Πώς να εισαγάγετε τα αγαπημένα του Browser στο Microsoft Edge

Αντιγραφή σελιδοδεικτών από άλλα προγράμματα περιήγησης στο άκρο

Οι χρήστες των Windows 10 έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν διάφορα προγράμματα περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένου του προεπιλεγμένου άκρου Microsoft. Αν χρησιμοποιούσατε το Chrome, τον Firefox, την Opera ή κάποιο άλλο μεγάλο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά πρόσφατα μεταβείτε στο Edge, ίσως θέλετε οι σελιδοδείκτες / αγαπημένα σας να έρχονται μαζί σας.

Αντί να δημιουργήσετε ξανά τα αγαπημένα σας στο Edge, είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τη ενσωματωμένη λειτουργία εισαγωγής του προγράμματος περιήγησης.

Πώς να εισαγάγετε τα αγαπημένα στο άκρο

Η αντιγραφή σελιδοδεικτών από άλλα προγράμματα περιήγησης στο Microsoft Edge δεν θα καταργήσει τους σελιδοδείκτες από το πρόγραμμα περιήγησης προέλευσης ούτε η εισαγωγή θα διακόψει τη δομή των σελιδοδεικτών.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  1. Ανοίξτε την άκρη και κάντε κλικ ή αγγίξτε το κουμπί μενού Hub , το οποίο αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές διαφορετικού μήκους, που βρίσκονται στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων.
  2. Με τα αγαπημένα του Edge ανοίξτε, επιλέξτε το κουμπί Εισαγωγή αγαπημένων .
  3. Επιλέξτε τα αγαπημένα του προγράμματος περιήγησης που θέλετε να εισαγάγετε τοποθετώντας μια επιταγή στο πλαίσιο δίπλα σε οποιοδήποτε από τα περιηγημένα προγράμματα περιήγησης ιστού.
    1. Σημείωση: Εάν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού δεν εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα, είναι είτε επειδή το Edge δεν υποστηρίζει την εισαγωγή σελιδοδεικτών από αυτό το πρόγραμμα περιήγησης είτε επειδή δεν έχει αποθηκευμένους σε αυτόν σελιδοδείκτες.
  4. Κάντε κλικ ή πιέστε Εισαγωγή .

Συμβουλές: