Θέσεις δοκιμής ταχύτητας Internet

Δοκιμάστε την ταχύτητα του Internet σας με αυτές τις δωρεάν δοκιμές ταχύτητας ευρείας ζώνης

Αν η σύνδεσή σας στο Internet φαίνεται αργή, το πρώτο βήμα είναι συχνά να το συγκρίνετε χρησιμοποιώντας μια δοκιμή ταχύτητας στο Διαδίκτυο. Μια δοκιμή ταχύτητας στο Διαδίκτυο μπορεί να σας δώσει μια αρκετά ακριβή ένδειξη για το πόσο εύρος ζώνης είναι διαθέσιμο σε εσάς την τρέχουσα ώρα.

Σημαντικό: Βλ. Πώς να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Internet σας για ένα πλήρες σεμινάριο για τον έλεγχο του εύρους ζώνης σας και να βοηθήσετε να προσδιορίσετε πότε χρησιμοποιείτε κάτι διαφορετικό από έναν από αυτούς τους δοκιμαστές ταχύτητας είναι μια καλύτερη ιδέα.

Οι δοκιμές ταχύτητας στο Διαδίκτυο είναι εξαιρετικές για να αποδείξετε ότι είστε ή δεν λαμβάνετε το εύρος ζώνης από τον ISP που πληρώνετε. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν το εύρος ζώνης είναι κάτι που ο ISP σας εμπλέκεται.

Δοκιμάστε το εύρος ζώνης σας με έναν ή περισσότερους από αυτούς τους δωρεάν ιστότοπους δοκιμών ταχύτητας και στη συνέχεια συγκρίνετε αυτές τις πληροφορίες με το σχέδιο υψηλής ταχύτητας για το οποίο έχετε εγγραφεί.

Συμβουλή: Η καλύτερη δοκιμή ταχύτητας στο Διαδίκτυο θα είναι μια μεταξύ σας και οποιουδήποτε δεδομένου ιστότοπου που χρησιμοποιείτε, αλλά αυτά θα πρέπει να δώσουν μια γενική ιδέα για το είδος του εύρους ζώνης που διαθέτετε. Δείτε τους 5 Κανονισμούς για πιο ακριβή Δοκιμή ταχύτητας Internet για περισσότερες συμβουλές.

ISP φιλοξενείται δοκιμές ταχύτητας Internet

© pagadesign / E + / Getty Images

Δοκιμάζοντας την ταχύτητα του Διαδικτύου σας ανάμεσα σε εσάς και τον Παροχέα Υπηρεσιών Διαδικτύου σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε εάν σχεδιάζετε να επιχειρήσετε να απευθυνθείτε στον ISP σας σχετικά με την αργή σύνδεσή σας στο Internet.

Ενώ είναι πιθανό ότι μερικές από τις άλλες γενικότερες δοκιμές ταχύτητας στο διαδίκτυο πιο κάτω από τον κατάλογό μας είναι τεχνικά ακριβέστερες, θα είναι δύσκολο να κάνουμε στον ISP σας ότι η υπηρεσία διαδικτύου σας δεν είναι τόσο γρήγορη όσο θα έπρεπε, εκτός αν μπορείτε δείχνουν τα ίδια με τις δοκιμές εύρους ζώνης που παρέχουν.

Εδώ είναι περισσότερα σχετικά με τις επίσημες ιστοσελίδες δοκιμών ταχύτητας στο Διαδίκτυο για έναν αριθμό δημοφιλών παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου:

Η Sprint δεν παρέχει πλέον φιλοξενούμενο έλεγχο ταχύτητας στο Διαδίκτυο για την εξυπηρέτησή τους. Οι πελάτες της Sprint και οι πελάτες χωρίς δοκιμή ISP θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μία από τις δοκιμές ανεξάρτητου εύρους ζώνης σε αυτή τη σελίδα.

Μας λείπει ο επίσημος ιστότοπος δοκιμών ταχύτητας για τον ISP ή την υπηρεσία σας; Επιτρέψτε μου να γνωρίζω το όνομα του ISP και τη σύνδεση με τη δοκιμή εύρους ζώνης, και θα το προσθέσουμε.

Δοκιμές ταχύτητας βάσει υπηρεσίας

© Netflix

Αυτές τις μέρες, ένας από τους κύριους λόγους για να ελέγξετε την ταχύτητα του διαδικτύου σας είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά γρήγορος για υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Hulu, HBO GO / NOW κ.λπ.

Προς το παρόν, το Fast.com της Netflix είναι το μόνο σημαντικό τεστ ταχύτητας που είναι ειδικά για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Μετράει την ταχύτητα λήψης δοκιμάζοντας τη σύνδεσή σας μεταξύ της συσκευής σας και των διακομιστών της Netflix.

Επιτρέψτε μου να μάθω αν συναντάς πια και θα ήμουν ευτυχής να τα προσθέσω εδώ.

Σημαντικό: Τέτοιες δοκιμές δεν είναι ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε το συνολικό εύρος ζώνης σας, ούτε θα έχουν μεγάλο βάρος για ένα επιχείρημα με τον ISP σας, αλλά είναι ακριβείς τρόποι για να δοκιμάσετε το εύρος ζώνης για μια συγκεκριμένη υπηρεσία που σας ενδιαφέρει πολύ.

SpeedOf.Me

Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, SpeedOf.Me είναι το καλύτερο μη-ISP διαδικτύου ταχύτητα δοκιμής διαθέσιμα.

Το καλύτερο πράγμα για αυτή την υπηρεσία ελέγχου ταχύτητας Διαδικτύου είναι ότι λειτουργεί μέσω του HTML5, το οποίο είναι ενσωματωμένο στον browser σας, αντί για Flash ή Java, δύο plugins θα πρέπει να έχετε ήδη εγκαταστήσει.

Στους περισσότερους υπολογιστές, αυτό καθιστά το SpeedOf.Me πιο γρήγορο και λιγότερο επιβαρυντικό για τους πόρους του συστήματος ... και σχεδόν σίγουρα πιο ακριβές.

Το SpeedOf.Me χρησιμοποιεί 80+ εξυπηρετητές σε όλο τον κόσμο και η δοκιμή ταχύτητας στο Internet εκτελείται από την πιο γρήγορη και αξιόπιστη αυτή τη δεδομένη στιγμή.

SpeedOf.Me Πληροφορίες αναθεώρησης και δοκιμής

Η υποστήριξη HTML5 σημαίνει επίσης ότι το SpeedOf.Me λειτουργεί καλά στα προγράμματα περιήγησης που είναι διαθέσιμα σε κινητές συσκευές όπως smartphones και tablet , μερικά από τα οποία δεν υποστηρίζουν το Flash, όπως το Safari στο iPhone. Περισσότερο "

Δοκιμή ταχύτητας Internet TestMy.net

Το TestMy.net είναι εύκολο στη χρήση, παρέχει πολλές πληροφορίες για το πώς λειτουργεί και χρησιμοποιεί HTML5, πράγμα που σημαίνει ότι τρέχει καλά (και γρήγορα) σε κινητές και επιτραπέζιες συσκευές.

Το Multithreading υποστηρίζεται για να ελέγξετε ταυτόχρονα την ταχύτητα σύνδεσης του Internet σας με πολλαπλούς διακομιστές για ένα μόνο αποτέλεσμα ή μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα διακομιστή από τη χούφτα που είναι διαθέσιμη.

Τα αποτελέσματα μιας δοκιμής ταχύτητας μπορούν να μοιραστούν ως γράφημα, εικόνα ή κείμενο.

TestMy.net Ανασκόπηση & Δοκιμές Πληροφορίες

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα για το TestMy.net είναι όλα τα δεδομένα σύγκρισης που παρέχει. Φυσικά δίνετε τη δική σας ταχύτητα λήψης και φόρτωσης, αλλά και τον τρόπο σύγκρισης των ταχυτήτων σας με τον μέσο όρο των δοκιμαστών από τον ISP, την πόλη και τη χώρα σας. Περισσότερο "

Speedtest.net Δοκιμή ταχύτητας Internet

Το Speedtest.net είναι ίσως η πιο γνωστή δοκιμή ταχύτητας. Είναι γρήγορο, δωρεάν και έχει στη διάθεσή του έναν τεράστιο κατάλογο παγκόσμιων δοκιμαστικών τοποθεσιών, με αποτέλεσμα ακριβέστερα αποτελέσματα από τον μέσο όρο.

Το Speedtest.net διατηρεί επίσης ένα αρχείο καταγραφής όλων των δοκιμών ταχύτητας στο διαδίκτυο που εκτελείτε και δημιουργεί ένα γραφικό ελκυστικό αποτέλεσμα που μπορείτε να μοιραστείτε στο διαδίκτυο.

Οι κινητές εφαρμογές για iPhone, Android και Windows διατίθενται επίσης από την Speedtest.net, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Internet από το τηλέφωνό σας στους διακομιστές!

Speedtest.net Επιθεώρηση ταχύτητας ταχύτητας Internet

Ο πλησιέστερος διακομιστής δοκιμών Διαδικτύου υπολογίζεται αυτόματα με βάση τη διεύθυνση IP σας .

Το Speedtest.net λειτουργεί από την Ookla, έναν σημαντικό προμηθευτή τεχνολογίας δοκιμών ταχύτητας σε άλλους δικτυακούς τόπους δοκιμών ταχύτητας στο Διαδίκτυο. Δείτε περισσότερα για το Ookla στο κάτω μέρος της σελίδας. Περισσότερο "

Δοκιμή ταχύτητας θέσης εύρους ζώνης

© BandwidthPlace, Inc.

Bandwidth Place είναι μια ακόμη μεγάλη επιλογή δοκιμής ταχύτητας στο διαδίκτυο με περίπου 20 servers σε όλο τον κόσμο.

Όπως το speedof.me παραπάνω, Bandwidth Place λειτουργεί μέσω HTML5, πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για μια δοκιμή ταχύτητας στο διαδίκτυο από το κινητό πρόγραμμα περιήγησης.

Εύρος ζώνης Πληροφορίες αναθεώρησης και δοκιμής

Δεν θα χρησιμοποιούσα το Bandwidth Place ως το μόνο μου τεστ αλλά ίσως είναι μια καλή επιλογή εάν θα θέλατε να επιβεβαιώσετε τα αποτελέσματα που παίρνετε με μια καλύτερη υπηρεσία όπως το SpeedOf.Me ή το TestMy.net. Περισσότερο "

Δοκιμή ταχύτητας Speakeasy

Η δοκιμή εύρους ζώνης του Speakeasy σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου από μια σύντομη λίστα τοποθεσιών διακομιστών που μπορείτε να επιλέξετε με το χέρι ή έχετε επιλέξει αυτόματα για εσάς.

Το Speakeasy μπορεί να σας αρέσει αν για κάποιο λόγο ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας μεταξύ εσάς και μιας συγκεκριμένης περιοχής των Η.Π.Α. σε σχέση με τον πλησιέστερο διακομιστή.

Πληροφορίες αναθεώρησης και δοκιμής Speakeasy

Το Ookla παρέχει τον κινητήρα και τους διακομιστές για το Speakeasy, κάνοντάς το πολύ παρόμοιο με το Speedtest.net, αλλά το έχω συμπεριλάβει εδώ λόγω της δημοτικότητάς του. Περισσότερο "

Δοκιμή ταχύτητας Internet CNET

Η δοκιμή ταχύτητας Internet CNET είναι δοκιμή εύρους ζώνης που λειτουργεί όπως και οι περισσότερες άλλες δοκιμές με βάση το Flash.

Επισκόπηση και δοκιμή πληροφοριών δοκιμής ταχύτητας Internet CNET

Αυτή δεν είναι η αγαπημένη μας δοκιμή ταχύτητας στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι υπάρχει μόνο μία προκαθορισμένη θέση δοκιμής και καμία δοκιμή φόρτωσης. αλλά τα γραφικά είναι δροσερά. Περισσότερο "

Ookla και ιστοσελίδες ελέγχου ταχύτητας στο Internet

© Ookla

Το Ookla έχει ένα είδος μονοπωλίου στις δοκιμές ταχύτητας στο Διαδίκτυο, πιθανότατα επειδή έχει κάνει τόσο εύκολο να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία τους σε άλλους ιστότοπους. Αν κοιτάξετε προσεκτικά σε πολλούς ιστότοπους δοκιμής ταχύτητας που βρίσκετε στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, ίσως παρατηρήσετε ότι το πανταχού παρόν λογότυπο Ookla.

Ορισμένες από αυτές τις δοκιμές ταχύτητας, ωστόσο, όπως και μερικές από τις δοκιμές που φιλοξενούνται στο ISP παραπάνω, τροφοδοτούνται από το εξαιρετικό λογισμικό της Ookla αλλά χρησιμοποιούν το δικό τους διακομιστή ως σημεία δοκιμής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ειδικά όταν δοκιμάζετε την ταχύτητα του διαδικτύου σας σε σχέση με αυτό που πληρώνετε, αυτές οι δοκιμές είναι καλύτερα στοιχήματα από το Speedtest.net.

Επισκεφθείτε το Ookla.com

Πολλά από αυτά τα δοκιμαστικά εύρους ζώνης που λειτουργούν με Ookla είναι ουσιαστικά πανομοιότυπα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κολλήσετε με το Speedtest.net της Ooka.