Ο δημοφιλής πολυλειτουργικός εκτυπωτής LaserJet M1536dnf της HP αποσύρεται

Όλα τα καλά πράγματα ... αλλά ο κόσμος είναι γεμάτος από μονόχρωμους εκτυπωτές λέιζερ

Είναι δύσκολο να καθοριστεί γιατί μερικές φορές, αλλά ορισμένοι εκτυπωτές, όπως το θέμα αυτής της ανασκόπησης (HP LaserJet M1536dnf), παραμένουν στην αγορά πολύ περισσότερο από τους άλλους. Μετά από πέντε χρόνια, σιγά σιγά γίνεται διαθεσιμότητα σε όλο το Διαδίκτυο. Ωστόσο, δεδομένου ότι το About.com δεν είχε την ευκαιρία να αναθεωρήσει ένα συγκρίσιμο μονόχρωμο πολυλειτουργικό LaserJet σε αρκετό καιρό, αντί να σας δείξει σε ένα άλλο LaserJet (όπως συμβαίνει συνήθως), εδώ είναι μια ομάδα πρόσφατων ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών λέιζερ / εκτυπωτές με βάση LED λέιζερ .

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να βρείτε το M1536dnf στο Amazon και στο Internet.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν υπάρχει μια κάτω πλευρά στον πολυλειτουργικό εκτυπωτή HP LaserJet 1536dnf, είναι ότι δεν είναι μέρος της γραμμής εκτυπωτών λέιζερ "Plug and Print" της HP, όπου η εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης δεν απαιτεί δίσκο CD. Διαφορετικά, αυτός ο μονόχρωμος εκτυπωτής λέιζερ είναι αστραφτερός και παράγει εξαιρετικά - αν και μονοχρωματικά - αποτελέσματα. Η σάρωση, η αποστολή με φαξ και η αντιγραφή είναι επίσης εύκολη και γρήγορη και η αυτόματη μονάδα εκτύπωσης διπλής όψης και τρεις τροφοδότες εγγράφων εκτιμήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Η ασύρματη δικτύωση θα έδινε στον εκτυπωτή αυτό ένα άλλο μισό αστέρι, αλλά όπως συμβαίνει, ταιριάζει στο λογαριασμό για έναν εκτυπωτή λέιζερ μονόχρωμης τιμής.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Λέιζερ πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet 1536dnf

Ενώ μερικοί άλλοι εκτυπωτές πολυλειτουργικότητας HP LaserJet ήταν λιγότερο από γρήγοροι (όπως το πρόσφατα αναθεωρημένο HP LaserJet Pro CM1415fnw), ο εκτυπωτής λέιζερ LaserJet 1536dnf all-in-one σίγουρα δεν υποφέρει από αυτό το πρόβλημα. Πράγματι, ήταν εκπληκτικά γρήγορο, ακόμη και για έναν εκτυπωτή λέιζερ, με την πρώτη σελίδα τεσσάρων σελίδων εγγράφου του Word σε οκτώ δευτερόλεπτα - και όλη η δουλειά έγινε σε 14 δευτερόλεπτα. Θέλετε να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον και να εξοικονομήσετε χαρτί; Προσθέστε περίπου εννέα δευτερόλεπτα στην εργασία εκτύπωσης. Ομοίως, ένα PDF 10 σελίδων χρειάστηκε μόνο 31 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Αυτό είναι τόσο γρήγορο όσο πρέπει να εκτυπώσει ένας εκτυπωτής λέιζερ, πιστεύω.

Από την άποψη της ποιότητας, επίσης, δεν υπήρχαν δυσάρεστες εκπλήξεις από το 1536dnf. Πρόκειται για έναν μονόχρωμο εκτυπωτή λέιζερ και δεν υπάρχει λόγος να μην είναι οι εκτυπωμένες σελίδες λιγότερο από άψογη, ειδικά με το χαρτί που κατασκευάζεται για εκτυπωτές λέιζερ - πράγματι, οι γραμματοσειρές σε όλα τα μεγέθη φαίνονταν εξαιρετικά, ακόμη και κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό.

Η αντιγραφή, η σάρωση και η αποστολή φαξ ήταν απλά εύχρηστες. Χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα HP Scan, η σάρωση σε PDF χρειάστηκε περίπου 15 δευτερόλεπτα και, το πιο σημαντικό, το βοηθητικό πρόγραμμα ήταν εύκολο στη χρήση και πολύ διαισθητικό, σε αντίθεση με κάποια άλλα βοηθητικά προγράμματα σάρωσης που προσθέτουν πολλή λειτουργικότητα με την τιμή της ευκολίας χρήσης. Μπορείτε να σαρώσετε ως PDF, JPEG ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως μία από αυτές. Υπάρχει επίσης ένα σάρωση ως επεξεργάσιμο κείμενο που χρησιμοποιεί οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) για να μετατρέψει τη σάρωση σε έγγραφο που μπορεί να επεξεργαστεί. Όπως και τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα, η επιτυχία του OCR εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σαφήνεια και την απλότητα του πρωτότυπου εγγράφου.

Η οθόνη LCD δύο γραμμών είναι απλή αλλά εύκολη στην ανάγνωση και ανάγνωση. Μου άρεσε ο εκτυπωτής να προσφέρει ένα δίσκο εισόδου 250 φύλλων, μια τροφοδοσία προτεραιότητας ενός φύλλου λίγο πάνω από το δίσκο χαρτιού και έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων. Ο εκτυπωτής μπορεί να συνδεθεί μέσω δικτύου μέσω ενσύρματης σύνδεσης, αλλά όχι, δυστυχώς, μέσω ασύρματης σύνδεσης. Δεν προορίζεται για βαριά χρήση ενός γραφείου (έχει μηνιαίο κύκλο εργασιών 8,000 σελίδων και ο συνιστώμενος αριθμός μηνιαίων εκτυπώσεων είναι μόνο 500 έως 2,000), αλλά μικρά γραφεία με περιορισμένες ανάγκες εκτύπωσης (και οι οποίοι δεν απαιτούν χρώμα ) θα βρει την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης του HP LaerJet 1536dnf έναν καλό σύντροφο γραφείου.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.