Απαιτήσεις ταχύτητας Internet για ροή βίντεο

Ελάχιστες απαιτήσεις ταχύτητας για Hulu, Netflix, Vudu και πολλά άλλα

Υπάρχει μια ελάχιστη συνιστώμενη ταχύτητα στο διαδίκτυο για streaming video από ιστοσελίδες και υπηρεσίες, όπως Netflix , Hulu , Vudu και Amazon. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να μην χρειάζεται να ανησυχούν για το διαθέσιμο εύρος ζώνης τους, επειδή μπορούν εύκολα να μεταδώσουν περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, αλλά άλλοι θα πρέπει να γνωρίζουν.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν παρακολουθείτε μια ταινία είναι να μην το φορτίσετε. Αν συμβεί αυτό κάθε λεπτό ή δύο, μπορεί να μην έχετε μια αρκετά γρήγορη σύνδεση για να προβάλλετε ταινίες όπως αυτή.

Ελάχιστες συστάσεις ταχύτητας για ροές ταινιών

Για να έχετε ομαλή βίντεο τυπικής ευκρίνειας, συνιστάται συνήθως να έχετε μια σύνδεση που υπερβαίνει τα 2 Mb / s. Για HD, 3D ή 4K, αυτή η ταχύτητα είναι πολύ μεγαλύτερη. Είναι επίσης διαφορετική ανάλογα με την υπηρεσία που εξάγει τα βίντεο.

Netflix :

Κατά τη ροή από τη Netflix, η υπηρεσία θα προσαρμόσει αυτόματα την ποιότητα του βίντεο στην αξιολόγηση της ταχύτητας του Internet. Εάν η Netflix διαπιστώσει ότι έχετε πιο αργή ταχύτητα, δεν θα προβάλλεται βίντεο ποιότητας υψηλής ευκρίνειας σε εσάς, ακόμα και αν η ταινία ή η τηλεοπτική εκπομπή είναι διαθέσιμη σε HD.

Ως αποτέλεσμα, δεν αντιμετωπίζετε διακοπές και απομνημόνευση του βίντεο, αλλά η ποιότητα της εικόνας σίγουρα θα υποφέρει.

Vudu :

Το Vudu σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια δοκιμή για να δείτε αν το βίντεο υψηλής ποιότητας θα αναπαράγεται στη ροή πολυμέσων σας. Εάν ένα βίντεο σταματάει και απομονώνεται επανειλημμένα κατά την παρακολούθησή του, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ρωτάει αν προτιμάτε να μεταφέρετε μια έκδοση χαμηλότερης ποιότητας.

Hulu:

Amazon Video:

iTunes βίντεο

YouTube

Τι ταχύτητες Διαδικτύου είναι διαθέσιμες;

Ενώ υπάρχουν πολλές αγροτικές κοινότητες που δεν μπορούν να φτάσουν ούτε 2 Mb / s, περισσότερες από τις μεγαλύτερες πόλεις, προάστια και αστικές περιοχές έχουν ταχύτητες 10 Mb / s και άνω.

Δεν περιορίζεται στο ευρυζωνικό / καλωδιακό διαδίκτυο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ταχύτητες Internet που πλησιάζουν τα 20 Mb / s από μια σύνδεση DSL στο διαδίκτυο μπορεί να είναι διαθέσιμες.

Μερικοί πάροχοι προσφέρουν ταχύτητες DSL 24 Mb / s και άνω, ενώ ορισμένοι πάροχοι καλωδίων προσφέρουν 30 Mb / s ή υψηλότερη. Το Google Fiber εξυπηρετεί ταχύτητες 1 Gb / s (1 gigabit ανά δευτερόλεπτο). Αυτές οι συνδέσεις εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας μπορούν να χειριστούν σχεδόν οποιοδήποτε βίντεο διαθέτουμε τώρα και πολλά άλλα.

Άλλες υπηρεσίες Gigabit περιλαμβάνουν Cox Gigablast, AT & T Fiber και Xfinity.

Πόσο γρήγορα είναι το Internet μου;

Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα την ταχύτητα του Διαδικτύου σας χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους ιστοτόπους δοκιμών ταχύτητας Διαδικτύου . Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτές οι δοκιμές ενδέχεται να μην είναι ακριβείς αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν σε ένα αργό δίκτυο. Υπάρχουν περισσότερα σχετικά με αυτό στην επόμενη ενότητα παρακάτω.

Το Netflix έχει ακόμα τη δική του δοκιμή ταχύτητας στο Fast.com που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την ταχύτητα του δικτύου σας και του Netflix. Αυτή είναι η καλύτερη δοκιμή που πρέπει να ακολουθήσετε αν σχεδιάζετε να εγγραφείτε στο Netflix επειδή δοκιμάζει πραγματικά πόσο καλά μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο από τους διακομιστές, το οποίο ακριβώς θα κάνετε όταν κάνετε streaming βίντεο Netflix.

Τα πράγματα που επηρεάζουν την ταχύτητα του δικτύου

Ενώ είναι αλήθεια ότι η ταχύτητα του Διαδικτύου σας φτάνει σε αυτό που πληρώνετε, άλλα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν και αυτή την ταχύτητα, όπως οι συσκευές που χρησιμοποιείτε. Αν έχετε ένα παλιό δρομολογητή ή μόντεμ ή laptop ή τηλέφωνο, είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε όλο το εύρος ζώνης που σας δίνεται από τον ISP σας.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη ροή online βίντεο στον φορητό υπολογιστή σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να αυξήσετε τη δύναμη του σήματος WiFi του δικτύου σας ή να αποσυνδεθείτε από το Wi-Fi και αντ 'αυτού να χρησιμοποιήσετε μια φυσική σύνδεση Ethernet . Είναι πιθανό τα σήματα Wi-Fi να είναι αδύναμα σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο του κτιρίου ή ότι η συσκευή έχει παρεμβληθεί από άλλα ασύρματα σήματα.

Κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι το εύρος ζώνης του δικτύου σας μοιράζεται μεταξύ κάθε άλλης συσκευής στο δίκτυό σας. Πείτε ότι έχετε ταχύτητα Internet 8 Mb / s και τέσσερις άλλες συσκευές, όπως μερικούς επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, καθώς και μια κονσόλα παιχνιδιών. Εάν κάθε μία από αυτές τις συσκευές χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο ταυτόχρονα, κάθε μία από αυτές μπορεί ουσιαστικά να κατεβάσει μόνο στα 2 Mb / s, κάτι που δεν επαρκεί για το περιεχόμενο SD από το Hulu.

Με αυτό που είπατε, αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προσωρινή αποθήκευση και τα βίντεο που παραμελούν να φορτώσουν πλήρως και να ενισχύσουν το σήμα WiFi ή η επιλογή σύνδεσης Ethernet δεν λύσει το πρόβλημα, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις άλλες συσκευές σας - ζήτηση στο οικιακό σας δίκτυο. Για να το θέσετε σε πραγματικούς όρους, αν έχετε προβλήματα streaming βίντεο, μην κατεβάζετε πράγματα στο φορητό σας υπολογιστή και είστε στο Facebook στο τηλέφωνό σας ενώ κάνετε streaming βίντεο από το Xbox. Δεν πρόκειται απλώς να δουλέψει πολύ καλά.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν η ροή βίντεο είναι ο κύριος τρόπος πρόσβασης στον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό προγραμματισμό και το υπόλοιπο της οικογένειας χρειάζεται ταυτόχρονα πρόσβαση στο διαδίκτυο, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε ενοχλητικά προβλήματα με χαμηλή ποιότητα, αργή φόρτωση και προσωρινή αποθήκευση, καθώς και εξασφαλίζοντας ότι ικανοποιείτε όλες τις απαιτήσεις ταχύτητας των υπηρεσιών στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση, είναι να κάνετε την οικονομική δέσμευση για να εξασφαλίσετε την ταχύτερη ταχύτητα internet διαθέσιμη στην περιοχή σας που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.