας στην κατασκευή βοηθά εν μέρει από την ενσωμάτωση μιας θήκης μεταφοράς.

Η απόκριση στο στούντιο της Sennheiser κερδίζει το σημείο "best for studio" επειδή είναι άνετο, αξιόπιστο και διαρκές. Η απόκριση συχνότητας καλύπτει σχεδόν το χαμηλότερο άκρο, όπως οποιοδήποτε από τα ακουστικά στη λίστα μας, που κυμαίνεται από 8 Hz έως 25.000 kHz, που θα σας δώσει τη βέλτιστη κάλυψη για αναφορά. Σας δίνουν μια ωραία, επίπεδη απόκριση και είναι και αρκετά γεμάτη, αλλά αυτό που η Sennheiser έχει ξοδέψει πραγματικά τον ήχο τους είναι να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα ακουστικά απομονώνουν θόρυβο.

Δεν είναι ακυρώσεις θορύβου (κάτι που είναι σημαντικό για επαγγελματικές οθόνες αναφοράς), αλλά η Sennheiser ισχυρίζεται ότι μόνο τα σφιχτά τοποθετημένα ακουστικά από μόνα τους θα εξασθενήσουν φυσικά 32 dB ήχου. Τα κύπελλα των αυτιών είναι εξαιρετικά μαλακά και τα ακουστικά είναι εξαιρετικά ελαφριά στα 285g, το οποίο είναι ιδανικό για μεγάλες και εκτεταμένες ώρες μίξης και mastering. Ωστόσο, δεν διαθέτουν αποσπώμενο καλώδιο, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην προσπάθειά του να το συσκευάσει στην τσάντα σας, αλλά το καλώδιο έχει μήκος σχεδόν 10 πόδια, επομένως δεν θα έχετε δεσμευμένους περιορισμούς. Συνολικά, αυτά δεν είναι τα πιο φλας ακουστικά στη λίστα, αλλά αυτό που κάνουν (απομονωμένος, καθαρός ήχος στούντιο), κάνουν πραγματικά καλά.

Όταν πρόκειται για πλήρεις γραμμές εξοπλισμού DJ, η Pioneer DJ (ένα τμήμα του καταναλωτικού ακουστικού γίγαντα) δεν είναι σύντομη στις προσφορές. Οι ψηφιακοί περιστρεφόμενοι δίσκοι είναι μερικοί από τους πιο δοκιμασμένους και αληθινούς στο biz, αφού έχουν χαρίσει τα στάδια των μεγαλύτερων ονομάτων στο EDM. Τα ακουστικά σας δίνουν 5 έως 30.000 Hz, οπότε υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στο χαμηλό τέλος για να πιάσετε την πτώση μπάσων σε ζωντανή ρύθμιση. Οι οδηγοί των 50 χλστ. Εξάγουν ήχο με κορυφή περίπου 108 dB, έτσι υπάρχει αρκετό ύψος κεφαλής, το οποίο είναι σημαντικό και σε ζωντανή ρύθμιση, ώστε να μπορείτε να ακούτε το μείγμα σας πάνω από τον ήχο του δωματίου. Αλλά, όπου αυτά τα ακουστικά πραγματικά λάμπουν για μια ζωντανή απόδοση είναι η εμφάνιση και η κατασκευή. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα ακουστικά σε έναν εντυπωσιακό, λαμπερό χρυσό ή ένα μαύρο μεταλλικό μαύρο, ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική σας κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής. Η αναδιπλούμενη, σημαντική (αν και λίγο βαριά στα 10 ουγγιές) κατασκευή σημαίνει ότι είναι αρκετά ανθεκτικά για να χωρέσουν στο δρόμο και να πάρουν περιήγηση. Τα μαξιλαράκια αυτιών είναι επίσης άνετα, διαμορφωμένα και απομονωμένα.

Για mastering και μερικές εφαρμογές ανάμειξης, μπορεί να βελτιώσει την απόκριση των ακουστικών χρησιμοποιώντας μια ανοιχτή δομή. Το προκύπτον όφελος είναι ένα πιο δυναμικό, πιο δυναμικό μίγμα που θα ακούγεται πολύ πιο κοντά στα ηχεία παρά στα ακουστικά.

Αυτά τα ακουστικά Beyerdynamic DT 990 είναι ένα όμορφο παράδειγμα ανοιχτών οθονών στούντιο. Λειτουργούν στα 250 ohms και σας παρέχουν πλήρη κάλυψη της περιοχής συχνοτήτων στα 5 έως 35.000 Hz. Επιπλέον, θα σας δώσουν 96 dB ονομαστικού ηχητικού επιπέδου. Η κατασκευή είναι επίσης εξαιρετικά εντυπωσιακή, με ένα μαλακό, καλοσχηματισμένο βελούδινο σετ ακουστικών (το είδος της κάρτας που τους ταιριάζει), μια ουσιαστική κεφαλή που είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και ένα καλώδιο 9,8 ποδιών. Η χωροθέτηση και η στερεοφωνική εικόνα μέσα σε αυτά τα ακουστικά ενισχύονται χάρις στον ανοιχτό, ανοιχτό, ανοιχτό σχεδιασμό. Αν ψάχνετε για μια καλή σειρά από ακουστικά mastering και δεν ανησυχείτε για αιμορραγία, τότε αυτά είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τα HD 700s της Sennheiser έχουν ανοιχτό και περιπλοκό σχεδιασμό, που σημαίνει ότι συνδυάζουν την κατευθυντική διαύγεια ενός κλειστού-υποστηριζόμενου σχήματος "haeadphones" με την προστιθέμενη μάζα των ανοιχτών ράχης. Οι ειδικά συντονισμένοι οδηγοί είναι πολύ αποτελεσματικοί, έτσι ώστε τα επίπεδα dB που απομακρύνονται θα φτάσουν στις σωστές μπάντες στα αυτιά σας για καθαρό ήχο. Προσφέρουν επίπεδη απόκριση στούντιο, η οποία είναι σημαντική για τα επαγγελματικά ακουστικά και καλύπτουν μια περιοχή συχνοτήτων 15 Hz έως 40.000 Hz, οπότε υπάρχει αρκετή κάλυψη. Τα HD 700s παρέχουν ένα εντυπωσιακό επίπεδο ονομαστικής πίεσης σε ένα επιβλητικό 105 dB.

Η Sennheiser έχει ενσωματώσει ένα πολύ αεριζόμενο σύστημα μαγνητών που θα καθαρίσει μερικά από τα αντικείμενα που έχετε με τα φθηνότερα "τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ακόμα περισσότερη σαφήνεια για τον ήχο σας. Η κατασκευή είναι περίπου τόσο υψηλή όσο θα περίμενε κανείς για την τιμή, με super-cushy βελούδο, ζώνη κεφαλής επεξεργασμένη με πυρίτιο, καθώς και καλώδιο χωρίς οξυγόνο, επιχρυσωμένο στο καλώδιο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .