Ελέγξτε αυτόματα την ορθογραφία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Windows Mail

Ρυθμίσεις για τον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows

Ο έλεγχος της ορθογραφίας σας πριν από την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι επικοινωνείτε ξεκάθαρα και επαγγελματικά. Τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows ενδέχεται να έχουν ενσωματωμένη λειτουργία ορθογραφίας και γραμματικής. Δείτε πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά για διάφορα προϊόντα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows.

Χρησιμοποιώντας τον ορθογραφικό έλεγχο των Windows για τα Windows 8 και αργότερα

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του υπολογιστή σας και αναζητήστε λέξεις με εσφαλμένη ορθογραφία και Αυτόματη διόρθωση εσφαλμένων λέξεων . Εάν και οι δύο είναι ενεργοποιημένες, θα τις δούμε να λειτουργούν σε πολλά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των webmail και των ηλεκτρονικών εντύπων.

Ορθογραφίας και γραμματικής για το Outlook 2013 ή το Outlook 2016

Μπορείτε να εκτελέσετε την εντολή ορθογραφίας και γραμματικής κάθε φορά που θέλετε να ελέγξετε τη γραφή σας. Επιλέξτε Αναθεώρηση και στη συνέχεια Ορθογραφία και γραμματική. Αναζητήστε το εικονίδιο με ABC πάνω από ένα σημάδι επιλογής. Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε αυτό και να επιλέξετε Προσθήκη στη Γρήγορη Access Toolbar αν θέλετε να το κρατήσετε βολικό.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την επιλογή να εκτελείται κάθε φορά πριν στείλετε ένα μήνυμα.

Εάν επιλέξετε αυτή την αυτόματη λειτουργία, θα εκτελείται όταν επιλέξετε Αποστολή για κάθε μήνυμα.

Ορθογραφικός έλεγχος αλληλογραφίας για Windows 10

Για να ελέγξετε την ορθογραφία κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέξτε Επιλογές και κάντε κλικ στην επιλογή ορθογραφίας. Αυτό θα εκτελέσει τον ορθογραφικό έλεγχο και θα επισημάνει τυχόν λέξεις που ίσως χρειάζεται να διορθωθούν, με προτεινόμενες διορθώσεις. Όταν ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα ότι ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχει κανένα μενού για πρόσβαση, ώστε ο έλεγχος ορθογραφίας να εκτελείται αυτόματα για κάθε μήνυμα. Ωστόσο, εάν έχετε ενεργοποιήσει τον Έλεγχο ορθογραφικού ελέγχου των Windows, θα δείτε ενδεχομένως εσφαλμένες λέξεις που υπογραμμίζονται με κόκκινο χρώμα. Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε αυτά για να δείτε τις προτεινόμενες διορθώσεις ή να μεταβείτε στις επιλογές και να εκτελέσετε την επιλογή ορθογραφίας.

Ορθογραφικός έλεγχος για το Office 365 Outlook στο Web και το Outlook.com

Δεν υπάρχει ενσωματωμένος ορθογραφικός έλεγχος για αυτά τα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία ορθογραφικού ελέγχου του προγράμματος περιήγησης ιστού σας. Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν διαθέτει ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο, αναζητήστε ένα πρόσθετο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση με το όνομα του προγράμματος περιήγησής σας, όπως το Firefox και το πρόσθετο ελέγχου ορθογραφίας.

Ελέγξτε αυτόματα την ορθογραφία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Windows Live Mail, στο Windows Mail ή στο Outlook Express

Ενδέχεται να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε παλαιότερα ή διακοσμημένα προϊόντα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Windows, όπως το Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express. Για να έχουν αυτά τα προγράμματα να ελέγχουν την ορθογραφία κάθε email που γράφετε αυτόματα: