Όλα σχετικά με την υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο VUDU On-Demand

Το VUDU προσφέρει μια εναλλακτική λύση στην Netflix και Hulu με βάση το υποκράτημα

Η VUDU είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία ροής βίντεο κατά παραγγελία που ανήκει στην Walmart και παρέχει πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών τίτλων που μπορούν να ενοικιαστούν και να μεταδοθούν σε ροή στις συσκευές streaming media, τις έξυπνες τηλεοράσεις και τα εξαρτήματα οικιακού κινηματογράφου που διαθέτουν την εφαρμογή Vudu. Εάν η συσκευή σας διαθέτει σκληρό δίσκο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κατέχετε μια ταινία φορτώνοντας και αποθηκεύοντας την .

Πληρώστε μόνο για τις ταινίες ή τις τηλεοπτικές εκπομπές που θέλετε

Η Vudu δεν απαιτεί μηνιαία συνδρομή. Αντ 'αυτού, πληρώνετε για κάθε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που θέλετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε. Οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από $ .99 έως $ 5.99 και οι τιμές αγοράς γενικά κυμαίνονται από $ 4.99 έως $ 24.99. Η VUDU προσφέρει επίσης ειδική τιμολόγηση ενοικίασης και αγοράς σε συνεχή βάση, η οποία θα προωθηθεί στην ιστοσελίδα της.

Ξεκινώντας με το VUDU

Για να ξεκινήσετε με το VUDU, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, εισάγοντας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας για άμεσες πληρωμές ενοικίων ή ταινιών που θέλετε να αγοράσετε.

Όταν ενοικιάζετε μια ταινία, μπορείτε να επιλέξετε να την προβάλλετε και να την παρακολουθήσετε αμέσως ή μπορείτε να επιλέξετε να την παρακολουθήσετε αργότερα. Πρέπει να παρακολουθήσετε την ταινία εντός 30 ημερών από την ημέρα που την νοίκιασατε. Μόλις αρχίσετε να παρακολουθείτε, έχετε 24 ώρες για να ολοκληρώσετε την παρακολούθηση ή για να παρακολουθήσετε όσες φορές θα θέλατε εντός της χρονικής περιόδου. & Nb

Επιλέξτε την ποιότητα βίντεο για να ταιριάζει η ταχύτητα Internet σας

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών επιπέδων ποιότητας βίντεο: "SD" για τυπική ευκρίνεια, "HD" για ανάλυση 720p υψηλής ανάλυσης, "HDX" για ανάλυση 1080p και "UHD" για 4K ( ανακαλύψτε τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε 4K VUDU δυνατότητα ροής βίντεο )

Τα βίντεο και ο ήχος υψηλότερης ποιότητας είναι μεγαλύτερα αρχεία που απαιτούν ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο .

Πριν από την επιλογή του επιπέδου ποιότητας, η συσκευή σας μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα σύνδεσης έτσι ώστε η ταινία να μην σταματήσει να απομονώνεται ενώ γίνεται streaming. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη ροή μιας ταινίας, η Vudu προσφέρει την υποβάθμιση του επιπέδου ποιότητας κατά την προβολή σας. Εάν έχετε μια πιο αργή σύνδεση και θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο με υψηλότερη ποιότητα, επιλέξτε την επιλογή "Παρακολουθήστε αργότερα" κατά την ενοικίαση της ταινίας.

Ενώ η υπηρεσία Vudu είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία, είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές που διαθέτουν την εφαρμογή και δεν είναι διαθέσιμη για ροή ταινιών στον υπολογιστή σας.

Εκτός από την ενοικίαση και την αγορά, εδώ μερικές πρόσθετες υπηρεσίες προβολής που προσφέρει η VUDU.

Οι ταινίες VUDU σε εμάς

Παρόλο που η VUDU είναι μια κατ 'αίτηση υπηρεσία πληρωμής ανά θέαση, προσφέρουν επίσης μια σειρά από ταινίες που μπορείτε να δείτε δωρεάν, με τίτλο Movies On Us. Η προσφορά ταινιών που αποτελούνται από αρκετά πρόσφατες ταινίες που δεν είναι πλέον σε μεγάλη ζήτηση ενοικίασης ή αγοράς, καθώς και παλαιότερες ή λιγότερο γνωστές ταινίες, αλλά οι περισσότεροι σίγουρα αξίζουν τον έλεγχο. Το μόνο αλιευμάτων, μπορεί να υπάρχουν περιορισμένες διαφημίσεις.

Το VUDU προσφέρει επίσης ρυμουλκούμενα ταινιών και κλιπ που μπορούν να προβληθούν δωρεάν.

Ωστόσο, για να δείτε Ταινίες σε εμάς ή άλλο δωρεάν περιεχόμενο, θα πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο VUDU.

Ψηφιακό αντίγραφο UltraViolet

Όταν αγοράζετε δίσκο DVD ή Blu-ray, πολλές φορές παρέχουν πρόσβαση σε ψηφιακό αντίγραφο VUDU UltraViolet . Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας έναν ειδικό κωδικό που παρέχεται στο πακέτο δίσκων, μπορείτε να αναπαραγάγετε μια ψηφιακή έκδοση της ταινίας σας σε συμβατές κινητές συσκευές και υπολογιστές.

Το καλό είναι ότι το ψηφιακό αντίγραφο είναι δωρεάν καθώς συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δίσκου DVD ή Blu-ray. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει ημερομηνία λήξης). Επίσης, αν πρόκειται για ψηφιακό αντίγραφο ενός δίσκου Blu-ray, μπορεί να είναι ή να μην είναι έκδοση υψηλής ανάλυσης του περιεχομένου.

VUDU Instawatch

Παρόμοια με την υπηρεσία UltraViolet, ως μέρος της ιδιοκτησίας της Walmart για το Vudu, το κατάστημα big-box έχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Vudu Instawatch.

Όταν αγοράζετε μια ταινία DVD ή Blu-ray Disc ή μια τηλεοπτική εκπομπή στο Walmart, εφόσον έχετε τρέχοντα λογαριασμό VUDU ή Walmart.com, έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα δωρεάν ψηφιακό αντίγραφο στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο VUDU και να προβάλετε σε συμβατές συσκευές (smartphones, tablet, υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές).

Εάν αγοράζετε το Blu-ray ή το DVD σε ένα φυσικό κατάστημα Walmart - απλώς χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να σαρώσετε την απόδειξή σας και να προχωρήσετε με οποιεσδήποτε περαιτέρω οδηγίες.

Αν αγοράζετε το Blu-ray ή το DVD online μέσω του Walmart.com - ελέγξτε μόνο το email σας για ένα μήνυμα που παρέχει πρόσβαση στο ψηφιακό αντίγραφο.

Δωρεάν ταινίες οπουδήποτε

Μια άλλη ευέλικτη δυνατότητα προβολής ταινιών και εκπομπών VUDU είναι η ταινία Free Movies Anywhere

Αυτή η υπηρεσία απαιτεί τη δημιουργία ξεχωριστού λογαριασμού σύνδεσης με την πλατφόρμα Movies Anywhere και τη σύνδεσή της με το λογαριασμό VUDU.

Αυτό που κάνει την ταινία Free Movies Anywhere διαφορετική είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία συνεχούς ροής VUDU για να αναπαράγετε ψηφιακές εκδόσεις ταινιών σε κινητά ή άλλες συμβατές συσκευές από επιλεγμένα στούντιο που αγοράσατε για άλλες ψηφιακές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων των Google Play και iTunes) εκτός από το VUDU.

Τα κινηματογραφικά στούντιο που υποστηρίζουν ταινίες Anywhere περιλαμβάνουν:

Disc-to-Digital

Μια άλλη πρακτική υπηρεσία που προσφέρει η VUDU είναι το Disc-to-Digital. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει στους τηλεθεατές που κατέχουν παλαιότερες ταινίες σε DVD (που έχουν τυποποιημένο ορισμό) την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ψηφιακή εκδοχή HDX (1080p) κοντά σε ποιότητα Blu-ray Disc για πολύ χαμηλή χρέωση (από $ 2 έως $ 5).

Οι θεατές μπορούν στη συνέχεια να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακό αντίγραφο υψηλής ποιότητας σε συμβατές συσκευές κινητής τηλεφωνίας ή οικιακής ροής.

Η διαδικασία μετατροπής μπορεί να ξεκινήσει μέσω συμβατού κινητού τηλεφώνου ή σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να κρατήσετε το DVD σας.

Η κατώτατη γραμμή

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο VUDU ανά πάσα στιγμή σε υπολογιστή, τηλεόραση ή κινητή συσκευή χωρίς να δημιουργήσετε μια σύνδεση VUDU (κάτι σαν αγορά παραθύρων), αλλά για να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε δωρεάν ή πληρωμένο περιεχόμενο, πρέπει να δημιουργήσετε μια σύνδεση VUDU. Δεν υπάρχει κόστος για να εγγραφείτε για σύνδεση - πληρώνετε μόνο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές που απαιτούν χρέωση μίσθωσης ή αγοράς.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Αν ψάχνετε για υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο που προσφέρει μεγάλη πρόσβαση σε περιεχόμενο και ευελιξία στην αναπαραγωγή και δεν απαιτεί μηνιαία συνδρομή όπως Netflix ή Hulu , τότε ελέγξτε το VUDU.

Αποποίηση: Το βασικό περιεχόμενο αυτού του άρθρου γράφτηκε αρχικά από τον Barb Gonzalez, αλλά έχει επεξεργαστεί, αναμορφωθεί και ενημερωθεί από τον Robert Silva .